Önceden sadece insanlıktı. Ama şimdi ekonomiden dolayı böyle düşünmesi çok normal
1
11 Yorumla
Soran
1 yıl
zaten kendi durumu iyi şükür yani maddi olarak bir erkeğe ihtiyacı yok ama yinede maddi çok dikkat ediyor sebebini bilmiyorum öyle para düşkünü biri de değil normalde ama
Haklısın ben üzülsün istemem şahsen insanlığına dikkat edip tanımasını önce isterim çünkü maddi durumu iyi diye kişiliği bozuk birine denk gelsin istemem ama senin söylediğin durumda mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önceden sadece insanlıktı. Ama şimdi ekonomiden dolayı böyle düşünmesi çok normal
zaten kendi durumu iyi şükür yani maddi olarak bir erkeğe ihtiyacı yok ama yinede maddi çok dikkat ediyor sebebini bilmiyorum öyle para düşkünü biri de değil normalde ama
Her olasılığı düşünüyordur. Şöyle düşün adam fakir olsa annen mi bakacak adama maddi yönden. Tabi ki annenden iyi olmalı ki evlendiğine değsin.
Haklısın ben üzülsün istemem şahsen insanlığına dikkat edip tanımasını önce isterim çünkü maddi durumu iyi diye kişiliği bozuk birine denk gelsin istemem ama senin söylediğin durumda mantıklı
Bu devirde pek insanlık yok. Ama kafa uyması anlaşma var. E parada bunların içinde. Bence anneni suçlama seni de düşünüyor bu durumda emin ol.
Öyle evet maddi olarak kendi zorla yaptığı şeyleri boşuna harcamak istemez ondan eminim ailenin geleceği diye belkide garanti olsun istiyor
Kesinlikle öyle.
Çok teşekkür ederim güzel görüş için
Rica ederim ☺️
Yüzün hep gülsün peki sen evli misin bekar mı
Evli olduğum için anneni daha iyi anlıyorum
Anladım o zaman dediğin gibi daha iyi anlarsın durumunu sonuçta aynı yolu bilen insan daha iyi anlar
Kaç yaşında anneniz
52 yaşında abi
Genç