Ama gene düzeltelim kelimeyi doğrusu maynak olcak 😀 hem cümle alem bilir benim beyinsiz olduğumu 😀 Kemal Sunal videosunu espirisine gönderdim bu arada pislik biri değilim 😉
Hep uygulamaya gönderiyorum onlarda salıyor arkadaşım yanımda olsa baktığımızda da şekilleri bir şeylere benzetiyoruz ama ne anlama geliyor bilmiyoruz 😮💨
Timsahlar daha sevimlidir gerçi ya haloween bayramı olduğundan çokça karşılaşırsın yapacak bişi yok ama bunlar bayramdan sonra gitmeyenlerden Mevlana bunları görse ne olursan ol gel demezdi s git derdi 🤣
3 vakte kadar bi arkadaşın daha senin kutunu kazıcak diğer arkadaşın aranızı yapmaya çalışacak bu arada sende benim tavsiyem üzer Bülent Ersoy'un sefam olsun şarkısını dinliycem 😄
Bence bütün şarkıların ana sermayesi kendisine vermeyip başkasına veren kadınlarla sevmeyen adamlar oluşturuyor en güzel aşk acısı çeken 10 15 kadınla havuzda dans edip lüks arabalarla klip çeken serdar ortaç 😄 insanın aşk acısı çekesi geliyor demi 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kahve
Kahveyi daha çok severim. Ayda yılda bir de fal baktırmayı. Keyifli bir aktivite oluyor 😄
Benim kadar sevemezsin hafta da 1 kilo içiyorum kendi işim olduğu için 16 saat çalıştığım oluyor bazen 20 saat
Yok ben hergün içmem. Zaten çarpıntım oluyor. Ölmek için çok gencim 😂
Alışıyosun bide para oluk oluk gelince kendini işe veriyosun ve bazı şeyleri unutmak için
Fazlası da zarar. Sen yine dikkat et.
falla işim yok uykusuz olduğumda açmak için içiyorum
Aynı kafadayız knk bende inanmam ama arkadaşlara bakarım 😄
o da iyiymiş sallıyorsun yani bakarken
çünkü bi anlamı yok ya :D
Knk aşkında manası yok ama kendi var evliliğinde kendi var sadakati yok türkiyede adalet yok ama bakanlığı var takılma onlara 😄
aynen eğlen geç maksat goygoy
Kahveyi içip falda ziyan etmiyorum ben elime yüzüme plink yapıyorum daha faydalı😂
Plink tabi bencede çok faydalı bence herkes yapmalı ( pling ne? ) 😄
Dur gülmem geçsin dogrusunu yazcam😂😂😂
Gülme komşuna gelir başına demişler böyle yüz verme bana başına çıkarım sende dersin yüz verdik tepeme çıktı diye yüzsüz adamım ya ben 😄😄😄😄😄🤣🤣🤣
Peeling Yüzüme sürüyorum işte maske gibi düşün😂
https://youtu.be/u62h7FcAdYM?si=8-78q5hLStdpcT_S
Maske yapanlara anlık tepkim 🤣
Hahahhahahhah 😂
https://youtu.be/ZwvCwZ80N1g?si=U6rjfClN2_uDxwkE
😄
Manyak
https://youtu.be/d-chzPXiEHU?si=KD7Jj2kSBdpioRU0
👏🏻👏🏻👏🏻
Ama gene düzeltelim kelimeyi doğrusu maynak olcak 😀 hem cümle alem bilir benim beyinsiz olduğumu 😀 Kemal Sunal videosunu espirisine gönderdim bu arada pislik biri değilim 😉
Yok öyke düşünmedim maksak muhabbet degilmi zaten gülelim kafamız dagılsın amaç bu
Tabiki öyle her anın tadını çıkarıp hayattan zevk almasını biliceksin mezara girince dünyadan alacağımı aldım demen için
Öyle kırmadan dökmeden incitmeden gitmek önemli olan
Aman başkaları kırılmasın diye kendini kırma ben bu konuda çok sakarım kırar dökerim bu konuda idolüm sakar şakir 😀
Vebalsiz gitmek lazım öte tarafta hesaplaşırız sıkıntı yok dimi her dava burada çözülmez
Cehennemde çevirme olucam galiba
Ankaralı Namık hüdayda 16. Saniye ile 20. Saniyeye kadar dinlesene 😀
Orası allah bilir parayla imanın kimse olduğu belli olmaz demişler
İnsan kendinde ne olduğunu ne olmadığını bilir 3 günlük dünya işte
Öyle teşekkür ederim sohbet için iyi geceler efendim
🙏🙏🙏👋😉
Her ikisi ama her kahveden sonra mutlaka fal bakarım
Çıkıyomu peki hiç
Hep uygulamaya gönderiyorum onlarda salıyor arkadaşım yanımda olsa baktığımızda da şekilleri bir şeylere benzetiyoruz ama ne anlama geliyor bilmiyoruz 😮💨
Arada bana salla bi de ben bakayım 😄
Bakmayı biliyormusun
Tabi biliyorum inanmasamda tutturduğum çok oldu
Ciddimisin
Ciddiyim aklına başka bişey de gelmesin olgun kadınlardan hoşlanıyorum bi p c lik arama
Bu sitede böyl şey düşünmemek elde değil. Her çevreye senden lazım 😄
Nehri geçmeye çalışan ceylanların timsahhlara mağruz kalması 😄
Evet 😄
Timsahlar daha sevimlidir gerçi ya haloween bayramı olduğundan çokça karşılaşırsın yapacak bişi yok ama bunlar bayramdan sonra gitmeyenlerden Mevlana bunları görse ne olursan ol gel demezdi s git derdi 🤣
Hahaha😄😄
Neden fala inanmıyorsun onu anlamadım
İşim fallara kaldıysa şansa kadere gidiyorumdurda ondan 😄 milletteki talih bizdeki kör Salih 🤣
Ama çıkıyor 🤷♀️
Tahminlerim doğru çıkıyor sadece hissiyat
Anladım 😄
İşimi şansa bırakmamaya özen gösteririm çünkü şans yok o yüzden çabalamam lazım sen şanslısın öyle hissediyorum ortada bi fal yok gerçi 😄
3 vakte kadar bi arkadaşın daha senin kutunu kazıcak diğer arkadaşın aranızı yapmaya çalışacak bu arada sende benim tavsiyem üzer Bülent Ersoy'un sefam olsun şarkısını dinliycem 😄
Hangi konularda şanslıyım sence 😅
Hangi arkadasim acaba 😄 dilerim. sarkiyi
Aşk konusunda şanslısın kesin kez çünkü fake hesapta açsan mesaj kutunun kotası 20 dk ya doluyor bak tutturdum 😄😄😄
Orası öyle ama kör taklidini yapmasini severim ve mesaj kutum hep kapalı 😄
Sen kör taklidi yapsan adamlar göz doktoru kostümüyle yanına gelir gene 🤣🤣🤣
Gelseler de boş 😄
Kapıyı möhürledik kosnükler de 😄
Tamda öyle yaptim🔒
Öyle yapma ilk gel canım felan diycen sonra gelicek bi umutla ardından bu gün git yarın gel devlet dairesi 5 TE kapanır diycen 😄😄☹️
Aman yok kalsın birde evlenmek mi 😲
Dalga geçmek çok eğlenceli oluyor
Ama evlilik lafı ürkütuyor🥶
Ürküceksin tabi canım ütü çamaşır bulaşık çamaşır temizlik üstüne taciz cinsellik baba evinde bi elin yağda bi elin balda 😄
Bekarlık iyidir
Kesinlikle öyle baskı kısıtlama hiçbişey yok
👍
Fal resmini atarsın şimdilik Esen kal 👋😉
Cektigim gibi sende izin verirsen atarım 😄
Bende kilit yok 😄
Kalp kilidi mi 😄
Cümle alem bilir bende kalp yok komşu mücella teyze kalpsiz adam derdi bana 😄 yani kalp yokki kilidi olsun 😄
Kalp Herkeste var 😄
Bendeki taştandır bilmiyom ki😄
Bence değil
Ortak noktamız senin kalbinin olup mühürlü olması benim kalbimin olmaması ikiside aynı kapıya çıkar 😄
Hayır farklı yollar
Bende dalak var olur mu?🤣
Olur 😄
Bence bütün şarkıların ana sermayesi kendisine vermeyip başkasına veren kadınlarla sevmeyen adamlar oluşturuyor en güzel aşk acısı çeken 10 15 kadınla havuzda dans edip lüks arabalarla klip çeken serdar ortaç 😄 insanın aşk acısı çekesi geliyor demi 😄