Diğer Ütü ayarı nasıl yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ütü almak istiyorum ama ayarlı ütü alırsam ayarını düzgün yapabilir miyim emin değilim Ütü nasıl kullanılır? Ütü ayarı nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne alirsan al yine eninde sonunda ütü tabanligi aliyorsun en yüksek ayarinda kullaniyorum tabanlik. oldugu için kumaslara yapisma parlama yapmiyor zaten icinde kullanim kilavizu var standart ayari vardır onu açarsın 0 0 Yorumla
babushkaboi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl philips 5000 serisinden kullanıyorum. 3 tane sıcaklık ayarı var sentetik unuttum bir de pamuklu zaten diğerleri basit buhar muhar sıkıyıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne alirsan al yine eninde sonunda ütü tabanligi aliyorsun en yüksek ayarinda kullaniyorum tabanlik. oldugu için kumaslara yapisma parlama yapmiyor zaten icinde kullanim kilavizu var standart ayari vardır onu açarsın
philips 5000 serisinden kullanıyorum. 3 tane sıcaklık ayarı var sentetik unuttum bir de pamuklu zaten diğerleri basit buhar muhar sıkıyıyorsun