Güncellemeler
1 yıl
Club mekanı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bizim sınıftan gidenler varda. oraya gitsem eğlenebilir miyim? sadece içki içip gelicem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Rahat Ve Güzel Diyenler Var Bilmiyorum Ben Hiç Gitmedim Ama İçkili Olduğu İçin
Extra güzeldir. Orada illa içki içmene gerek yok. Ama benim sana tavsiyem Divane ye git orası daha iyi.
İlla ki sirnasan tanışıp seks yapmak isteyen erkeklerle karşılaşırsın
öyle bir şey istemem ya. ama haklısın
Neden istemezsin ki
Bakire mısin
evet
Peki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel bir şeyler yaşamak ister miydin bir erkeğin sana mastürbasyon oral seks yapmasını istemez miydin mesela
hayır istemezdim
Neden ya 😀
Libidon düşük mü yoksa istekli değil misin
Clupte tanıştığın biriyle demiyorum zaten, sevgilin oldu onunla diyorum
hayır yinede yapmam. olmamalı zaten
Neden peki
İstekli değil misin libidon mu düşük
olması gereken bu çünkü
Bence sadece içki içme ile kalmaz bu iş
ben başka bir şey olsun istemem ya. haklısın
O yüzden nooo Konya yes Ankara
Sadece amacın içki ise al tekelden git evinde iç
öyle daha mı iyi. yani sadece amacım içki içmek. başka bir düşüncem yok. pek güvenilir yerler değil o zaman
Ben konyalı değilim ama Konya'ya benzer bir şehirde yaşıyorum ama ne gerek var amacın takılmak değilse ben sana güzel tatlı kokteyl ve içkileri söyleyeyim ya evde kendine yap ya da sek yapıştır gitsin ne uğraşacaksin yobaz insanlarla seni boş bırakmazlar Konyalı bir sığırın yatağında uyanabilirsin
öyle olsun istemem ya. benim öyle bir amacımda yok zaten. sadece mekanı merak ettim. evet haklısın öyle şeyler duyuyordum ama şehir efsanesi gibi geliyordu. ama tabi doğru da olabilir.
Hayatım ben eski barmenim şehir efsanesi ne alaka televizyonlarda görmüyormusun kafan ayık değil ki o an ayı gibi adamlar gözüne bir anda Brad Pitt gelir ve libidoyla atarsın kendini
Mekanı merak ettiysen git sadece hafif kokteyl iç ve çık hem mekan merak ediyorsan İstanbul İzmir mekanları daha güzel Konya'nın mekanından ne olur ama sanki amacın mekan ve içki değil gibi
evet o da var ya. yok arkadaşlarım bir gün sende gel dedide. benim erkeklerle bir amacım yok ya. içkimi içer gelirim diye düşündüm. ama clubte buluşup tek geceli ilişkiler oluyor o zaman. birinin yanıma gelmesini istemem işin gerçeği bu niyetle.
Yanındakilere güveniyorsan git güvenilir tiplerse git ama ünideki ilk senen sanırım ne olacağını bilemezsin
evet ilk senem haklısın ya. en iyisi gitmemek. yaşım ilerleyince sevgilim olursa onla gitmek daha iyi.
Sevgilinle de gitme önce alkol içip kendini iyi denemelisin çakırda kendini bırakmayı öğrenmen gerek
evet haklısın ben tekelden alıp evde devam :)
Hiç içtin mi
evet bir oturuşta 2-3 bira en fazla
Sadece bira mı içtin
Evet
Farklı alkoller denemelisin sadece bira göbüş yapar bak vodka tekila viski bunların tadını bilmen gerek
Güzel bir kokteyli örneği versene reis :) şu ara viski limon soda redbul yapıyorum çok hoş oluyo.
Kanka kahve likörü severmisin? Dondurma süt kahve likörü ana maddemiz büyük bir bardak al 2 shot likör 3 top dondurma en başta bardağa 3 top at sonra o dondurma seviyesine kadar süt koy sonra 2 shot likörü dök ve 2 kez karıştır ve iç
Git bence meramdaminokuyon
hayır selçukta
Selcukta güzel yer polis okulun Ora oluyodu
infernoya gt duruyomu hala
evet duruyor ora daha mı güzel
İçki konusunda konya güzel