Güncellemeler
1 yıl
Simdi sadece problem olaram komsunun fan calistirinca benim oraya koku gelmesi var. Klapeli fan taktitmistim ama yine de sizinti oluyo ister istemez. Acaba komsuyu mu dovsem :D sigara iciyo, evi pis kokuyo zaten bi de fan calistirinca koku benim oraya tepiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
giderlere şundan al üstünü ört
Aldim kullaniyorum ama klozetin kenarlarindan ve rezervuarin kenarlarindan koku geliyo, yeni bina ustelik 😕 oralara silikon cektirsem olur mu acaba?
şu slikondan çektir sorun düzelir
Tmmdir, tesekkurler
Silikon cektim koku kesildi, klozetin sifon panelinin kenarlarina ve taharet cesmesinin etrafina bile cektim :D
Taharet muslugu, cesme ne.. ayy
aferim kız :D
Bi matkap eksik o da olursa basic her seyi yapabilcem galiba :D
Silikonu cektim parmakla duzelttim, fazlaliklari sildim falan baya iyi oldu
Bir de derz siparis ettim onla da mutfak ve balkon kenarlarini doldurucam falan :D
konu komşunun tadilatınıda yap bari ama beleş yapma para ile yap 😂😂
Olabilir :D 300tl falan istesem olur mu
işin büyüklüğüne göre fiyat çek 😂 ayrıca kafana başka tamir tadilat sorusu takılırsa sor 😂 he bide sana önerim banyona banyo aspiratörü tak koku nem vs kalmaz çok efsane bişi memnun kalırsın
Klapeli fan taktirdim eskisi klapesiz dandikti ama ondan bile siziyo komsunun kokusu
Karbon keseler varmis ondan siparis ettim asip denicem dur link atayim
Bundan
h ttps://ty. gl/orszenkbcvdkg
Aktif karbon hava temizleyici
şunlar iyi oluyo genelde
ben bundan taktım kendim nem koku vs ne warsa çekiyo temizliyo içeriyi
Ben de buna benzer taktirdim ama o kendi banyo fanini calistirinca bana geliyo kokusu
banyo havalandırma kısmı ortak bi yere açılıyosa koku olur gene ama direk dışarı açık bi yere açılıyosa bu çok faydalı oluyo
Klozetin altinda duvarla arasinda bi bosluk var ya oraya bant yapistirdim ustune de silikon cektim koku kesildi sanki
Cerayan yaptığı için
Napmali?