Ölümden döndüğünüz bir anınız var mı?

Yeni güncel bir olay olduğu için en basitini anlatıyorum yoksa neler var neler. 5-6 saat önce gerçekleşti. Hava karanlık solumdan iki tane erkek rahatsız edici bir şekilde duruyor. Yayalar kırmızı ama yoldan hiç araba geçmiyor diye geçiyordum. Biraz da o ortamdan kaçmak istemiştim. Tabii benim yol değil de diğer dönen kavşak yolu dolu ama işte genede bir araba çıktı hızla geçti ucu ucuna kurtardım. Muhtemelen de şoför baya sövmüştür. Hatta o kadar etkisinde kaldım ki oturdum ailemden birine çarpsaydı nasıl hissederlerdi diye düşünmüşüm ağlıyorum bir baktım abartmışım kalbim sıkışıyor gerçekliğe evrildim sakinleştim. Yüksek empati kalibileyetinin getirdiği sonuçlar hshsus. Neyse bu bende bir değil iki değil hele hele okul , iş çıkışı daha sık başıma geldi. Nasıl bu yaşıma kadar yaşadım ben de bilmiyorum. Bir de paralel evren teorisine inanıyorsanız şu an başka bir evrende ya ağzım burnum yamuldu ya da öldüm gibi bir şey oluyor. Sadece araba yoluyla ölümden dönmedim ki hep bi sürekli her yerde ucundan sıyrılma var. Artık şey düşünmeye başlıyorum özel yeteneklerim mi var acaba refleksim de az buz değil çok kuvetli. Ya da yüksek özel bir ruhani koruyucum mu var bilemiyorum. Düşünce yönlendirebildiğimi de düşünüyorum adına telepati diyorlar. İnsanların hareketlerini kontrol edebildiğimi falan ona da telekinezi diyorlar. Ben yapmasam da birkaç kişinin uzaktan hayatını bu yolla kurtardım gibi bir şey.
Ölümden döndüğünüz bir anınız var mı?