Güncellemeler
1 yıl
Benim merak ettigim. Ateistler. Ve diver inanan dinler olan Hristiyan. ve Musevilerde. hz. isa geldi diye. mi. Musluman olacaklar? Yani bir anda kendi dusunce. ve inanislarini. Mucize gorduler diye mi. birakacaklar bunu bana soylenen abim ". Ne dusunmesi? Aninda herkes Muslumanligi. Kabul edecek dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hepsi Müslüman olmayacak HZ İsa yeryüzüne inip HZ. Mehdi ile birleşecek ve Müslüman olacak böylece papalık patriklik bitecek ve Hristiyanların tamamına yakını da Müslüman olacak sonra a beraber zalimlik yapan Yahudi ve destekçilerini deccalı öldürecek mehdiyle beraber ALLAHın son dini olan İslam'ı dünyaya yayacak ve nerdeyse tamamı inanacak hala inkarcılar olacak ama bunlar gizli olacaklar yani görünüşte Müslüman içten inkarcı münafık yani ve mahşerde gerçek mümin ister İsevi Musevi Müslüman olsun yani semavi dinlere mensuplar sevap günaha göre hesaba çekilecek çok tanrılı dinler hinduizm gibi ALLAH tanda başka tanrılar edindiği için affedilmeyecek çünkü yüce ALLAH ben kul hakkını bile affederim ancak beni inkar edenleri ve benden başka ilahlar edinip şirk koşanlar asla affetmem diye buyurmuştur
Hindular? Onlar. Puta tapiyor ve. Dort milyarlik kisi Hindu. dinine inaniyor. Onlarda. musluman olacak dedi. Haci abimiz. Yani. Tum dunya. Musluman olduktan sonrada. Kiyamet kopacak dedi? Soru. o zaman. Kiyamette dunya. Patlayip atomlara mi ayrilacak. ve. Musluman olan herkes. Cennete mi alinacak? Cunku. Eger Kiyamet koparsa. Dunyada yasanmaz. Degil mi? Butun bunlari ogrenmek lazim. Ogrenmenin. Sonu. Yok hep ogrenmek lazimdir. Sagolun arkadaslar
hinduizme 4 milyar kişi inanmıyor hinduizm ancak hindistanda yayılmış 1 din hindistanda hinduizm budizm sihler ve müslüman var tüm dünyada hinduistleri toplasan 1 milyar etmez şu anda 2.2 milyar hıristiyan ve bir o kadar müslüman var geri kalan yahudi ve diğer yerel dinler ateistlerde var
@raif1923 yasadigim ulkede. Ram adinda sih. Arkadasim var sihler sadece otuz. Milyon ve onun dedigine. Gore. Hindular garanti iki Milyar. Cunku. Sayim yapilamayan. Cok. Hindu koyu varmis. Sihler kafalarina. bizim osmanli Sultanlarinin basligindan tapiyor ve. Omur boyu sakal trasi olmuyorlar. Sonucta onun dedigine gore garanti iki Milyar Hindu var..( Tsk, de bir. Milyon. Mehmetcik var diyoruz. Hindistanin. Asker sayisi. 30. Milyonmus? Turkiyenin. Yarisi kadar. Neredeyse nasilsa Adam bol
Arabistan yemen umman BAE Kuveyt İran ırak Pakistan'ın yarısı Hindistan'ın 4te 1i Cezayir Libya Tunus Fas mali Malezya Filipinler Suriye Azerbaycan Türkmenistan Özbekistan Kırgızistan Tacikistan Kazakistan doğu Türkistan Başkırtlar kırımlı Türkler özellikle Almanya'da yaşayan Müslüman Türkler ve daha birçok ülkede Müslüman var mesela ABD'de özellikle siyahlar arasında Müslümanlık yaygın yaklaşık 300 milyonluk ABD'nin içinde 3 milyon Müslüman var bunları toplarsan senin o 4 milyar Hinduizm tezi kökten çürür bu konularda sadece Türkiye'yi baz alma yanılırsın sadece Çin zülmü altındaki Doğu Türkistan da ki 250 milyon kişinin 200 milyonu Müslüman
Kendi saçma sapan inancın uydurdukça uyduruyor, sende saf saf inanıyorsun, çok yazık. Bende sokumizm dinine inanıyorum o zaman, herkes öldükten sonra sokum olacak, sokum sokum gezeceksiniz. Kafalara bak pırıl pırıl, jilet gibi.
Ha ha ha. Harika. dusunce
Haha. Bu. Haci. Abimiz. Allahin sevdi bir. Kul. Olduguna. inaniyor. O yuzden Tum. isyeri. Vs. Servetini. Allahin. ona. Bagisladigini dusunuyor. ve. Yaninda. Tam. Yirmi kisinin. Calistigi sirketi. Bunu ispat ediyor. cunku. O. Allahin. Sevdigi bir kul.. O. Yuzden. Allah. Verdi ona Tum varligini. Ve. Kendisine. ". Haci Abi". Diye hitap edilmesini. Istedigi icin. Kimse. Onun adini bilmiyor
@betahouse. Yani. Sen. Hz isanin. Musluman. Olarak. Gelecegine. kimse. Beni. inandiramaz. Diyorsun? (. Diyelimki. Haci Abi. Gibi. Bir patronun. Yaninda. Calisiyorsun. Para kazaniyorsun? Boyle. bir. Durumda. Politik. davranmazmisin? En azindan. cok inancli. rolu. yapip. Patronunu mutlu etmek. gibi? Mesela onun yaninda calisanlar ona. ". Haci Abi. Sen Allahin sevdigi bir kulsun". V. S. diyorlar. Boyle. Politikada yapmam diyorsun. Tabii. Sen daha iyi bilirsin. Hayat senin.)
Kimse ekmeğini kazanmak için ona buna yağ çekip onun bunun dinine inanıyor numarası yapmamalı bence, sadece ben değil kimse o kadar düşmemeli. Din adı üzerine "inanç" demektir, inanmayan numara yapsa da o şeye inanmış sayılmaz zaten yani numara yapılarak o dinin mensubu olunmaz. Sizin hacı abi gerçekten hacı ise bile bir taşın etrafında dönmekten başka bir meziyeti olmamış, parayı basıp atlar gidersin Arabistan'a, taşı taş ile taşlarsın, kara bir taşı öper putperestlik yaparsın, kare bir yapı etrafında dönmece oynar gelirsin ve hacı derler, işte bu kadar basit. 20 kişi çalıştıran sevgili kul, hiçbir dini inancı olmayıp milyarlarca dolar kazanıp on binlerce kişiye ekmek veren Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve diğerleri sevgili kul sayılmıyor herhalde çünkü kimseye kul olmadan para kazanıp kazandırıyorlar, o yüzden geçin bu boş işleri. Dinsizlerin, Hristiyanların ve Yahudilerin ürettiklerine muhtaç yaşıyorsunuz, onlar olmasa kuru ekmek bulamazsınız. Sizin Tanrınız size ekmek vermiyor, Müslüman olmayanlar ürettiği için karnınızı doyuruyorsunuz, o yüzden yerinizi seviyenizi bilin.
@betahouse. Maalesef. Aslinda dogru dusunuyorsun. Dogrusu senin dusuncen. Ama. Gercekler. de devamli. gozumuzun onunde. Sirf. ekmek. icin. Haciya. Haci. Abi ceken bir suru kisinin var. benim sana. "Sakayla" onerdigim politikayi. Cok kisi. adamin yaninda calismak icin. mecburiyetten. Yapiyorlar.( Cunku calisma izni olmayan. cok zor durumda. kalir. bu. Yuzden. Haci Abi. Haci Abi diyenler cok bende. bunlari goruyorum. Maalesef gercekler Boyle. Mesela. Turk. Kahvesinde. Haciya dinlerseniz. Bedava. Cay. ve. Yemek. garanti. Burada. Turk bakkallarinin arka. Bolumlerinde. Cay. Yemek ve. Turk. Televizyonu. Var. Belese. Yemek yiyenler. Haciya dinliyorlar.. tanidiklari varsa. onlarda is. bakiyorlar duzen Boyle kurulmus. Yagcilik. Politikasi. Yani?
Yav. bu telefon dogru yazdigimi. tercumeye calisiyor hep yalnis gitmis. Ozur.
Hayır, mahşer günü hesap günü knk o abin rakıyı bırakıp tekrardan okumasını iste
Yok. Alkol gunah diye icmiyor. Yaninda. Yirmi kisinin calistigi etmek yedigi bir isyerinden var. Allahin sevgili kulu oldugu icin Allah tarafindan. Herseyin. Ona Nasip oldugunu. Soyluyor bize..( biz. Ona soraniyoruz. Ama aklimizda bir soru var. ". Allah ona verdigi. Nimet ve serveti niye. Hristiyan ulkede Verdi?
Knk allah kimseye bir şey vermedi malzemeler dünyada kim ne istiyorsa çabasına göre bir şeyler yapmakta Allah'ı allah yapan insanların hepsine şans ve zaman tanıması bu adalet merhamet sıfatını gösteriyor, ayrıca Orta çağ dönemlerinde müslümanlar en güzel yıllarını yaşadı bu seferde müslümanlara neden veriyor denilmedi kim çalışırsa o kazanıyor bu durumun allah ile ilgisi yok
Ve Hristiyanlara. " Hristo". Diyor devamlida. Tum sevetini. Allah Verdi olarak acikliyor ve kendininin Allahin. Sevdigi bir olduguna inaniyor. Cunku Allah sevdigi. Kuluna verir diyor bu. Haci. Abimiz. Bize dogru olduguna. inaniyoruz. degerli bir insan cunku. bir suru kisinin ondan ekmek yiyor. Allah razi olsun ondan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!