çevremdeki erkeklerin hiç biri sevmiyor
varsa yoksa et ve hamurişi seviyorlar bir de bazısı tahıl yemeklerini seviyor sebze yemeği olunca burun kıvırıyor bende aksine sebzeye bayılırım :/
yurdumuzda o kadar çok farklı türde meyve sebze türü varki kıymetini bilmiyoruz. Zaten yetiştirmesinide bilmediğimizden genelde dışarıya aç durumdayız.
özellikle batı karadeniz bölgesinde hiç adını duymadığınız sebzelerden çok çeşitli yemekler yaparlar. Sebze candır, ancak et canandır. biri olmazsa diğeride olmaz.
Yemek seçmeyiniz arkadaşlar açlık sefalet içindeki fakir ülkeleri düşünün ozaman yersiniz sevmediğiniz yemekleri. sonra alışırsınız.
bir patlıcanı kötü pişirmenin yolu yok
iki pırasa olmasa da olur
üç kabak,kızarmasıyla mücveriyle gel, anneme isteteyim
dört bamya tavuk sote ile güzel,zeytinyağlı
beş semizotu yuğurtlu yoğurtlu bildiğin rakı mezesi
altı tazefasulye,sadece meyhanede soğuk olacak
7- tek elli aşcının nasıl dolma yaptığını biliyor musun? ığğğyk
enginar da unutulmamalı
mesele yapmak değil her türlüsünü yaparım
mesele yiyecek erkek bulmakta :(
sevgilim evde brokoli, karnıbahar pırasa bamya ve semizotu pişirirsen eve gelmem dedi :(
bnde sevmiyorum bu sadece erkeklere özel olmasa gerek bnce kilosuna önem vermeyen insan sebze yemeğini pek terch etmezz yenecek gibi değil yahuu...
5 yıldızını verdim.Ben de sevmiyorum:D Babamın bahanesi doymamasıymış.
ya doyulmaz mı bu yemeklerler :S
babamın bir bahanesi bilem yok :D
bizimki 90 kilo hala et yiyo otla doymuyorum diyo:D
Cevap
37Cevap
yurdumuzda o kadar çok farklı türde meyve sebze türü varki kıymetini bilmiyoruz. Zaten yetiştirmesinide bilmediğimizden genelde dışarıya aç durumdayız.
özellikle batı karadeniz bölgesinde hiç adını duymadığınız sebzelerden çok çeşitli yemekler yaparlar. Sebze candır, ancak et canandır. biri olmazsa diğeride olmaz.
Yemek seçmeyiniz arkadaşlar açlık sefalet içindeki fakir ülkeleri düşünün ozaman yersiniz sevmediğiniz yemekleri. sonra alışırsınız.
Kabak ve pirasa disindakilere (bu kadar secme hakkim var sanirim) bayilirim bunu butun erkeklere neden geneledigini bilmiyorum.Senin verdigin tanima uymadigima gore benim erkek olmadigim cikiyor ortaya ...
saygilarimla
tamam genellemek belki yanlış ama benim etrafımdakiler hep böyle :(
Erkekler lokmaya iyi vurmaları lazım o yüzden doyurucu şeyler yemeyi severler et. türü özellikle de. sebze de alistiklari lezzeti bulamaz larfazla
amcama sorsan "kızım biz inek değiliz ki" derdi .. ben ise sebze yemeğine , daha doğrusu her türlü ev yemeğine hasretim :(
Ben bayılırım sebzeye, o saydıklarının hepsini de yiyebilirim aynı anda :)
sen yersin ondan şüphem yok :)
et varsa sebze güzeldir
harici sadece ottur gözümde
ayy yesinlerde içi yanı etli yesinler razıyım
tam tersi...ben bütün yemekleri seviyorum yağı ve tuzu fazla olmadıkça...birde çok acılı oldumu sofradan kalkmam...
hangi erkekler onlar? sen kesin doğuya yakın bi memlekettesin ondan öyle geliyo sana. belki de adanalı ha :)
yoo içanadolu
ama ailenin erkekleri başta olmak üzere tüm arkadaş çevremde genel olan bir durum bu
patlıcan severim salata ve dolması hariç ama ağzı yakıyor nikotin.
enginarı yazmamışsın. süper bir sebzedir.
Otu it yesin ben et yerim.
Bu laf boşuna edilmemiş.
Ben bayılırım. Ah bi brokoli olsa da yesek. ıımmmm..
ayy bak onları unuttum
brokoli ve karnıbahar ımmmmmmmmmm ://
Kerevi felan, bayılırım ıııııııımmmmmmmmmmmmmm...
katılmıyorum bu yemekleri yapan olsa da bu listenin altını üstüne getirsek bizim bekar evinin menüleri çin yemeği gibi ne olduğunu bilmiyoruz ama yiyoruz :P:P:P:P:P
aksıne sevıyorum ulen..
eskı kız arkaasımın annesının ılk sorusu neden kabak sevıyrosun olmuştu..
Onları sevmem ama mesela brokoli..Ahhh ah yani olsada yesem sabah sabah karnım acıktı bak dur kahvaltı edem :D
bende sadece ben sevmiyordum sanıyordum başkalarıda sevmiyormuş yalnız değilim :)
Tahminen küçükken zorla sebze yemeği yedirilmemize bağlı diye düşünüyorum :))
cünkü cok güzl gelmiyo tatı .arada ymk gerek tabi ama bzen gına geliyo bi et hamur vs ihtiyacı bayanlara göre daha cok oluyo heralde :D
ben cok severim ...ama sevmesemde onu sevdiğim biri yapmıssa dunyanın en guzel yemegidir benim icin...
yukardakilerin hepsi güzel ama et balık tavuk olmazsa olmaz
Yoo ben çok severim hele hele semizotuna bayılırım :)
bende sevmiyorum etli yemekler dururken sebzemi yenir ya :D
ne yani ben erkek değilmiş miyim :))
ayırt etmem yememe bakarımm
Kim demiş müdür sevmioz diye.Orda sadece pırasayı pek sevmem..Diğerleri olsa da yesek
tadını sevmiyorum . ot tadını sevmiyorum .
Sağlıklı olduğu için :)
o yazdıkların hepsinden nefret ederim:))
Etten daha çok severim sebzeyi
butun erkekleri tanimayacak kadar namuslu musun?
her yerden çıkmak zorundasınız demi?
bi bitmediniz.
Niye, ben her türlü sebze yemeğine bayılırım ya :D
Aynen hiç sevmiyorlar
ben seviyorum artık en saglıklısı
erkek örneklemin genelleme için yetersiz çocuğum
et candır kandırr amaaa sebzede şarttırr
çevremdekilerin büyük bir kısmı otçul
:) biri hariç.
hayatta herşey değişir benim et yemem değişmez :D
görüşürüz tatlım :)
pırasa hariç, tüm sebze yemeklerini severim.
Ispanak dışında hepsine bayılırım
kişiye göre değişir bnce
bunları bende sevmiyorum . 1 dk wth?
Kim demiş.Bunlar en sevdigim yemekler.
örnekleri okuyunca kendimden süphe duyudm ):
kim demiş.
bn de sevmiorm.
Kim demiş?!
yapmış olduğum gözlem sonucuna göre :/
yok o kadar da degil bence ; )
babam+erkek kardeşim+5 amca+6 dayı+dedeler+30a yakın erkek kuzen+ arkadaşlar dersek nerden baksan 80-100 kişilik örneklemde ortalama olarak %70 sebze sevmiyor ama :(
hehehe yok yok hic yaptigim sey diil su marketing isi <3 yemek sorularina verdigim ilk ve tek cevapla bu kategoriye veda ediyorum : ))
bende sevmem
etoburuz arkadaşşş
sadece erkekler mi..
Ben severim :)
sen sor diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar