Diğer An itibari ile ne yapıyorsunuz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 312 Yapay Zekaya Sor Minik bebeğimle ilgileniyorum.yok mu bir kahve yapan ya🥹🥹🥹 An itibari ile ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Ayağımı uzattım müzik dinliyorum gadasıhttps://music.youtube.com/watch?v=ui4yInVMSgQ&si=xrKt5umIabG6PwJf 1 14 Yorumla Yaban00 1 yıl Niye darıldın canim Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Hoşuma gidiyor bu şarkı Yorumla Yaban00 1 yıl Ne bileyim , bende bana darıldın sandim Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Senin bana karşı tutarsız hallerine alıştım herkesi takip edersin de bir beni takibinde tutmazsin Benden sana gelsin bu şarkımusic.youtube.com/watch Yorumla Yaban00 1 yıl Valla kırıldım. Sende beni etmiyorsun ama. Yorumla Yaban00 1 yıl Bu bir veda sarkisimi Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Ben kimseyi etmiyorum farkındaysanSorun değil artık Yorumla Yaban00 1 yıl Etme, farketmez diyorsun yani. Tamda ediyordum oysaki Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Etsen ne olacak ki yine yeniden her zaman olduğu gibi çıkacaksın değişen bir şey olmayacak Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹🥹🥹🥹vala kirildim bak Yorumla nordun_gadasi 1 yıl ❤️❤️ Yorumla Yaban00 1 yıl Yaa yerim ben seni Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Cansın sen 🙃 Yorumla Yaban00 1 yıl Sana Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. sigara içiyorum 1 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Uzandım öyle buralarda dolanıyoRum ne güzel bir renk bu 3 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet. Işıktan biraz farklı durmuş. Ama daha guzel Yorumla Başak6419 1 yıl Güle güle kullansın bebeşin Yorumla Yaban00 1 yıl Bebişim kendisi Yorumla
Kharon_ra Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Az kitap okuyayim diye oturdum aksam ustu. Kitap sardi ve bitti. Bosluga dustum. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne güzel. Uyursun belki Yorumla Kharon_ra 1 yıl Saatlar 3 bulmadan uyuyamiyorum. az biraz muzik dinliyim. Kahvede yapayim mis Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin. Afiyet olsun Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maçları takip ediyorum :) şampiyonlar ligi :) 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Kaç kaç Şu an Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. İşe gidiyorum cebimde 3ü 1 arada var extra kafeinli verebilirim 😂 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Valla çok iyi olur. Yorumla vesvesex 1 yıl Al 🫴🏽 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şu bakitte icim ezilince Ne yesem diye dusunurken kalkip yapsam mi disari cikip yesem mi ikilemindeyim 😁 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Dışarı çık, yorulma. Çıkmışken banada al Cevap sahibi 1 yıl Olur sana da paket yaptiriyim 😉
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Telefonun başında zalim bir kız dan mesaj bekliyorum 😔 1 9 Yorumla Yaban00 1 yıl Kimmiş bu zalim kiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeni tanıştık kendisinin insanlara güveni kalmamış kararsız biri inatçı bir ruhu var ama beni yoruyor... Yorumla Yaban00 1 yıl burada mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır burada değil Yorumla Yaban00 1 yıl Umarım mesajın gelmiştir. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnatçı biraz ama tatlı biri şimdi ben onu bekletiyorum cevap verdi aynı süre kadar bekletçem 🙂 Yorumla Yaban00 1 yıl Heyecanlı. Merak ettim. Sonucu bildir 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olumlu gelişmeler var madam ! Sorun çözüldü gibi 😄 Yorumla Yaban00 1 yıl İnsallah Yorumla
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl çay molası verdim. valla bi yapan olsa bende içerdim :D 1 0 Yorumla
tarıkkyky Takip Et Xper 7 Yaş: 39 1 yıl Abd seçimlerini takip ediyorum. Sade kahve yap geliyorum 🤣🤣🤣 1 6 Yorumla tarıkkyky 1 yıl Mesajını bekliyorum🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl Pardon Yorumla tarıkkyky 1 yıl Cumhuriyetçi misin? Demokrat mısın? Yorumla Yaban00 1 yıl Kadın gibi kadınım🤣 Yorumla tarıkkyky 1 yıl Keçeli çay koy, yeniden başlıyoruz🤣🤣🤣🤣 Yorumla tarıkkyky 1 yıl Ya da sade kahve yap sonuç değişmesin 🤣🤣🤣 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kahve içsemmi içmesemmi diye düşünüyorum 😂 2 6 Yorumla Yaban00 1 yıl Benim içinde biraz düşün🤭 Yorumla Maisie 1 yıl Düşündüm içmemiz lazım😂 Yorumla Yaban00 1 yıl O zaman kahveleri hazirliyirum ben Yorumla Maisie 1 yıl Yaaa sade olsun şekerim bende çikilat alıyım 🤭😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Tabi sade ve yanında çikilat Yorumla Maisie 1 yıl Eveet Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. Uçağa bineceğim uçağa alınmayı bekliyorum. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Güzel bir yolculuk olmuştur umarım. Yorumla Mr_Right_idea 1 yıl Güzel bir yolculuktu. Sağ sağlim kavuştuk çok şükür gideceğimiz yere. Teşekkürler Yorumla Yaban00 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kolay gelsin bulaşık diziyorum makinaya 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Kolay gelsin kaç aylik🙂 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 1 gunluktu🤭 Yorumla Ssnane2 1 yıl Bebeğin var sanmistm😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Hepsi bebeğim gibidir. Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Düşüncelerle boğuluyorum 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Hayırdır abi? Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 613 cevap paylaştı. Ben yapabilirim 😊 1 5 Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Kahveler hazır, afiyet olsun 😊 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler efenim. Ellerinize saglik Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Rica ederim , buğusunda güzel hayalleri , her yudumda mutluluğu, tamamında afiyet bulmanızı dilerim. 🌷 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok kibarsiniz. Teşekkürler Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Teşekkür ederim. Sizde çok nezaketlisiniz. Rica ederim. Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeni başladım işteyim sabaha kadar 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Sağol☺️ Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yatağıma girdim vitrine bakıp soru cevaplamadayım 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Çok kolay geliyor, zihnimse tik yaptı sayende Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% 1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sacma sapan ikili yazışmaları okuyorum 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Nasıl yazismalar Yorumla u kakilakuku 1 yıl Uzak değil bu soruda Yorumla Yaban00 1 yıl 😱😱😱hangileri😂😂 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 1 12 Yorumla Yaban00 1 yıl Müzik adamı 😁Hangi sarki Yorumla m ByBrawo 1 yıl https://youtu.be/AixLRjoCJ1U?si=5WlovRwsp3hNhVfO Yorumla Yaban00 1 yıl Aman dikkat ha Yorumla m ByBrawo 1 yıl Niye 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Şarkı güzelmiş,😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Evet şarkı güzel 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Benim yerime de dinle. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sende dinle nolucak 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Kulaklık bozulmuş. Ev sahibide ses kızıyor.😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Kısık sesle dinle 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Bu satte onuda duyarlar Yorumla m ByBrawo 1 yıl Doğru Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. İşe gidiyorum ☕ 1 11 Yorumla Yaban00 1 yıl Zehir zıkkım olucak bak. İcmeyiver sunu Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Bunu sana yaptım😅 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂la sigara sandım. Gözlerde gitmiş. Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler, hemen içiyorum. Hatta birlikte içelim. Yorumla m MarllboroRed 1 yıl ☕☕ dinlendir gozlerini 😊 Yorumla Yaban00 1 yıl Birazdaha yalayim oyke Yorumla Yaban00 1 yıl Yapayım. Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Tamam sen bilirsin işini Yorumla Yaban00 1 yıl Can ya Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Sende Yorumla Yaban00 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elektronik tadilat işleri felan 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin abi Yorumla Semih6934 1 yıl Sağol kardeşim benim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Master şef izliyorum 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ne pisiriyorlar bugun Yorumla Hadiiyani 1 yıl 7 bölgeden 7 yemek eski master sevgiler puanlar Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bira müzik takılıyorum. 1 10 Yorumla Yaban00 1 yıl İyiymis Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Seninki daha iyi ya. En azından uğraşacak bir şeyin var 😄 Yorumla Yaban00 1 yıl Allah razı olsunlar. Uğraş çıkardılar bana Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Kimler Yorumla Yaban00 1 yıl Bebusimin sahibi Yorumla Yaban00 1 yıl Bebişimin Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Ne güzel işte uğraşıyorsun en azından. Ama bebişin giderken üzülürsün biraz sanırım Yorumla Yaban00 1 yıl Yok be, daha çok sevinirim. Giderken beni mutlu edip gidiyor Yorumla Slalombebeğim 1 yıl O zaman Allah daha çok versin 😄 Yorumla Yaban00 1 yıl Aminn insallah Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Kolay gelsin birşeyler izler uyurum 1 10 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler, ne izlemeyi düşünüyorsun kuzum. İzlerken birşeyler yeme. Tartı birazcık çatlamış.😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Bi tane film buldum "senle başladı senle bitti" bakayım nasıl bişey, çatlayan tartı olsun 🤭 sağlığıma dikkat ediyorum can boğazdan gelir 🤭 Yorumla Yaban00 1 yıl Bak bende merak ettim filmi. Güzelse bende izleyeyim. Yorumla Rozes52 1 yıl Fragman iyi bı bak istersen Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen Yorumla Yaban00 1 yıl Güzel bir şey. Listeme ekliyorum. Yarın izlesem iyi olur Yorumla Rozes52 1 yıl Önerdiğin film varsa bana da söylersin Yorumla Yaban00 1 yıl Son dönemlerde hicbirsey izlemiş değilim. Eski izlediklerim var. Çoğunu hatırlamıyorum. Ama galiyan vardı. Çok güzel salya sümük ağlamıştım. Oneririm Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim canım bu bitsin bakarım ona da Yorumla Yaban00 1 yıl Tabi, keyifli izlemeler dilerim Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzel ama füme renginde ısrarcıyım hala 😃 1 12 Yorumla Yaban00 1 yıl Yalayim sana Yorumla Yaban00 1 yıl Yapayım Yorumla Serhat0000 1 yıl Atkı sevmem pek ama olabilir tabiki de Yorumla Yaban00 1 yıl Füme mi oreyim😂 Yorumla Serhat0000 1 yıl Ör gönder soğuklar başlamadan 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Ibani nereye atayım😂 Yorumla Serhat0000 1 yıl Kapida ödeme sisteminiz var mı 🤣🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl Maalesef. Karsi odemeli sistemimiz var Yorumla Serhat0000 1 yıl Sanki kaybolmuştun burdan Yorumla Yaban00 1 yıl Evet. Yorumla Serhat0000 1 yıl Sıkıntı yoktur umarım Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır yok. Teşekkürler Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Spordan geldim çay içicem 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Bana da yalsana Yorumla Ergun7741 1 yıl Yaparım gel Yorumla Yaban00 1 yıl Ellerine saglik Yorumla Ergun7741 1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dinleniyorum çay içiyorum 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Afiyet olsun Yorumla canli34 1 yıl Teşekkürler sana da Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzel bir Türk Kahvesi yaptım gece manzarası miss 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Servisteyim eve gidiyorum telefon da maç izliyorum 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çay içiyorum moladayim 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seçim programı izliyorum 🤣🤣 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Aboovv şimdi mi Yorumla Daredevil39 1 yıl Abd seçimi 🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl Haa doğru ya, bak onu unuttum. Yorumla Daredevil39 1 yıl Daha belli. Değil Yorumla Yaban00 1 yıl Anketler ne durumda Yorumla Daredevil39 1 yıl Trump diyor Yorumla Yaban00 1 yıl Hadi hayırlısı😂 Yorumla Daredevil39 1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
masörrimminxx Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl gel yapıyım 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla masörrimminxx 1 yıl bişey degil Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşünüyorum 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Neyi Yorumla YorgunBirCicek 1 yıl Birçok şeyi 😣 Yorumla
King_122 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İşteyim. 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin Yorumla King_122 1 yıl Sağol, hızlısın. Yorumla Yaban00 1 yıl Nasıl yani Yorumla King_122 1 yıl Hemen Cevap verdin ya onu diyorum 😉 Yorumla Yaban00 1 yıl Haaa, bildirim yok ya. Dönüş yapmaya calisiyorum Yorumla King_122 1 yıl 😘👏 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İşe gidiyorum.. 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Kolay gelsin Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Teşekkürler yaban gülü.. Yorumla Yaban00 1 yıl Ricalar, elmaslarim nerde kaldi Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Buyur yaban gülü ne güzel parlıyor..💎✨ Yorumla Yaban00 1 yıl Anam tek birtane mi. Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl 💎💎💎✨ Yorumla Yaban00 1 yıl Hab şimdi oldu Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Güle güle harca Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. Harikaaaaa 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 1 yıl Kendi ellerimle esprresso yapayım Yorumla Yaban00 1 yıl Ooooo pek afilli sen bana bir Türk kahvesi yap kâfi Yorumla Ay_ışığındasaklıdır 1 yıl Onu bilmem Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sigara ve kahve. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl İçme icme Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 566 cevap paylaştı. Gel yapayım 1 14 Yorumla Yaban00 1 yıl Yapta gonder Yorumla centilmen0007 1 yıl Kahve soğur öyle Yorumla Yaban00 1 yıl Yok yok, termosa koyarsan bir şey olmaz Yorumla centilmen0007 1 yıl Tamam adres ver getireyim😄 Yorumla Yaban00 1 yıl Yaban00 Yorumla centilmen0007 1 yıl Tamam geliyorum kapıya mi bırakayım yoksa açar mısın kapıyı Yorumla Yaban00 1 yıl Güvenliğe bırak ben alırım. Daha eve varmadim. Yorumla centilmen0007 1 yıl Eee sen uğra o zaman Antalya daysan Yorumla Yaban00 1 yıl Maalesef, uzak biraz Yorumla centilmen0007 1 yıl Olsun sen geçerken uğra Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂olur Yorumla centilmen0007 1 yıl Kaç saate gelirsin Yorumla Yaban00 1 yıl Çok saate Yorumla centilmen0007 1 yıl Tamam o zaman bekliyorum Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yataktayim 3 1 Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Bu saatte ne güzel olur yatakta uzanmak Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. Şimdi uzandım epey yorulmuşum 1 0 Yorumla
Bay_Gentleman Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. Beyin sandım 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Bay_Gentleman 1 yıl Minik Bebek nerde Yorumla Yaban00 1 yıl Ahanda fıstık gibi olan Yorumla Bay_Gentleman 1 yıl Bu nasıl bebek 🥲 Yorumla Yaban00 1 yıl Benim bebeğim biyke olur iste Yorumla Bay_Gentleman 1 yıl Değişik Yorumla
Seyyah_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bebek nerde? 1 21 Yorumla Yaban00 1 yıl Fıstık gibi ortada ya Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Allah Allah ne tür bi bebek bu Yorumla Yaban00 1 yıl Pofidik pofidik Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Hmm örsene bana da Yorumla Yaban00 1 yıl Oreyim. Gir dolap uygulamasına Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Ben de yok o uygulama özelden yazabilirsin Yorumla Yaban00 1 yıl Indirirsin😂😂 Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Oho uzun iş :)) Yorumla Yaban00 1 yıl Ohooo Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Kaça satıyosun Yorumla Yaban00 1 yıl 350 Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Vışşş tamam abla ben kendim örcem 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Visss pahalimi ki Yorumla Yaban00 1 yıl Anamm, Allah'tan pahalı demedim. Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Allah'tan kıyak geçtin yoksa napardım 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Vala kıyak geçmedim.😂😂😂Malzeme pahalı. Emeğe saygi Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Belli ztn ablacım kıyak değil ama t şş k geçiysoun benimle 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Yok be. Niye geçeyim. cok ayip Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl tamam tamam ikna oldum el emeği göz nuru ama bana pahalı geldi. Ürünü görmedim nedir ne değildir vs. Yorumla Yaban00 1 yıl Atkı ya. Yorumla Yaban00 1 yıl Sorumda var Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Poğaça yiyorum 0 2 Yorumla Yaban00 1 yıl @gulsuberenkolsuz kız canım çekti. Afiyet olsun Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ayağımı uzattım müzik dinliyorum gadası
https://music.youtube.com/watch?v=ui4yInVMSgQ&si=xrKt5umIabG6PwJfNiye darıldın canim
Hoşuma gidiyor bu şarkı
Ne bileyim , bende bana darıldın sandim
Senin bana karşı tutarsız hallerine alıştım herkesi takip edersin de bir beni takibinde tutmazsin
Benden sana gelsin bu şarkı
music.youtube.com/watch
Valla kırıldım. Sende beni etmiyorsun ama.
Bu bir veda sarkisimi
Ben kimseyi etmiyorum farkındaysan
Sorun değil artık
Etme, farketmez diyorsun yani. Tamda ediyordum oysaki
Etsen ne olacak ki yine yeniden her zaman olduğu gibi çıkacaksın değişen bir şey olmayacak
🥹🥹🥹🥹vala kirildim bak
❤️❤️
Yaa yerim ben seni
Cansın sen 🙃
Sana
sigara içiyorum
Uzandım öyle buralarda dolanıyoRum ne güzel bir renk bu
Evet. Işıktan biraz farklı durmuş. Ama daha guzel
Güle güle kullansın bebeşin
Bebişim kendisi
Az kitap okuyayim diye oturdum aksam ustu. Kitap sardi ve bitti. Bosluga dustum.
Ne güzel. Uyursun belki
Saatlar 3 bulmadan uyuyamiyorum. az biraz muzik dinliyim. Kahvede yapayim mis
Kolay gelsin. Afiyet olsun
Maçları takip ediyorum :) şampiyonlar ligi :)
Kaç kaç Şu an
İşe gidiyorum cebimde 3ü 1 arada var extra kafeinli verebilirim 😂
Valla çok iyi olur.
Al 🫴🏽
Teşekkürler.
Şu bakitte icim ezilince Ne yesem diye dusunurken kalkip yapsam mi disari cikip yesem mi ikilemindeyim 😁
Dışarı çık, yorulma. Çıkmışken banada al
Olur sana da paket yaptiriyim 😉
Telefonun başında zalim bir kız dan mesaj bekliyorum 😔
Kimmiş bu zalim kiz
Yeni tanıştık kendisinin insanlara güveni kalmamış kararsız biri inatçı bir ruhu var ama beni yoruyor...
burada mi
Hayır burada değil
Umarım mesajın gelmiştir.
İnatçı biraz ama tatlı biri şimdi ben onu bekletiyorum cevap verdi aynı süre kadar bekletçem 🙂
Heyecanlı. Merak ettim. Sonucu bildir 😂
Olumlu gelişmeler var madam ! Sorun çözüldü gibi 😄
İnsallah
çay molası verdim. valla bi yapan olsa bende içerdim :D
Abd seçimlerini takip ediyorum. Sade kahve yap geliyorum 🤣🤣🤣
Mesajını bekliyorum🤣
Pardon
Cumhuriyetçi misin? Demokrat mısın?
Kadın gibi kadınım🤣
Keçeli çay koy, yeniden başlıyoruz🤣🤣🤣🤣
Ya da sade kahve yap sonuç değişmesin 🤣🤣🤣
Kahve içsemmi içmesemmi diye düşünüyorum 😂
Benim içinde biraz düşün🤭
Düşündüm içmemiz lazım😂
O zaman kahveleri hazirliyirum ben
Yaaa sade olsun şekerim bende çikilat alıyım 🤭😂
Tabi sade ve yanında çikilat
Eveet
Uçağa bineceğim uçağa alınmayı bekliyorum.
Güzel bir yolculuk olmuştur umarım.
Güzel bir yolculuktu. Sağ sağlim kavuştuk çok şükür gideceğimiz yere. Teşekkürler
Rica ederim.
Kolay gelsin bulaşık diziyorum makinaya
Kolay gelsin
Kolay gelsin kaç aylik🙂
1 gunluktu🤭
Bebeğin var sanmistm😂
Hepsi bebeğim gibidir.
Düşüncelerle boğuluyorum
Hayırdır abi?
Ben yapabilirim 😊
Kahveler hazır, afiyet olsun 😊
Teşekkürler efenim. Ellerinize saglik
Rica ederim , buğusunda güzel hayalleri , her yudumda mutluluğu, tamamında afiyet bulmanızı dilerim. 🌷
Çok kibarsiniz. Teşekkürler
Teşekkür ederim. Sizde çok nezaketlisiniz. Rica ederim.
Yeni başladım işteyim sabaha kadar
Kolay gelsin
Sağol☺️
Yatağıma girdim vitrine bakıp soru cevaplamadayım
Kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin
Çok kolay geliyor, zihnimse tik yaptı sayende
😂😂
Sacma sapan ikili yazışmaları okuyorum
Nasıl yazismalar
Uzak değil bu soruda
😱😱😱hangileri😂😂
Müzik dinliyorum
Müzik adamı 😁
Hangi sarki
https://youtu.be/AixLRjoCJ1U?si=5WlovRwsp3hNhVfO
Aman dikkat ha
Niye 😂
Şarkı güzelmiş,😂😂
Evet şarkı güzel 😂
Benim yerime de dinle.
Sende dinle nolucak 😂
Kulaklık bozulmuş. Ev sahibide ses kızıyor.😂
Kısık sesle dinle 😂
Bu satte onuda duyarlar
Doğru
İşe gidiyorum ☕
Zehir zıkkım olucak bak. İcmeyiver sunu
Bunu sana yaptım😅
😂😂😂la sigara sandım. Gözlerde gitmiş.
Teşekkürler, hemen içiyorum. Hatta birlikte içelim.
☕☕ dinlendir gozlerini 😊
Birazdaha yalayim oyke
Yapayım.
Tamam sen bilirsin işini
Can ya
Sende
☺️☺️
Elektronik tadilat işleri felan
Kolay gelsin abi
Sağol kardeşim benim
Master şef izliyorum
Ne pisiriyorlar bugun
7 bölgeden 7 yemek eski master sevgiler puanlar
Bira müzik takılıyorum.
İyiymis
Seninki daha iyi ya. En azından uğraşacak bir şeyin var 😄
Allah razı olsunlar. Uğraş çıkardılar bana
Kimler
Bebusimin sahibi
Bebişimin
Ne güzel işte uğraşıyorsun en azından. Ama bebişin giderken üzülürsün biraz sanırım
Yok be, daha çok sevinirim. Giderken beni mutlu edip gidiyor
O zaman Allah daha çok versin 😄
Aminn insallah
Kolay gelsin birşeyler izler uyurum
Teşekkürler, ne izlemeyi düşünüyorsun kuzum. İzlerken birşeyler yeme. Tartı birazcık çatlamış.😂
Bi tane film buldum "senle başladı senle bitti" bakayım nasıl bişey, çatlayan tartı olsun 🤭 sağlığıma dikkat ediyorum can boğazdan gelir 🤭
Bak bende merak ettim filmi. Güzelse bende izleyeyim.
Fragman iyi bı bak istersen
Hemen
Güzel bir şey. Listeme ekliyorum. Yarın izlesem iyi olur
Önerdiğin film varsa bana da söylersin
Son dönemlerde hicbirsey izlemiş değilim. Eski izlediklerim var. Çoğunu hatırlamıyorum. Ama galiyan vardı. Çok güzel salya sümük ağlamıştım. Oneririm
Teşekkür ederim canım bu bitsin bakarım ona da
Tabi, keyifli izlemeler dilerim
Güzel ama füme renginde ısrarcıyım hala 😃
Yalayim sana
Yapayım
Atkı sevmem pek ama olabilir tabiki de
Füme mi oreyim😂
Ör gönder soğuklar başlamadan 😂
Ibani nereye atayım😂
Kapida ödeme sisteminiz var mı 🤣🤣
Maalesef. Karsi odemeli sistemimiz var
Sanki kaybolmuştun burdan
Evet.
Sıkıntı yoktur umarım
Hayır yok. Teşekkürler
Spordan geldim çay içicem
Bana da yalsana
Yaparım gel
Ellerine saglik
Afiyet olsun 😅
Dinleniyorum çay içiyorum
Afiyet olsun
Teşekkürler sana da
Teşekkürler
Kimseye bir şey yapmıyorum
Güzel bir Türk Kahvesi yaptım gece manzarası miss
Servisteyim eve gidiyorum telefon da maç izliyorum
Çay içiyorum moladayim
Seçim programı izliyorum 🤣🤣
Aboovv şimdi mi
Abd seçimi 🤣
Haa doğru ya, bak onu unuttum.
Daha belli. Değil
Anketler ne durumda
Trump diyor
Hadi hayırlısı😂
👍🏻👍🏻
gel yapıyım
Teşekkürler
bişey degil
Düşünüyorum
Neyi
Birçok şeyi 😣
İşteyim.
Kolay gelsin
Sağol, hızlısın.
Nasıl yani
Hemen Cevap verdin ya onu diyorum 😉
Haaa, bildirim yok ya. Dönüş yapmaya calisiyorum
😘👏
İşe gidiyorum..
Kolay gelsin
Teşekkürler yaban gülü..
Ricalar, elmaslarim nerde kaldi
Buyur yaban gülü ne güzel parlıyor..💎✨
Anam tek birtane mi.
💎💎💎✨
Hab şimdi oldu
Güle güle harca
Harikaaaaa
Teşekkürler
Kendi ellerimle esprresso yapayım
Ooooo pek afilli sen bana bir Türk kahvesi yap kâfi
Onu bilmem
Sigara ve kahve.
İçme icme
Gel yapayım
Yapta gonder
Kahve soğur öyle
Yok yok, termosa koyarsan bir şey olmaz
Tamam adres ver getireyim😄
Yaban00
Tamam geliyorum kapıya mi bırakayım yoksa açar mısın kapıyı
Güvenliğe bırak ben alırım. Daha eve varmadim.
Eee sen uğra o zaman Antalya daysan
Maalesef, uzak biraz
Olsun sen geçerken uğra
😂😂😂olur
Kaç saate gelirsin
Çok saate
Tamam o zaman bekliyorum
Yataktayim
Bu saatte ne güzel olur yatakta uzanmak
Şimdi uzandım epey yorulmuşum
Çalışıyorum
Çalışıyorum
şu an yatak keyfi
Oturuyorum
Uzandım
Beyin sandım
🤣🤣🤣
Minik Bebek nerde
Ahanda fıstık gibi olan
Bu nasıl bebek 🥲
Benim bebeğim biyke olur iste
Değişik
Bebek nerde?
Fıstık gibi ortada ya
Allah Allah ne tür bi bebek bu
Pofidik pofidik
Hmm örsene bana da
Oreyim. Gir dolap uygulamasına
Ben de yok o uygulama özelden yazabilirsin
Indirirsin😂😂
Oho uzun iş :))
Ohooo
Kaça satıyosun
350
Vışşş tamam abla ben kendim örcem 😅
Visss pahalimi ki
Anamm, Allah'tan pahalı demedim.
Allah'tan kıyak geçtin yoksa napardım 😂
Vala kıyak geçmedim.😂😂😂
Malzeme pahalı. Emeğe saygi
Belli ztn ablacım kıyak değil ama t şş k geçiysoun benimle 😂
Yok be. Niye geçeyim. cok ayip
tamam tamam ikna oldum el emeği göz nuru ama bana pahalı geldi. Ürünü görmedim nedir ne değildir vs.
Atkı ya.
Sorumda var
Poğaça yiyorum
@gulsuberenkolsuz kız canım çekti. Afiyet olsun
Teşekkürler
Çalışıyorum şen
Düşüncelerdeyim dayı
Takılıyorum oyle