Ya şimdi benim iki yıllık bi arkadaşım var ama sanki sevgilim gibi davranıyo geçen yıl bu olaydan dolayı aramıza mesafe koydum ama olmadı bu senede sınıflar ayrılınca ben başka sınıfa düştüm yeni arkadaşlar edindim o varken hiçki şeyle konuşamayan ben artık dersime gitmeyen hocalarla bile iyi anlaşmaya başladım derslerim iyileşti. Neyse geçen bu benim 10 yıllık tanıdığım kıza (bu sene sınıfıma nakil oldu iyi anlaşıyoruz) kuzum falan dedi bende kızı daha tanımadığı için sinirlenip kızın dedikodusunu bana yapma dedim. Beni ortak arkadaş grubundan çıkarmış bende şakasına takipden çıkıp geri takip isteği attım sonra kabul etmeyince saldım gitti beni geri gruba ekledi bende geri çıkdım. Sonra gruptaki diğer arkadaşımız üzerime gelmeye başladı buda bana yazmaya başladı. Bende bana manipülasyon yapma zayıf yönümü bana karşı kullanıyorsun dedim sonra yine bişeyler dedi olay kapandı ve bana dedıkı merak etme diğerleriyle aran bozulmicak ben seni bırakmam... Niye bozulsun ztn. Buarada kimle tek başına kalırsa diğerlerinin dedikodusunu yapan birisi sizce nasıl arkadaşlığımızı bitirmeliyim. Fotoda kavgadan sonra attığı mesaj ağladım dediğide sadece sesini titretti ben ağlıyodum o ses kaydını duyunca kahkaha ata ata güldüm yani
seviyem yüksek olmadığından foto ekleyemiyo muşum.. Bana hiçbir erkek için ağlamadım senin için ağladım değerimi bilin yazdı. Yazım ve noktalama hataları için kusurumabakmayın biraz hızlı yazdım
seviyem yüksek olmadığından foto ekleyemiyo muşum.. Bana hiçbir erkek için ağlamadım senin için ağladım değerimi bilin yazdı. Yazım ve noktalama hataları için kusurumabakmayın biraz hızlı yazdım
Güncellemeler
1 yıl
Yanlışlıkla kuzum dedi yazmışkm O*osbu dedi olacak dıre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil