Güncellemeler
1 yıl
Siteye bakınca yorum yazın ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
Şimdi ben bu siteyi çok önceden keşfetmiştimde şimdi sizle paylaşayım dedim bir konu hakkında araştırma yaparken tesadüfen buldum siteyi sitede çok uzun makaleler var ve yazan kişi bir türk ama öyle sıradan yazılar değil gerçekten acayip yazıları var adamın okuyunca göreceksiniz buyrun sağ tarafta bütün makaleleri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendi reklamını böyle yapman çok çocukça olmuş. Pazarlama ve reklam nasıl yapılır diye iyi araştır derim
Yok be siteyi ben yazmadım 😄 Seyfullah demir diye bir adam yaşlı biri
Baktın mı siteye?
Atmış olduğun bağlantıyı inceledim. Tesla tam olarak nasıl görüyordu bilmiyorum ama ben de mavi pırıltılar görürüm, fakat vizyon olarak değil, gerçekten de görürüm. Gözüm açık veya kapalı olsun fark etmiyor. Nadir de olsa kırmızı veya beyazımsı sarımsı renk olabiliyor. Tıpkı bir çakmağın kıvılcımı gibi bir pırıltı
Göz çakması olabilir mi? Google den baktımda birde gözünüzde herhangi bir sıkıntı vs. var mı
Gözümde bir sorun yok aslında. Bazen meditasyon yaptığımda da kocaman sarı bir ışık oluyor. Tabii bu kıvılcım değil de, gözüme sürekli ışık tutuluyormuş gibi oluyor
Metafizik, ruhsal vs. Şeylerle ilgilenirmisiniz? Birde böyle araştırmacı, birşeyleri düşünen aklına fikirler gelen birimisiniz? Teâlânın bahsettiği gibi
Yanlış yazdım, Teslanın bahsettiği gibi
Evet, ilgilenirim ve severim de. Eğer bir konuya odaklanırsam o konuyla ilgili anlık fikirler gelebiliyor. Sen peki?
Metafizik vs. Diyorsan bir ara parapsikolojiye bakıyordum onun harici ilgilendiğim bir konu var aslında bir sürü konuya ilgi duyuyorum da şu anla bunla ilgileniyorum peki hiç sezgi yoluyla bilgi elde ettiniz mi sezerek yani, yazıda bahsediyordu sanırım
Bütün canlı cansız her şey bilgilerini enerji yoluyla yayıyorlar. Siz x bir şeyi hedeflediğiniz de ihtiyacınız olan bilgiyi sadece okuyarak değil aynı zamanda sezinleyerek te bulabilirsiniz.
Felsefe de geçer sezgi yoluyla bilgi elde etme
Hmm özellikle insan psikolojisine yönelik bu tarz bilgi edinme durumu çok sık oluyor bende. Sonra diyorum, ben bunu nasıl biliyorum diye. Bazen kendime şaşırıyorum. Sanırım sende de var bu özellik
Dediğim sezgi durumuyla bilgi elde etme yani? Ne gibi mesela örnek verebilir misin
Evet, hiç araştırmadan anında aklıma geliyor o bilgi. Mesela birisi sağlıklı olmayan psikolojik bir tepki veriyor diyelim. Sonra birden bire o tepkinin bilinçaltı sebebi geliyor aklıma. Araştırdığımda ise aynı cevap ile karşılaşıyorum. Tabii cevabını bulamadıklarım da oluyor ama aklıma gelenler çok da mantıklı oluyorlar. Sırf bu yüzden psikoloji okumayı düşünüyorum. Bu sayede cevabınu bulamadıklarımı kendim bir şekilde test ederek öğrenme fırsatı bulacağım