Diğer Gece titreyerek sigara zamanları geldi mi? GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gelmiş Güncellemeler1 yıl Boxer'la sigara içmeye çıkmayın imdat re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Gece titreyerek sigara zamanları geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yaz kış evde içtiğim için titremek söz konusu değil. Errrrkek adam balkonda sigara mı içer kendi evinde mk 1 3 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Sabah Mikailin borusu gibi ötmek istemiyorsan balkonda iç jfhfgfff Yorumla Oluştur 1 yıl Yatmadan havalandırıp sorunu çözüyorum ben 20 senedir, sıfır sıkıntı shjsf Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Geçmiyor ya odada içmiyorum o yüzden Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hep mutfakta içtiğim için bir sıkıntı yok 2 0 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl hayir. benim icin hayatimin sonuna kadar sigara icme zamani hicbir zaman gelmeyecek 2 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ağzından çıkan dumanla sigara dumanın karışması snsns 2 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hiç yaşamadım. 1 1 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Neyi ulan nehi
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Balkon kapali ben üşümeden içiyorum 1 3 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl 🥹🥹🥹🥹 Yorumla flaneurx 1 yıl ? Anlamadım Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Bir şey yok Yorumla
bibaqipcikacaqim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl titreyerek şişman tokatlıyorum 1 1 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Kral boş yaptın tebrikler Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 400 cevap paylaştı. Sorma ya, birde insanın çişi geliyor. 1 1 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Bugünde döndük çok şkr Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mutfakta içiyorum bu soğukta ne işim var dışarda 3 15 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl İyi oluyooor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soğuk mu Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Isıtmayacaksan sorma dhdhddh çünkü dondum djfhfid Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim şu an kendime hayrım yok 😀 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Güçlerimizi birleştirmeden olmaz zaten o xjccjfo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha enerji diyorsun 😀 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Eveetttt Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Gelmedin güçlerimizi birleştirmeye gidiyorummm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dur yemek molasına çıkıyorum 😀 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Çabuk gelll Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Gelmedin uyuduk baysss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen uyudun ben çalıştım valla Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Yine de gelebilirdin 😒 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sözüm olsun başka zamana Yorumla GodOfWarAres 1 yıl şu an meselaaa Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet 1 7 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Sen de mi... Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Evet maalesef Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Geçmiyor Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 yıl Hayır teşekkür ederim Yorumla GodOfWarAres 1 yıl 🥱🥱🥱🥱🥱 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yokk 1 9 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Niyee Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Zararli Yorumla GodOfWarAres 1 yıl YOOOK Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl EWTTTT Yorumla GodOfWarAres 1 yıl git sarımsakkk giiiit Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Gittim byee Yorumla GodOfWarAres 1 yıl AFERN Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Sus Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Yoookyooiii Yorumla
Qoper Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İçmşyom 1 2 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Qoper 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaz kış evde içtiğim için titremek söz konusu değil. Errrrkek adam balkonda sigara mı içer kendi evinde mk
Sabah Mikailin borusu gibi ötmek istemiyorsan balkonda iç jfhfgfff
Yatmadan havalandırıp sorunu çözüyorum ben 20 senedir, sıfır sıkıntı shjsf
Geçmiyor ya odada içmiyorum o yüzden
Ben hep mutfakta içtiğim için bir sıkıntı yok
hayir. benim icin hayatimin sonuna kadar sigara icme zamani hicbir zaman gelmeyecek
Ağzından çıkan dumanla sigara dumanın karışması snsns
Hiç yaşamadım.
Neyi ulan nehi
Balkon kapali ben üşümeden içiyorum
🥹🥹🥹🥹
? Anlamadım
Bir şey yok
titreyerek şişman tokatlıyorum
Kral boş yaptın tebrikler
Sorma ya, birde insanın çişi geliyor.
Bugünde döndük çok şkr
Mutfakta içiyorum bu soğukta ne işim var dışarda