Tutalım Mafya kaçırdı ve size işgence yapaçak Ançak Karşınıza 10 sorudan oluşan test koydu her sorunun altında renkler var seçeceğiniz renklere uygun size işgence yapıçaklar hangi renkleri seçerdiniz işte test.
Anladım, işte her soruda dört renk seçeneği içeren test.
---
Soru 1: "En rahatsız edici ortam hangisi olurdu?"
Siyah
Mavi
Kırmızı
Yeşil
Soru 2: "En dayanılmaz acıyı hangisi yaratır?"
Turuncu
Gri
Sarı
Beyaz
Soru 3: "Seni en çok zorlayacak baskı türü hangisi olurdu?"
Pembe
Siyah
Mavi
Mor
Soru 4: "Hangisi fiziksel olarak daha zorlayıcı olurdu?"
Beyaz
Kırmızı
Turuncu
Yeşil
Soru 5: "Hangi koşulda daha fazla dayanamayacağını düşünüyorsun?"
Sarı
Gri
Pembe
Siyah
Soru 6: "Sürekli devam eden küçük acılar mı, yoğun bir anlık acı mı daha zorlayıcı olurdu?"
Mavi
Kırmızı
Mor
Beyaz
Soru 7: "Hangi durum seni daha çok utandırır?"
Gri
Siyah
Sarı
Pembe
Soru 8: "Psikolojik olarak seni en çok hangi ortam yıpratırdı?"
Yeşil
Mor
Beyaz
Kırmızı
Soru 9: "En rahatsız edici fiziksel his hangisi olurdu?"
Turuncu
Gri
Siyah
Mavi
Soru 10: "En zor dayanacağın pozisyon hangisidir?"
Kırmızı
Beyaz
Mor
Yeşil
---
Bu soruları cevapladıktan sonra, seçilen renklere göre işkence türleri belirlenecek?
Anladım, işte her soruda dört renk seçeneği içeren test.
---
Soru 1: "En rahatsız edici ortam hangisi olurdu?"
Siyah
Mavi
Kırmızı
Yeşil
Soru 2: "En dayanılmaz acıyı hangisi yaratır?"
Turuncu
Gri
Sarı
Beyaz
Soru 3: "Seni en çok zorlayacak baskı türü hangisi olurdu?"
Pembe
Siyah
Mavi
Mor
Soru 4: "Hangisi fiziksel olarak daha zorlayıcı olurdu?"
Beyaz
Kırmızı
Turuncu
Yeşil
Soru 5: "Hangi koşulda daha fazla dayanamayacağını düşünüyorsun?"
Sarı
Gri
Pembe
Siyah
Soru 6: "Sürekli devam eden küçük acılar mı, yoğun bir anlık acı mı daha zorlayıcı olurdu?"
Mavi
Kırmızı
Mor
Beyaz
Soru 7: "Hangi durum seni daha çok utandırır?"
Gri
Siyah
Sarı
Pembe
Soru 8: "Psikolojik olarak seni en çok hangi ortam yıpratırdı?"
Yeşil
Mor
Beyaz
Kırmızı
Soru 9: "En rahatsız edici fiziksel his hangisi olurdu?"
Turuncu
Gri
Siyah
Mavi
Soru 10: "En zor dayanacağın pozisyon hangisidir?"
Kırmızı
Beyaz
Mor
Yeşil
---
Bu soruları cevapladıktan sonra, seçilen renklere göre işkence türleri belirlenecek?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1 Kırmızı, 2 Turuncu, 3 Siyah, 4 Kırmızı, 5 Pembe, 6 Kırmızı, 7 Pembe, 8 Kırmızı, 9 Siyah, 10 Mor.
4. soruyu boş bırakacaktım, salladım geçtim.
1. Kırmızı (Soru 1): Kırmızı, sıcak ve acı veren bir ortam yaratmak. Örneğin, sıcak su dolu bir kapta bekletmek.
2. Turuncu (Soru 2): Turuncu, ayaklara acı veren bir darbe uygulamak, sert bir nesneyle vurmak.
3. Siyah (Soru 3): Siyah, ayakların üzerine baskı uygulamak veya keskin bir nesneyle tehditte bulunmak.
4. Kırmızı (Soru 4): Kırmızı, acı veren bir pozisyonda uzun süre bekletmek, bedensel bir baskı oluşturmak.
5. Pembe (Soru 5): Pembe, ayak parmaklarına rahatsız edici bir madde sürmek, acı veren bir şekilde masaj yapmak.
6. Kırmızı (Soru 6): Kırmızı, sürekli olarak hafif acı hissi yaratacak bir durum yaratmak, bu durumun sürmesine neden olmak.
7. Pembe (Soru 7): Pembe, alaycı bir şekilde ayaklarını hedef alarak utandırıcı sorular sormak.
8. Kırmızı (Soru 8): Kırmızı, psikolojik baskı oluşturarak sürekli bir kaygı durumu yaratmak.
9. Siyah (Soru 9): Siyah, ayakların üzerine baskı yaparak, ağrılı bir duygu yaratmak.
10. Mor (Soru 10): Mor, zorlayıcı bir pozisyonda bekletmek veya ayakları bir noktaya sabitlemek.
Kırmızı , sarı, siyah, kırmızı, siyah, kırmızı, siyah, kırmızı, siyah , kırmıI
1. Kırmızı: Yakıcı nesnelerle ciltte yanıklar oluşturmak. Bu işkence, yoğun bir acı hissi yaratır ve uzun süreli izler bırakabilir.
2. Sarı: Kesici aletlerle vücutta yaralar açmak. Bu yöntem, hem fiziksel hem de psikolojik acı yaratır.
3. Siyah: Sürekli gözlerin bağlı olduğu bir ortamda bekletmek. Bu, hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak rahatsız edici bir durum yaratır.
4. Kırmızı: Vücut üzerinde çeşitli noktalara uygulanan ani darbeler. Bu, acının aniden artmasına neden olur.
5. Siyah: Fiziksel olarak zorlayıcı pozisyonlarda tutulmak. Vücut sürekli gergin kalır, bu da dayanılmaz bir acı hissi yaratır.
6. Kırmızı: Islak bezlerle boğulma hissi vermek. Bu, panik hissini artırır ve nefes almayı zorlaştırır.
7. Siyah: Uzun süre bağlanmış olarak bekletilmek. Hareketsizlik, bedenin acı çekmesine ve güçsüz hissetmesine neden olur.
8. Kırmızı: Cildin çeşitli bölgelerine yanık izleri bırakacak şekilde sıcak su dökmek. Bu, hem fiziksel hem de ruhsal acı verir.
9. Siyah: Vücutta sürekli karıncalanma hissi oluşturmak. Bu, hem bedenin hem de zihnin sınırlarını zorlar.
10. Kırmızı: Zorlayıcı ve acı veren bir pozisyonda sürekli bekletmek. Bu, kişinin dayanıklılığını test ederken acı verir.
Allah korusun beni