Öğretmen eniştem tarafından 14 yaşında tacize uğradım ve olanlar bunlar unutamıyorum ne yapmalıyım?

14 yaşındaydim cinsel istismara uğradım sadece bir iki dokunma ve sözlü tacizdi ileriye gitmesine asla izin vermedim o geldiğinde kapıları kitlerdim...

Ve bu adam sosyal bilgiler öğretmeniydi asla öyle biri olduğunu düşünmezsiniz

Benim ailem adam akıllı insanlar değillerdi olsalar ablam bu olayı kapatıp kocasıyla devam etmezdi

Ben kapatmicaktim polis noktasına gittim geri döndüm.. bir avukata danıştım akla bak çocuk aklıyla adam bana ailene açıkla ama açıkladığın halde bu adamın peşini asla birakmayacagini düşünüyorsan şikayet et dedi

Bu olay kamu olayına dönüşür peşini asla bırakmaz dedi yarin evleneceksin pırıl pırıl bir kızsın dedi bende eniştemin aileme açıkladıktan sonra asla devam edeceğini düşünmediğim için şikayet etmedim ailemde olayı kapattı

Hatta ablam olacak varlık ondan bir çocuk daha yaptı aklım almıyor nasıl böyle bir adamın yatağına girebiliyor nasıl !!

Bendende evlenirsem bunu eşime söylememi söylediler

Ama ben eşimi seviyordum sevgiliyken herşeyi anlattım eşim beni çok sevdiğini bunun asla benim suçum olmadığını söyledi hep yanımda oldu

Ablam eşimin bildiğini evliliğim ilerledi hamile kaldım o zamanlar kuzenimden öğrendi

Eşim BİLİYOR diye bana şunları söyledi NE YALANLAR ATTİN KOCANA İNANDİRDİN KENDİNİ dedi..

Sok oldum 36 yaşındaydi o adam ben 14 ... bu sizce normal bir durum mu?

Şimdi 2 çocuğum var mutlu bir yuvam eşim maddi sorunlar içinde bogulsada soğanı kırar yerim ama mutluyum

Ablamda saray gibi evinde oturmaya mutsuzluğunun içinde devam ediyor asla görüşmüyoruz o laflardan sonra ben kardeşliğimi bitirdim

Kızım anaokuluna başladı cinsel istismar uzerine seminer verdiler

Seminer çıkışı oturup ağladım hüngür hüngür...

Elim ayağım hala titriyor

Psikolojik destek için gitsem mi?

Hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Öğretmen eniştem tarafından 14 yaşında tacize uğradım ve olanlar bunlar unutamıyorum ne yapmalıyım?