Tir şoförü biriyle görüşüyorum 39 yaşında kendisi sohbetimiz iyi kız arkadaşım öğrendi bana şey diyor
Yav kızım kamyoncu adamla ne işin var senin , mevzu iyi para kazanmaları değil yanına aldığın adamda yakiscak biraz , sen o adamla elit bı restauranta gidipte oturabilcekmisin. Adamın tipi ben tırciyım diye bağırıyor zaten , Nerde nasıl davranilcagini bilmezler , ağızlarında küfür , takıldığın adamda elit olucak biraz. Zamanında garsonluk yaptım çok tırcı geliyordu , içlerinden sayıyla çıkmazdı elit olanı diyor , bana inanmiyosan git otur bı cafeye gör sonra rezil oldum diye ağlama dedi
Yav kızım kamyoncu adamla ne işin var senin , mevzu iyi para kazanmaları değil yanına aldığın adamda yakiscak biraz , sen o adamla elit bı restauranta gidipte oturabilcekmisin. Adamın tipi ben tırciyım diye bağırıyor zaten , Nerde nasıl davranilcagini bilmezler , ağızlarında küfür , takıldığın adamda elit olucak biraz. Zamanında garsonluk yaptım çok tırcı geliyordu , içlerinden sayıyla çıkmazdı elit olanı diyor , bana inanmiyosan git otur bı cafeye gör sonra rezil oldum diye ağlama dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani kaliteli bi yasantilari olmuyor. Surekli yollarda oluyorlar. Senin yasin kac bilmiyorum ama. Genc biriysen bu iliski sana gore degil benden demesi.
Bence arkadaşın hakli
Yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyor olabilirsin
Fakat bu erkek sana her anlamda biseyler katmali. O yüzden arkadaşına hak ver ve sana biseyler katabilecek anlamda yaşça büyük bir erkek tercih et
Peki gerçekten anlattığı gibi tırcı adam beni rezil eder mi bı ortamda cafede vs
Cidden hareketleri tuhaf mi oluyor
Evet bir çoğu öyle.
Tabiki aralarında kendini yetiştirmiş medeni olan kişilerde vardır ama çok çok az.
Ve çoğunlukla yollarda oldukları için kadını obje gibi görürler
Tircı olur da evlenince uzak yol gider tatmin olamazsın sec hayatin olmaz doğru dürüst
Tır kullanan biri sanılandan çok daha mükemmel bir hayat yaşar gördüğü yer kişiler çok şeyler katar
Onu işiyle değil sana değer veren sözleriyle yargıla en doğru çözüme ulaşırsın
Sen yine kendin deneyimle ölç tart. Başkasının sözüne kanma ve önyargı oluşturma
Genelde tırcılar biraz kanka olur evet
Hayatımda en çok özendiğim meslek
🤣 tırcılar genelde gey olur bide
Oha ne alaka 😂🤫
Ciddiyim 😬 uzun yoldan dolayı
Sen nerede buldun bunu
Dediği gibimi oluyorlar gerçekten ya kafam karıştı
Ya onların yaşam tarzından kaynaklı.. haklılık payı var tabi