Sevgilim hakkında kararsızım onu sevdigimi dusunuyorum hala ama bana yardim edin bunlar normal mi?

Lutfen gercekten bilen biri cevaplasin okb teshisli birisiyim eger bilmeden gelip cevaplarsaniz o cevap içime çok takilir her turlu dahil ederim neyse konuya geceyim. 18 yasindayim sevgilim 23 yasinda (uzak mesafe iliskisi hic bulusmadik) tanisali 2 sene oldu ben 1.5 sene platonik kaldim onu kovaladim bildiginiz cok delicesine asiktim gozum ondan baskasini gormuyordu 7 24 yazisiyoduk ama o beni kabul etmedi gerek yasimdan gerek hislerinden ve gecen aylarda o da sevgisini itiraf etti hersey basta cok iyidi ama sonraki aylarda hislerimi sorgulamaya basladim bakin ben hayatimin her alaninda kararsiz kalan biriyimdir ondan bundan bile emin olamiyorum artik monoton oldu iliskimiz hep ayni seyleri yapiyorduk, ilk kararsiz oldugumda ona bahsettim dedimki hislerim azaldi gibi ama sonra konu biraz ilerleyince ertesi gune kadar saatlerce agladim dedim ben ne diyorum diye onunla uzun sure konustuk sonraki zamanlar kavgalar oldu hep iyi bitirmeye calistik gecen aylarda da yine supheye dustum icimde birsey buna el vermiyor huzursuz hissediyordum onu sevmedigim dusuncesi de artik heyecanli olamiyordum yani normalde kalbiniz agrir ya hani hafif artik o agri yoktu eskiden oyun oynarken cok heyecanlanirdim iltifatlar ederdim (beni sevmeden once) simdi heyecanlanamiyorum arkadaslar ustune biz bi ara tam ayrilicaktik ama geri birlestik cogu zaman ayrilsam uzulmem dusuncesine girip kendimi boguyorum en son ayrilacagimiz gun cok agladim huzunledim sonra huznum gitti geri baristik dedigim gibi ama Şu an icimde hala belirsizlik hissetmeye basladim cunku onunla cok bisey yapamiyorum sadece konusuyoruz whatsappdan sosyal medyadaki civil civil ciftleri gorunce icimi sorguluyorum disari cikarken ozenle giyinince kotu hissediyorum insanlarin ilgisini almak icin giyindigimi ve sevmedigim icin boyle bisey yaptigimi dusunuyorum gecenlerde biyoloji hocamla konustum o normal dedi zaten yks ogrencisisin aktiviten yok ona Sariyorsun cok sevip sonra boyle olamaz dedi rahatladim ama yetmiyor yardim
Sevgilim hakkında kararsızım onu sevdigimi dusunuyorum hala ama bana yardim edin bunlar normal mi?