Diğer Bana küçük gelen sütyenimi nasıl değerlendirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Çok da seviyorum çöpe atmak istemem. Ne önerirsiniz?Burdaki 75B aktif olarak 80B Bana küçük gelen sütyenimi nasıl değerlendirebilirim? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Erkeğin birine ver sevinsin garip gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. satabilirsiniz. 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İşte israfin onune geçen hanım kız edep sen ne güzel seysin 8 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Partnerine ver yüzüne takip Spiderman cosplay yapsın 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alan çıkarsa sat ama aktif olan ölçüyü söylemen gerekiyormuydu 0 0 Yorumla
berke3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Dönüşüm kutuları var belediye ait bence oraya koy ihtiyaci olan biri alir giyer 0 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aynı modelde benimde var güzel sade 3 1 Yorumla Gonzalez6 1 yıl İyiymiş ölçün rengi ne Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. satışa çıkarmış gibisin 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 971 cevap paylaştı. Dolap uygulamasında sat gitsin. 0 0 Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Mesela çocuklara örümcek adam maskesi yapabilirsin 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sat gitsin alici çok olur 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Çiçek dik 😂 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Takke yap 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tövbeler olsun lan 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 511 cevap paylaştı. Körebe oyna 👍😅 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Dolapta sat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Erkeğin birine ver sevinsin garip gadası
😅
satabilirsiniz.
İşte israfin onune geçen hanım kız edep sen ne güzel seysin
Partnerine ver yüzüne takip Spiderman cosplay yapsın
Alan çıkarsa sat ama aktif olan ölçüyü söylemen gerekiyormuydu
İç çamaşırları başkalarına da vermezsin yani yol belli
Sütyeni değil de içindekileri çok merak ettim şimdi :))
Dönüşüm kutuları var belediye ait bence oraya koy ihtiyaci olan biri alir giyer
Aynı modelde benimde var güzel sade
İyiymiş ölçün rengi ne
satışa çıkarmış gibisin
Hayrına ufak olana ver
Dolap uygulamasında sat gitsin.
Dolap uygulamasında sat. 🤷
Mesela çocuklara örümcek adam maskesi yapabilirsin
Satacak birini bulursan sat
Yaş kaç birden bire mi büyüdü ya
Sat gitsin alici çok olur
Bilemedim şimdiii