AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
504Cevap
Hayir ALLAHİN işine karişmak olmaz takmalisin bu bir emr
bu sadece bizim dine bağlı değil incildede var öyle biliyorum.
Halbu ki cennet annelerimizin ayakları altında değil mi? Bu ayrımı anlamıyorum
Dinini sorgulayanlara sesleniyorum, az bir sabredin ölünce sorgu nasıl olur.. :) GÖRÜRSÜNÜZ..!
saç erkeği etkileyen ve tahrik olmasını sağlayan etkenlerden biridir
Sorguluyorum bazen bende ama inkar etmiyorum
Nefsi düşününce kapanmaya hak veriyorum
Kimin hangi niyetle yanip yanmayacagini ysradan bilir ortu ile değil niyetle, inancla vb.
başını ört götünü aç oldumu bu şimdi.. ya hep ya hiç.. allah affedendir affetsin inşalah hepimizi..
Sana göresi bana göresi yok , Sana mı kaldı abartılı olup olmadığı. ALLAH herşeyi hakkıyla bilendir.
kadında avret mahali eller ve ayakalr bileğe kadar kafada yüz çehresine kadar
Rahat olmayabilirsin ama öbür dünyada sonsuza kadar rahat yaşamak istiyorsan kapanman lazımsın kapanmazsan senin sorunun
İki tel saç Allahin emrinden önemli olmamalı.
Yaw Kuran'da yazıyor yanlış olma olasılığı varmı? Örtüp örtmemen sana kalmış kimse bişe diyemez ama Ahireti de düşün orda derler...
dinde zorlama yoktur insan hürdür elbette, ister dünyada pişer ister ahirette. n. f. k
Din'de Mantık Yoktur. Hadis ve Ayetler vardır bu yüzden bunu sorgulamak haddimize bile olmayabilir ;)
Bence önemli olan kalbinin güzelliği fesat kotu kalpli olduktan sonra başörtü taksan ne olur yani cennetemi gidecek
Kesinlikle yalan. bu konuda daha ayrintili cevap vere bilirdim sana ama uykum geldi. yarin yazarim dilersen
Allah'ın emrini yapmadığın için cehenneme gideceksin.
Namus sacta degıl zıhındedır dıye dusunuyorum kapalıların hepsı cok mu temız
Sen bunu haksız görecek büyüklükte olduğunu düşünüyosan takma zaten.
İman Ve Din Bu senin kalbinde Saglam bir yer olusturmussa Cehenneme Gitmen bukadar Kolay Degil. Varsa gunahin bedelini odersin
Rabbim emir ediyor takın diye.
Bu sözden sonra, başka bir söz gelebilir mi?
KENDİME GÖRE TATMIN EDİCİ CEVAP VERİM SANA.
Sen Allah'ın kulusun, Allah'ın emrettiklerini, yargılamak tartışmak ne haddimize. Allahın emrettiklerini nasıl beğenmezsin. Allah kulu için en Hayırlısı neyse onu emretmiştir. Sonuçta bu kurallar kulun menfaati içindir.
Tartışılamaz bile. Bunu Tartışma konusuna açman bile Abes bence. İtikatın sağlamsa, hiç bir şüphen olmaması gerekir. Bunların hepsi iman ve inanç zayıflığından kaynaklıyor. Allaha gerçek anlamada, teslim olan bir kul, emirlerini tartışmasız kabul eder. Senin nefsine zor geliyor olabilir. Bunu haksızlık diyemezsin. Allah hiç bir kuluna haksızlık yapmaz. Asıl haksızlığı, kendine bunu yaparak sen yapıyorsun haberin bile yok..
cook güzel yazmissin 👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍 kiza cok sinir oldum !
Peki eger burada degilde avrupada Hristiyan bir toplumda doğmuş olsaydınız ya da bir şekilde orda dogma büyüme yasayip oranin kültürüyle yetisseydiniz merak ediyorum bu soylediklerinizde bu kadar iddialı olabilecek miydiniz..
Burdan anlıyoruz ki evrende herşey Allah'ın kutsal yasalariyla emirleriyle gerçekleşiyor işin özü dengeyi kaçırmamak bence açık fikirli olmak cunku herkesin yaratıcısı ayni yaratan sonuçta
Benim ayrıcalığım Müslüman olmak. Allahın ve Peygamberimin getirdiği son dinin emirlerini uygulamak.
Elhamdulillah Müslümanım, Hristiyan Değilim.
ben avrupada dogmadim ama burada büyüdüm 7 yasimdan beri.. zor burada dinini türkiyedeki gibi yasamak hemde cok zor.. basörtün var diye calismak istedigin biyerde bile calisamiyorsun. kimisi seni öyle kabul etmiyor sokaktan gecenler bile sana tuaf tuaf bakiyorlar.. evine hristian birini davet et o sirada namaz vaktin gelsin kalk kil onlar görüklerinde cok tuaf oluyorlar gitmek istiyorlar kalmak istemiyorlar sirf namaz kildin diye.. ne aci demi?
Neden insanların nasıl baktıklarını önemsiyorsun? Kim kimin yerine hesap vermiş ahirette? Senden hiçbir farkı olmayan kulları önemsemeyip, Allah rızası için savaşmalısın. Çünkü dünyaya geliş amacımız bu. Çünkü dünya yiyip, içip, eğlenip, gününü gün etmen için yaratılmış bir yer değil. Çünkü dünya geçici, ahiret kalıcı. Kısacık dünyalık bir hayat için, sonu olmayan ahiret hayatını riske atmaya değer mi?
@sevdacicegiayintap bu tür sorunlar İslamın ilk senelerinde bile yaşanmış. ondan dolayı öğle ve ikindi namazının farzlarını sessiz okuyoruz. göze kulağa batmayalIm diye. bende Avrupa'da yaşıyorum ve ne kadar zor olduğunu biliyorum...
Kapanmak alti sishane ustu beyogluysa zaten asil oyle giyinenler cehenemde yanacak
Yanmazsın merak etme o taktı diye cennete gitmez sen takmadın diye cehennemde yanmazsın
Kuralları esmemeye kurallarla oynamaya çalışırsak hristiyanlıktan bir farkımız kalmaz
yanlış birşey yapmassan vicdanına hesap vermek zorunda kalmassın
Kadın ALLAH'ın Emrettiğini Yapmadı Diye, Fazla Delikanlı Degil mi?
başörtü takmazsan günah işlemiş olursun. kesin cehenneme gideceksin diye bişey yok
saçmalıkkk baş örtüsü takanların her yeri açık o ne olaçak
Haddinizi bilin ve genelleme yapmayın
Canım fazla kasmıssın sistem error vermiş harddiski yakacaksın yavaş gel
degıl
sadece basortusuyle olmaz zaten bazı seyler bırbırını tamamlar yapboz gıbı yaptıkca yaparsın..
Neden ;kadınların ne yapacakları erkekler tarafından belirlenmiş sizce :) düşünün bakalım...
Bas ostusuyle alakası yok haram yerleri göstermeyen lazim
Cennet veya cehenneme girmeyi başörtü değil amel belirlicek.
yok oğlu ne yanması ya, saçma bunlr, başörtü diye birşey yok, eski zamanla bu zamanı kıyaslamayalım,
gider mi sence? din şarlatanlarının uydurmaları. Tabi edep kurallarını da aşmamak kaydıyla.
Zamanında klık kıyafet devrimi olmasaydı şimdi böyle bir kaygımız olmazdı.
İslamiyet bence sencelerle mi yürüyor Kuran ayetleri sorgulanmaz.
Sen öleceksin niye yaşıyosun? Bazen hayat biraz askeri yönden işler. yap denilir yaparsin.
sana guzelve basit bir cevap vermek istiyorum
gonlun guzel olsun
cehennem yok panpa cennette yok.
cahil bu alın bunu burdan
Değil. Ama senin bunu sorman tam bir saçmalık.
Dar görüşlüsün
Yobazım elhamdülillah.
saçmalığın daniskası (c'mon)
saçma sapan şey sen için pis olduktan sora saçınıda kapatsan boş
Bence alakası yok ben türbanlı orospuda gördüm bence namaz kılmıyorsan iyilik yap
Öyle bişey nerde yazıyomuş :d nereye gider ne olur günahı sevabı hiçbişeyi kuranda yazmioki
içinden gelmiyerek takıyorsa kirpiklerinide kapatsa gene faydası yok
Bütün evreni yaratan Allah'ın emirlerini sorgulamak yanlış olur. Ve Allah dilediğini affeder.
baş kapama emri islamda yoktur. Hurafedir hadisçi fıkıhçı sapıkların uydurmasıdır.
İstadeğiniz kadar sapkın emevi zihniyetini din diye yutturun. İslamda başı ört emri yoktur.
Ne cenneti ne cehennemi gordunuz sanki bıtakon su saçmalıklar afrikadaki o masum aç çocuklar nieye o durumda hiç düşündünüzmü.
Tabiki değil. Takmadığı için sorgulanacak cezasını çekecek ve çektikten sonra da cenneti hak edecek. Herşeyin bir bedeli var...
Allah buyuruyorsa bitmiştir..
Evet abarti, gereksiz, sacma.
İnternette alim çok
camiye giden yok
İçinden geldiği gibi davran kenks.
Allah böyle uygun görmüş yargılamak sanamı kaldı
Bunu tartışmak haddimiz değil.
İlk taşı en günahsız olanınız atsın.
Günahıma girme gizli..
Boşver mental. soruyu yalandan sormuş :D