Alnımda kırışıklık çok fazla yoktu kaşımın ortasında vardı mimik olarak kötü bakınca falan çıkıyordu onu gidertmek için botoks yaptırdım ve bi anda alnımda oluşmaya başladı mimik kırışıklığı ve onuda düzeltmek için tekrar alnıma yaptırdım 1 sene geçti böyle hep sağ kaşımı kaldırıyorum istemsizce ve biraz göz kapağıda düşmüş gibi güzellik salonuna gittim bi sorun yok dediler 1 senede botoks etkisi zaten kalmaz kendiliğinden öyle olmuş dediler napsam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O nasıl botoks öyle ya ninemde yok o kadar kırışıklık
Yaa öyle değildi botoksu yaptırdım sürekli sağ kaşımı istemsizce kaldırıyorum ve böyle oldu
Valla hacı bu normal değil ya bıngıl bıngıl olmuşsun
biliyorum ama kaşımı kaldırmasam gayet düz ama botokstan sonra öyle bi tik oldu bir tane kaşımı sürekli kaldırıyorum sanırım yanlış kasa sıktılar
Kas ya da sinir dokuları zedelenmiş olabilir. Fotoyu sorunu belirtmek amaçlı mı çektin yoksa bu normal halinmi senin
sorunu belirtmek amaçlı çektim kaşımı kaldırmadığımda düz kırışıklık yok.. peki napabilirim hep sağ kaşımı kaldırıyorum nedenini bilmiyorum
Hacı sanayi de tornaciyim ben varsa tornalik işin gel çözeriz :) sinir zedelenmesi olduysa ya da sinire zarar verdilerse ondan oluyordur hemen bir doktora gitsen daha iyi olur senin için çünkü kendimden biliyorum zarar gören sinir zamanla hissiyatini kaybeder botoks yapan doktora gitme o suçunu ustlenmez bulur Bir kaç süslü kelime seni gönüller sepetler normal bir doktora git
Gençsin daha neden yaptiriyorsunuz cozemiyorum sizi ya
evet pişmanım yaptırmadan önce gayet iyidi
Yaptırmayin doğal güzellik daha iyi ha
Botoksla kırışıklık gidermek yerine tatile çıksaydın daha etkili olurdu. Kötü duruyor.
Kötü
İyi bence