Diğer Şair burada ne demek istemiş? Lastikte pirelli yatakta bir elli :D? burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ne demişşşş :))) Şair burada ne demek istemiş? Lastikte pirelli yatakta bir elli :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. cinsellikle ilgili bir şeydir 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Şair biraz boş konuşmuş. 0 7 Yorumla burak52633647 1 yıl koskoca şair ya olur mu öyle şey :D Yorumla FeshiMüna 1 yıl Valla işte bazen koskoca olmak iyi olmak demek olmuyormuş😃 Yorumla burak52633647 1 yıl bence şair de seninle aynı fikirde :D Yorumla FeshiMüna 1 yıl Şair kaldıramayacağı yükün altına girmek istememiştir belkide jxndjd Yorumla burak52633647 1 yıl doğru karar vermiş diyebilir miyiz o zaman şair için :D Yorumla FeshiMüna 1 yıl Ben sevmedim şairi kararlarını da Yorumla burak52633647 1 yıl sonuçta şair akıllı adam okumuş o kadar :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl hangi şairmiş o? 1 1 Yorumla burak52633647 1 yıl halk ozanlarından biri :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cinsellikle ilgili bir şeydir
Şair biraz boş konuşmuş.
koskoca şair ya olur mu öyle şey :D
Valla işte bazen koskoca olmak iyi olmak demek olmuyormuş😃
bence şair de seninle aynı fikirde :D
Şair kaldıramayacağı yükün altına girmek istememiştir belkide jxndjd
doğru karar vermiş diyebilir miyiz o zaman şair için :D
Ben sevmedim şairi kararlarını da
sonuçta şair akıllı adam okumuş o kadar :D