Arkdas edinmeye gec mi kaldik?

arkadaşlar kimse benimle arkadas olmak istemiyor çirkin değilim olgunum cocuksu davranmıyorumda kendimi biliyorum canım konusmuyorum ama anlamıyorum neden benimle arkadas olmak istemiyo kimse cana yakınım gercekten sahte arkadas değilim arkadan iş çevirmem gercekten dost olmak istiyorum ama ya arkamdan iş ceviriyolar ya da canım konusan işi gucu erkek muhabbeti olan kızlar cıkıyo karsıma ve bende arkadas olmak istemiyorum benden buyuklerde benimle arkadas olmak istemiyor bunun nedeni nedir benimle neden kimse arkadas olmak istemiyor 23 yaşındayım liseyi acıktan okudum uniye yerlesemedim ve okumak istemedim gittiğim kurs yok sadece işte çalıştıgım zamanlarda
Güncellemeler
1 yıl
araya gereksiz kelimeler karısmıs canım falan neyse bide şey eski sevgililerim falan sey diyodu sen kızsın nasıl kız arkadasın olmaz niye hiç kız arkadasın yok sorun sendedir falan diyolar
Güncellemeler
1 yıl
ilkokuldan vs tanıdıgım insanlar var ama onlarda benim Şu an nasıl bi insan oldugumu bilmiyo instadan takipte etmek istemiyorum arkamdan konuscaklar die ya da sevimsiz durucam diye arkadsm olmadıgı için instada acamıyorum
Arkdas edinmeye gec mi kaldik?