Arabası veya evi olmayan erkekleri prenses ilan etmeleri daha komiği ise en yeni çıkan Iphone'u taksitle alabilmek için A101 gibi marketlerde kasiyerlik yapıp faizle sırf hava atmak için borçla telefon almaları. Erkeklerin çalışıp zor bela aldığı arabayla, evle muşmula suratlı akrabalarına kendilerinin olmayan bir malla hava atmaya çabalamaları...
Aslında tek bir şeye işaret ediyor ve kendilerine şunu yapıştırıyorlar: Evet biz o kadar beceriksiz varlıklarız ki, sadece elimizden dişilik özelliklerimizi sergileyip bize bakıcı bulmak derdindeyiz, babamlar annemler bana ilelebet bakamayacağı ve evde kalacağım sebebiyle kendimi zengin birine yamamalıyım ki statüsü yüksek olsun ki akrabalarım, arkadaşlarım herkes kıskansın. Kocoşkomun aldığı kahve takımı ile instagramda sırf akrabalarımı ve arkadaşlarımı kudurtmak için kahve storysi atayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
her kadın aynı değil
Her kadın aynı değil evet, ancak burada onlar zaten kendini biliyor :D
Haklı bir isyan fakat Türkiye’de bu iş yapıyorsa, çalışıyorsa sadece kadında değil erkekte de, toplumun kendisinde sorun aranmalı.
Toplumun ahlaki yapısı bitik.
Maalesef
Erkeklerin ev işini yapsın diye bir kadınla evlenmesiyle aynı şey. Bakış açınız kötü çünkü. Her iki tarafın da.
Açık konuşmam gerekirse evlenmek istediğim kadını bir kere bile olsun ev işlerinin hepsini ona yıkarım diye evlenme planı düşünmedim varsa yoksa ortaklaşa iş bölümü yaparız dedim bunca zaman.
Genəlden bahsetmişsin. Genəlden bahsettim.
Genel değil, bu tiplemede olanları söyledim. Her kadın böyle değildir. Buna modern kadın dedikleri için başlığı böyle açtım kendilerini böyle modern görüyorlar... :D
O modernlik değil yalnız. Modern cahiliye.
Tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz. FAKAT ÇOK MODERNLER YA HANİ :D :D :D O kadar modernler ki eşitlik, erkeklerle aynı haklara sahip olmak istiyoruz derler, evliliğe gelince aşgum bon tobok conok olocom dogorlorono son ol. Oluyor...
İlginç yani. Aslında söyləmek istediğim çok şey vardı ama hevesim kaçtı. Söylenecek bayağı söz var. Konuşsan 3 5 saat konuşursun ama kimsə değişmiyor. Toplumun trajikomiklikleri. Kızlarını mal gibi verən aileler. Kocasını banka olarak görən kadınlar. Karısına hizmetçisi gözüyle bakan adamlar. Çok metafor dolu da işte...