Diğer Uslu bi kedicik mi seversiniz yoksa yaramaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Peki yaramaz kedi nasıl davranır sizce? Uslu bi kedicik mi seversiniz yoksa yaramaz mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
erkekişi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Dışarıya karşı hanım hanımcık ama eve gelince vahşi bir kedi olmasını tercih ederim, rahat bırakmasın beni ki bende onu rahat bırakmayayım. :D 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Sorunun kedi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum ama yarmaz diyelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evt yok Yorumla Costantinnn 1 yıl Erkek normal hayatta uslu kedi ister yatakda yaramaz isterler Yorumla
DOQUZ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Leopar seviyorum vahşi saldırgan. Yokmu leopar? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O da olur Yorumla DOQUZ 1 yıl Nerede bulunur? Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Ne kadar uslu olsa da kedi sonuçta illa ki yaramaz yanı var O yüzden uslu olsun 1 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl karnini gidiklayinca on patisiyle tutup arka patisiyle tirmaliyacak 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Fark etmez ikisinde de hikaye aynı bitiyor kedi uslanıyor 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. sen bu halinle kara pantere benzemişsin güzelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne varmış halimde Yorumla raif1923 1 yıl bir şey yok kötü algılama tamamen siyah renkler hakim ondan söyledim Yorumla
BlackLeon16 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yanımda uslu yatakda yaramaz olmalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tam tersi olur mu kdndkd Yorumla BlackLeon16 1 yıl Hayır yanımda yaramaz olmasın bana yanımda toplumda yanıma yakıscak birisi olsun isterim evimizde yaramazlıkları zirveye çıkarabilir Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bu sitede ki kızlar niye hep fake foto kullanıyor 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Yaramaz severim. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerine göre uslu yerine göre yaramaz tercihim 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Aaa yaramaz olucak kesinlikle bir miktar 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Uslu, ne dersek harfiyen yapan kedi tercihimiz 0 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yalnız bir şey söyleme fotoğraf çok hoş 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Uslu olsun ortalığı kırıp dokmesini istemem 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Uslu iyidir yaramaz kendi halinde takılsın 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 605 cevap paylaştı. Yerine göre uslu yerine göre yaramaz. 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tabiki de yaramaz bir kedi Sen hangisisin 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İkiside okey uslu olmasini sağlarız 🫴 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yaramaz iyidir tabi bana karşı 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yaramaz daha iyi 0 3 Yorumla 54BULL54 1 yıl E istekli davranir Yorumla Soran 1 yıl Bu kadarcık mı Yorumla 54BULL54 1 yıl Buradan bu kafar neyapim nudemi atayim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Kedi sevmiyorum ben 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne seviyosun kaplan mı Yorumla novel 1 yıl Köpek daha iyi ya. Yorumla Soran 1 yıl Daha hırçın ve sadık mı mdmdm Yorumla novel 1 yıl İlla hırçını katıcan olayı başka yere çekicem 😄😄 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Yaramaz kedii 😈😈😈 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. yaramaz 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Diğer konusunda 652 cevap paylaştı. Yaramaz olması lazım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. kedi değil aslanım 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Tırmalayan 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Yaramaz severim 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. uslu olsun 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. yaramaz ;) 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Uslu tabiki 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uzaylı ki onlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Dışarıya karşı hanım hanımcık ama eve gelince vahşi bir kedi olmasını tercih ederim, rahat bırakmasın beni ki bende onu rahat bırakmayayım. :D
Sorunun kedi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum ama yarmaz diyelim
Evt yok
Erkek normal hayatta uslu kedi ister yatakda yaramaz isterler
Leopar seviyorum vahşi saldırgan. Yokmu leopar?
O da olur
Nerede bulunur?
Ne kadar uslu olsa da kedi sonuçta illa ki yaramaz yanı var
O yüzden uslu olsun
karnini gidiklayinca on patisiyle tutup arka patisiyle tirmaliyacak
Fark etmez ikisinde de hikaye aynı bitiyor kedi uslanıyor
sen bu halinle kara pantere benzemişsin güzelim
Ne varmış halimde
bir şey yok kötü algılama tamamen siyah renkler hakim ondan söyledim
Yanımda uslu yatakda yaramaz olmalı
Tam tersi olur mu kdndkd
Hayır yanımda yaramaz olmasın bana yanımda toplumda yanıma yakıscak birisi olsun isterim evimizde yaramazlıkları zirveye çıkarabilir
Nerede ne yapacağını bilen
Normal bir kediyi severim
bu sitede ki kızlar niye hep fake foto kullanıyor
Uslu kedicik olsun up uslu
Yaramaz severim.
Yerine göre uslu yerine göre yaramaz tercihim
Aaa yaramaz olucak kesinlikle bir miktar
Uslu, ne dersek harfiyen yapan kedi tercihimiz
Yalnız bir şey söyleme fotoğraf çok hoş
Uslu olsun ortalığı kırıp dokmesini istemem
Yerine göre olsa daha iyi
Uslu iyidir yaramaz kendi halinde takılsın