Bir sorunum var ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum?

Arkadaşlar lütfen yardım edin 4 yıl süren bir sorunum var. Zaman algımı kaybettim ne ara bu gundeyim ne ara o kadar oldu bilmiyorum. Etrafı garip görüyorum rüyada gibiyim başka bir evrende hissediyorum kendimi. Şimdi öncelikle koronadan önce benim bı arkadasim vardı orta sonun ilk dönemden. İyi anlasiyoduk falan dediki hayalî arkadaşım var sanada yapım. Tm dedim ama goruyo gibi yapıyorum. Bu kız kız bana bı ara dediki evde asılı ölü rahibe gördüm falan. Neyse orta son sınıfın ikinci dönem sanırım virüsten dolayı karantinaya girdik. Gerçek yüzünü öğrendim benim dedikodumu çıkarmış hesabımı çalıp kuzenime küfür etmiş, bana aşık çocuğu vazgeçirmeye calismis falan. Hayali ark rüyamda anneme zarar verdi kardeşimde itaat ediyodu. Neyse o kızla bitti falan. ruyamda her gün gördüm söyledim kıza bı arkadasida yaşamış durumu. Neyse sonra takıntılar vesveseler okb çıktı hergun cinler karabasanlar boguyo falan ama hergun aylarca. Sonra Kafa dağıtmak için Harry Potter filmini ve alaca karanlığı izledim bı ara, sonra shifting yapmak isteyip (onları hayal ederek 100 kadar sayıp uyumak böylece o mekanı rüyada görmek vakit geçirmek) korktum ve yarıda bıraktim. Sonra her gün rüyamda onları gördum güç veriyolar birinden kurtariyolar falan.(Harry Potter karakterleri) diğer filmdeki vampirde ısırıp öldürdü baya gercekti rüya ailem ağladi biri benim kılığıma girdi falan rüyada ama çok gerçekçi. Harry Potter karakterleri baya 7-8 kere girdi. Kendi kendime artık yeter korkuyorum dediğimde girmediler. Yeni eve taşındık bı kaç yıl sonra takıntılar vs var hala. Ailem gerçek değil gibi takıntılar geliyo bunu yaparsam annem değişir falan. Sonra ilk yeni evde bı ruya gördüm annem babam ölmüş onlarin yerine aynilari geldi kardeşimin gözü beyazdi falan yine gerçekçi ruya. Sonra ailem garip geldi annem gece garip davranışta bulunuyo falan ama rüyamı emin degilim. başka evrende hissetmeye başladım. Ailem uzakta hissetmeye başladım rüyamda annemi kardeşimi gördüm bulucam sizi diyip agliyodum gercektede ağlamışım hatta. Bu üstte bahsettiğim kızın ablası rüyamda garip bı dil konuştu sonra herşeyi kardeşinin yaptığını falan söyledi. Rüyalarimda gecmiste gördüm hep kendimi evimi arıyorum geçmiş zamandayim falan. Bu arada yıllar sonra Harry Potter karakteri tekrar rüyama girdi bir beni yüksekten aticakken kurtardı ve seni tekrar görmek güzel dedi ama bu adam yıllar önce öldü. Yani Kendimi garip hissediyordum bunun için kime danisacagimi bilmiyorum, psikolog işe yaramadı ne yapmalıyım yardım edin lütfen kime danisacagim

Bir sorunum var ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum?