Bir uzman çavuş kendine açtığı yabancı filmde gözlerim yoruldu diyip altyazıları askere okutmuş bitene kadar shsjaja
var mı sizin de böyle anınız?
öff be kizlar biz de olsa ne eğlenirdik dimi be
Bir uzman çavuş kendine açtığı yabancı filmde gözlerim yoruldu diyip altyazıları askere okutmuş bitene kadar shsjaja
var mı sizin de böyle anınız?
öff be kizlar biz de olsa ne eğlenirdik dimi be
İstanbul'dan gelenler parmak kaldırsın demişti bir komutanımız. E tabi bölüğün büyük kısmı parmak kaldırdı. İstanbul'dan gelenler izmaritleri toplasın demişti sonra :) hayatımda sigara içmedim ama iyi izmarit toplamıştık :D
Sporla uğraşan arkadaşlar var mı demişti bir defasında da. Bazı artist arkadaşlar hemen kendilerini kasa kasa atıldılar. Onlarda ranza ve yatak taşıdı birkaç tane :D
Ahahah çok iyi. Kardeşime de üniversite mezunu kim diye sorup el kaldirınca alakasız bir iş yaptırmışlar. 😅 tek düzgün cevap siz vermişsiniz. Bu sitedekilerden çok şey bekliyorum sanırım 😅😅
bedelli yaptım ama işte ufak tefek anılar oluyor :D
sitenin amacı o zaten ya ama amacından o kadar sapmış ki doğru olanı yaptığım için bile onure edildim şu an :D :D boş ver. eğlenmene bak :)
Evet biraz öyle oldu. Öyle yapiyorum aliştim artik 🤷♀️😅
güzel sevindim senin adına :)
Yaaa o değil de henüz ilkokul 1. sınıft ve ilk okul günümüz... Tekiner adında hocamızın ilk sorusu :
- Aranızda güzel eşek taklidi yapan var mı? sorusuydu...
Benle birlikte birkaç arkadaş daha el kaldırmıştı, hoca tahtaya beni kaldırıp hadi anır bakalım dedi, anırdım bir kaç kez... Sonrasında hocanın verdiği tepki :
- Oğlum sen eşşek misin, neden anırıyorsun?😂
Tüm sınıf kahkaha atıyor ve benim yüzüm o an domates ak!..🥵
Tüm "özgüvenim" henüz okulun 1. gününde yerle bir oldu ak o hoca yüzünden😡
Cevap
5Cevap
anlat anlat bitmez
adamın biri donunu duşta bırakmış diye tüm tabur istikamet yemişti
kim olduğu asla çıkmadı çıksaydı keşke :d
Fena dayak yerdi kesin iyi yırtmış 😅 istikamet ne oluyor?
Aa kötüymüş 😅
Komutandım, adam cin gördü gece, kendini yerden yere attı
Askerde kaldı hepsi size bir şey anlatmak istemiyorum
Teröristlere işkence etmek
Askere gitmedim ama babam birini sopayla dövmüş
Banyoda mastürbasyon ve soğuk su ile duş
Ahahaahha askerlik anıları dinlemek çok zevkli be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?