Niye yani ben neymişim arkadaş bir güzel söz güzeş düşünce iyilik hoşluk niye yok yani
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
benimde yok maalesef. olur bir gün
Sevmediklerini nereden biliyorsun ki, belki de vardır. Öyleyse de yalnızlık tadını çıkar illa ki seven birileri çıkar.
Zarar verenler çıkıyor sadece
Hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin, ama insanların amacı sezmen ve anlamaya çalışman lazım ki öyle insanları kendinden uzak tutman lazım ya da insanları tanıya tanıya insan sarrafı olduktan sonra zaten öyle insanları uzak tutarsın. Sadece doğru anı beklemen lazım.
Güzel yaklaşıyorlar bilemiyorum anlayamıyorum kiii
Ya hocam kendini de güvenceye almak lazım ülkenin hali malum ama nasıl şartlarda yaşıyorsun, yaşıtız ve artık ben az çok sezebiliyorum gidipde saçma sapan insanlarla konuşma mesela sezmeye çalış anlamaya çalış kendince.
Ben hep yalnızım 🫤 ama azcık insanla muhattap oluyosam hepsi zarar veriyor
Ben de hep yalnızım ama insanlarla muhattap olurken karşımdakini sezerek ve tartarak iletişim kurmaya çalışıyorum. Dersen ki ne kadar başarılı o tartışılır.
O halde aynı noktadayız
Galiba. Benim ki ilk başlarda tercihti sonra çevrem de doğru düzgün biri kalmadığı için.
Anlıyorum
Fırsat vermiyorsun belki. Sert misin dışarı korkuyor olmasınlar
Ben korkuyorum
Korkacak bir şey yok.
Var tabiikide
Temkinli ol yeter
Bizim de yok, sevilmeyi hak etmeyen kimler varsa seviliyor biz sap kaldık ortada :D
🥺🥺🥺
Açık konuşayım ya güzel ya da seksi değilsin veya ikisi birlikte
İkisi de var 🥺 ekstra şeyler de var. Fazla geliyorum pislik hemcinslerine
O zaman sorun yine sende zira beklentin yüksek
Hayır ya offf
Sen kendini sevmiyor musun? Gerekk var insanların seni sevmesine aman sen kendini sev yeter
Seviyorum, kendimle vakit geçirmeyi de seviyorum ama insan istiyor be ya 🥺
Aşkım hayat acıtır insanlarda kanatır tabi istiyorsun filmlerde ki gibi dostluklar ilişkiler ama bu gerceklık maalesef ki cıkar cıkar 🙏 yalnızlık en sağlıklısı halimize şükür edip ayndan kendimize birer buğse😘
Hayır herkesin arkadaşı sevdiceği bi şeysi var 🥺 neysem yalnız mı kaldım ben şimdi yani pekala
Sana bir tavsiye. Bir defter al bir kalem al ve içinden her geceni yaz, bazen ansızın gelen duygusallı ac telefonunda notları sanki karşında seni delilerce seven bir adam varmış gibi ve ona soyluyormuşsun gibi yaz inan bana o kadar iyi ve huzurlu hisettiriyor ki
Kendimle konuşuyor gibi yazıyorum ya da genel yazabiliyorum ama bu ilginçmiş. Olabilir. Ama tamamen deliririm ben böyle
Ben bunu 2017den beri yapıyorum 😀
Kafayı yemişsin, yanlış anlama kendimi de öyle görüyorum. Teşekkürler bebeğim tavsiyelerin için 🌸
10yıllık en yakın kız arkadaş dediğim insandan ihanet gordukten sonra hayatımın aşkı dediğim adam tarafından dolandırıldıktan sonra tek başınalık o kadar huzur dolu ki ah halime her saniye şükürler etsem azdır insan yaşamadan anlayamaz sende yaşayacaksın bir gün en agür şryleri ve hatırlıycaksın ksda bana bir kız şöyle şöyle demişti ne kadar haklıymış ve yalnızlıga aşık olacaksın insanlar sana gelmek istedikce sen insanlardan kacacaksın
Yaşadım da ben uslanmıyorum :/
Evet haklısın yaşadıkları insana kafayı yedirtiyor 🤝
Umarım artık güzel şeyler yaşarsın
Trash talk sevdiğin için olabilir ve toksik
Ne demek bu 😒
Sana ben kurulmuştum sanki trash talk yaptın bana da
Artık her neyse o dediğin. Olabilir. İnsanlar kendilerini ölçüp biçmeden karşıya makas atabiliyor. Klasik insan işte
Aynen
Djdj boşuna demiyorum içi boş kafa işte ahh ah
Aynen ne iş yapıyordun
Çöpçüyüm. Sen?
Ağzından belli sosyal statün zaten neyse
Agggaa beee neden böyle oldu 😞
Hayat zor 🥺
Evet hayat zor ama yinede eğlenceli anlar var..
Bende yok
Eğlenceli anlarda mı yok?
I ı yok
Bunun detayına inmek gerekli
Gerek yokk
Harbiden yaa niye yok
Nedeenn 🥺
Garibin yüzü gülmez ondan🚬
O benim 🥺🥺 ağlıcam şimdi
Unutursun bi şey olmaz
😏🙄
İmkansız, gerçekten neden yok
Sen cok ponçiksin kuzum
@qoviru müsait misin
Hayır
Neden
Ne alaka ya ne oldu
Özele gelir misin sohbet edelim
Ya bi sk tir
değerlisin
Kendim için evet. Başkaları için nayır
benim içinde öyle
Beni tanımıyorsun bile öyle boş söyleme ne gerek var
Öyle an gelir ki güzel bir iki kelime duymak insanı ufakta olsa mutlu eder. Bu sebeple dedim.
Anlıyorum ama gerçekçi olması gerek beyefendi
Ne diyebilirim ki yani bir sürü geldi geçti tanıdım hepsine cidden değer verdim kimsi sattı kimisi yarı yolda bıraktı vs vs. Kendine yetebilirsen en güçlü sensin. En sağlam tavsiye bunu verebilirm. Onun harici konuşmak istersen baştacısın.
Teşekkürler. Bi sorum var. Bu nickini mizah için mi domatez şeklinde yazdın?
eve3t ya yaratıcı nickleri çok seviyorum :)
Hiim pekala
Sevenin vardir sen şans vermiyorsun
Yok öyle bi şey
Vardir tabi demekki utangaç cekingensin
Hayır kimse yokk
Nerden sin
Hmm
Bu ne
Hımm yazdım sadece. Fakat neden böyle yazı çıkıyor anlamış değilim. Hatta çıldırmak üzeriyim. Bazen böyle yazıyor :) . Site bilgiler ile yazım renk kodları yazıyor.
Düzeldi. :)
İvit
Sevenin neden yok :)?
Bilmem bahtsızım zaar
Bence uygun birisini bulamadığın için öyle
Bende bir sorun var belli
Senin sorunun ne cınımm
Büyü mü var ya 🥺
Hiç mi birisi çıkmadı hiç mi konuşmadın hiç mi buluşmadın?
Hayatımda kimse olmadı demedim ki
Benim de yok
Olur olur