Diğer Keşke yakın olsa dediğiniz biri var mı? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dost, arkadaş, sevgili felan filan 🙂Vardır herhalde birileri 🙂 Keşke yakın olsa dediğiniz biri var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok zaten istediklerimde hayat seviyeli oluyor 😅😅 arkadaş falan sevgili desen de onun da sınırları var🤣🤣🤣 1 2 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Olm yakına gel sus be 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Ailem Ve Dostlarım Var Sevgilim Hiç OlmadıVesselam 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. Var ya çok sevdiğim bir arkadaşım var ama aramızda şu an şehir değil ülke var keşke toto totoya olaydık 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Vardı uzun yıllar arkadaş olduğum biri ama aradaki saflık bozuldu ve bıraktım 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 366 cevap paylaştı. Cok yakın bi arkadasim var 2 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Var ama toprak olmak gerekiyor 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. ailem olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok zaten istediklerimde hayat seviyeli oluyor 😅😅 arkadaş falan sevgili desen de onun da sınırları var🤣🤣🤣
Olm yakına gel sus be 😂
🤣🤣🤣🤣
Ailem Ve Dostlarım Var Sevgilim Hiç Olmadı
Vesselam
Var ya çok sevdiğim bir arkadaşım var ama aramızda şu an şehir değil ülke var keşke toto totoya olaydık
Vardı uzun yıllar arkadaş olduğum biri ama aradaki saflık bozuldu ve bıraktım
Cok yakın bi arkadasim var
Yok düşündümde
evet vardı da konuşmuyoruz artık
Ben mesafeyi engel olarak görmüyorum
Var ama toprak olmak gerekiyor
Ahh keşke yanımda olsa...
Var.
sevdigim
Hayır yok öyle biri.
Evet var
Var elbette