Diğer Eski ev eşyalarımı nereye atabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor tv falan tüplü var halı vs vs buzdolabı kullanmadığım şeyleri nereye atabilirim help ya Güncellemeler1 yıl evime gelip götürsünler eşyalı ev eşyaları kötü napıym Eski ev eşyalarımı nereye atabilirim? Cevapla Fal Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. ihtiyaç sahibi birilerine ver ya da ikinci el eşya alan birilerini ara gelip alsınlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl numaralarını nerden bulcam Yorumla tamitamina34 1 yıl gece yatarken düşünerek uyu sabaha bulmuş olursun :D Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Spot malzeme (ikinci el eşya satan) satan yere verebilirsin, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kullanılacak durumda olanları spotçuya falan sat 0 6 Yorumla Soran 1 yıl numaralarını nerden bulcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O çevrede varsa git söyle alıyorlarsa sen götüreceksin Yorumla Soran 1 yıl ben nasıl taşıycam tek başıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mu eşyan? bir arkadaş veya ailenden biri yardım etsin komşun falan varsa onlarda olur Yorumla Soran 1 yıl yeni taşındım tekim kimse yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komşuda mı yok ya dağ başında tek başına mı yaşıyorsun :D yardım ederler birileri sen hizmet bekleme derdindesin belli de dükkandaki adamlar gelip de taşımaz yani Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Nerde yasıyorsun alalım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl ank Yorumla Soran 1 yıl tokisi Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl İstanbul'da olsan alırdım öğrenci misin Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. muhtara söyle o mahaledeki fakirleri bilir, 0 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl marketplace ve letgo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl satmıycam direkt alıp götürsünler istiyorum Yorumla Wolverine59 1 yıl ver hurdacıya alsın götürsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ihtiyaç sahibi birilerine ver ya da ikinci el eşya alan birilerini ara gelip alsınlar
numaralarını nerden bulcam
gece yatarken düşünerek uyu sabaha bulmuş olursun :D
Spot malzeme (ikinci el eşya satan) satan yere verebilirsin,
Kullanılacak durumda olanları spotçuya falan sat
numaralarını nerden bulcam
O çevrede varsa git söyle alıyorlarsa sen götüreceksin
ben nasıl taşıycam tek başıma
Çok mu eşyan? bir arkadaş veya ailenden biri yardım etsin komşun falan varsa onlarda olur
yeni taşındım tekim kimse yok
Komşuda mı yok ya dağ başında tek başına mı yaşıyorsun :D yardım ederler birileri sen hizmet bekleme derdindesin belli de dükkandaki adamlar gelip de taşımaz yani
Nerde yasıyorsun alalım
ank
tokisi
İstanbul'da olsan alırdım öğrenci misin
muhtara söyle o mahaledeki fakirleri bilir,
marketplace ve letgo
satmıycam direkt alıp götürsünler istiyorum
ver hurdacıya alsın götürsün