Benim gecen sene olmustu hamileydim 6 7 aylik sanirim evde yanlizdim esim sehir disina gitmisti sabahy uyandim elimi yikadim is yaptim camasir suyu da kullandim cumartsei sabahiydi arkadasimla bulustuk mevlute gidiyorduk yolda sohbet ederken elimde leke gordum turuncu sildim falan cikmadi kokladim kina kokuyordu lekesi gecti ertesi gun ama kina kokusu 3 gun boyunca surdu simdi oglum 1 yasinda onunda isaret parmaginin ucu turuncumsu hafif kahve rengi gibi olmus once bir yere sikistrdi sandim ama bugunde diger elinin parmagi oyle kokladim kina kokuyor anlam veremedim nedir bu bana daha olmuyor hamile oldugumde oldu sadece
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
nasıl derin bi uykun var arkadaş diye sorarım? uykunda eline ayağına kına yakılıyor ve hiç hissetmiyor uyanmıyorsun. ilginç. evdekilere bir sor bakalım onlar yapmıştır şaka olsun diye belki yada iyi saatte olasıcalar dalmıştır eve artık kaç harfli bilmem :)
14 Yorumla
Tamam öyle diyelim ama bide buna bakın
Gece 11 ve 1 arası oldu uyumuyorum pc de oyun oynuyordumm.
Aynı anda Babam. Annem ve benim ayagım da oldu hemde az değil çok resmen yarısı kınalanmıştı ayagımın en çoğu benım ayagımdaydı annemın sağ ayagında da vardı ama geneldee en fazlası sol ayaklarımızdaydı . hiç uyumadıgım taktırde oldu buna ne diyorsunuz.!02 Yorumla
+1 yıluyku halindeyken ruh değişik yerleri gezer bedenle bağını koparmaz ama hep gezer bedenle bağını koparırsa beden ölür toprağa karışır..çünkü beden sadece bir araçtır bir vasıtadır..gün gelince yok olacaktır..ama ruh bakidir..ve ruh gittiği bu yerlerden birinde kına yakmış olabilir bu olan birşeydir..birçok kez görülmüştür..saçma değildir...
126 Yorumla- +1 yıl
hayır efendim kötü değildir doğanın normal durumlarından biridir lütfen korkmayınız musallat tipi hikayelre de kulak asmayınız felak nas süreleri ve Ayet-el kürsi okuyup uyuyunuz Allahın izniyle güvende olursunuz saygılar..
- +1 yıl
ne demek rica ederim dediğim gibi eğer korkunuz da varsa duaları okuyun ve Allah'a sığının o sizi geri çevirmez ve bütün herşeyden korur emin olun..ve rahatça uyuyun..
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücüt ve ruh bağımlıdır ancak belli bir zamana kadar, insan rüya alemine ruhuyla dalar, vucut sabittir ancak aradaki bağ hiçbir zaman tam olarak kopmaz, örneğin rüyada yüksek bir binadan atladığınızda aynı hissi yataktada hissedersiniz ve zıplarsınız (arasıra başıma gelmiş bir şey) aynı şekilde istemsiz olarak kabus gördüğümüzde el kol hareketleri yapmamız yada ona bağlı olarak konuşmamız hareket etmemiz bunlara örnektir. insan çok az rüyasını hatırlar, uyku esnasında binlerce onbinlerce rüyadan sadece bir kaçı hatırlanır; bazende öyle alemlere dalarki rüya esnasında tıpkı rüyada zıplamak gibi; korkmak gibi bir iz kanıt bırakır, buda genelde kına şeklinde yansır vucuda, bu aslında inanılmaz bir bağın olduğunu ve 2 aleminde adete iç içe olduğunu kanıtlar niteliktedir. ALINTIDIR
50 Yorumlabunu 3 harflılerın yaptıgını bılıyorum cogu kısının basına gelırmıs kucukken benımde basıma geldı ayrıca halk arasında gelın veya damat sectıklerıne yaktıkları bılınır ALLAH korusun ya cocukken anlamamıstım da sımdı dusunmek ıstemıyorum
613 Yorumla- +1 yıl
ye eksiyi de aklın başına gelsin
- +1 yıl
vay be bu halk efsaneleri yüzünden insanlar ne kadar da zor durumdaymış..arkadaşlar bunun cinle eşle alakası yoktur Allah tüm alemlere kendi türünden eşler vermiştir..başka bir alemden eş seçmesi mantığına sadece gülünür..her alem kendi hayatından ve sınavından sorumludur..Allah izin vermedikçe yanına dahi yaklaşamazlar yukarda bu kına olayının açıklmasını yaptım lütfen bu tip alemlerin birbirine karışması hikayeleri ile kafanızı bulandırmayın başkalarınkini de bulandırmayın saygılar..
- +1 yıl
Merhaba. Yukarıdaki cevabıma göre yorum yapabilir misiniz? Bilgili birine benziyorsunuz.
- +1 yıl
teşekkür ederim cevapsız bırakmadığın için :)
+1 yılKınaya benzetmek aklıma gelmemişti. Ama evet aynen kına rengi. Hiç koklamadım.
Bende OKB var. Temizlik takıntım var. Okul zamanı okuldan geldiğimde iki elime de beyaz lateks eldiven giyerim ve üstümü onlarla değiştirir tuvalete onlarla girdikten sonra çıkarır çöpe atarım.
Bu sene. Her her gün. Zaman zaman ara verip yeniden nüksetti bu kötü durum.
Lateks beyaz eldivenlerin her ikisinde de kendiliğinden turuncu leke oluşurdu. Yani ben uyanığım. Kıyafetleri çıkar, üstünü değiştir, dolaba koy falan. İş yapar haldeyim. Ne boya var ne bir şey evde. Eldivenlere bir bakardım ki tupturuncu olmuş avuç kısımları. Yani tam kına yakılan bölge.
Annem terden dolayı oluştuğunu söylerdi. Ama (Allah'a şükür) uzun zamandır olmuyor. Ve ben yıllardır bazı işlerimde eldiven kullanırım. Geçtiğimiz sene yaşadım bunu ilk kez.
Aklıma korkunç şeyler gelirdi tabii, ama ben onları hemen savardım. Ve de okul zamanı, tersler falan kafamda tonla şey vardı. Şimdi bu soruyu görünce ürktüm.13 Yorumla- +1 yıl
dersler*
- +1 yıl
+1 yılGerçek sebebi genellikle mantar enfeksiyonudur. tedavi gerektirmez birkac gune gececektir cinle melekle alakasiz bisey :)
83 Yorumla- +1 yıl
korkmana gerek yok rahat ol mantar cesidi sadece
+1 yılya piskolojin bozuktur ya da musallat vardır ki aşık olanları bunu sık yaparmış söyliyim bence ayetel kürsü oku ve çok çok çok tavsiye ederim piyasadaki tek palavracı olmayan medyumdur medyum memişe danış derim o sana yardımcı olur ya piskolojin bozuk ya da musallat belirtisi o dedigin söyliyim bende de var çünkü
27 Yorumla- +1 yıl
Hayır canım melekler senin sandıgın gibi öyle kendi kafalarına göre takılmazlar onların her işi Allahın emriylendir aynı çarpılma olayı bana da oldu kızın biri yüzünden kalp çagırma yapıp benim onu sevip sevmedigimi anlamaya çalışan manyaklar yuzunden ama şimdi gelen cin beni bazen rüyamda opuyor falan senin o bahsettiginde cinlerin eseridir bir erkek cin sana aşık olmuş eger dedıgın gibiyse malesef:(
- +1 yıl
ve işin kotu tarafı bu manlukların zekalarını ben anlamadım ya nasıl bir yapışkan varlıklardır bunlar sene geçti üstünden hiç mi unutmaz bir mahluk ya git*s git yok her gece ayetelkursu nas felak yanlız yatma da yok bende bunun yuzunden ara sıra fırsat yakalarsa gene geliyor ondan her gece abdesli yatıyorum anca kurtuluyorum beladan
- +1 yıl
yaa bana da 7 yıl önce liseli kızların yaptıgı kalp çagırma seanslarından sonra musallat oldu bir tane rüyada opuyor falan gitmek bilmiyor ne kadar yapışkan şeymiş geçen cok kotu korkuttu bu yuzden kardeşimin odasında yatıyorum tam bir baş belası bunlar ya nasıl kurtulucaz medyumlara gittim ama sana şöyle söyliyim hiç kuşkusuz medyumların yüzde yüzü yalancı hiç bir şey bilmiyor ve bir iki milyar gibi uçuk rakamlar isteyebiliyor gene en guveniliri memiş hoca
- +1 yıl
ayrıca şunu da söyliyim fala bakan kişiler Allahtan başka gelecegi kimse bilemez ibaresini çignerler ve kuranda da belirtildigi gibi Biz şirk koşanlara şeytan musallat ederiz diye bir ayet vardı o tehlikeli o öylesine bakılan fallar bile ondan başına almış olabilirsin o belayı söyliyim yazlıkta kızın biri çarpıldı o yüzden bizim
- +1 yıl
Benim 3 gun once basima geldi
rüyalar en fazla 3 saniye sürer sana satlermiş günlermiş gibi gelseler bile. ayrıca kabus gördüğünde beyninde hareketlenmeler olur. normal rüya gördüğünde olmaz. rüyanda bir yerden düştüğünde gerçekte düşmüş gibi hissedersin. senn rüya görsen bile vucut surekli oradadir. beyin vucur parçalarını durekli kontrol eder. uyurken donmeler vs hep bundandır. bunlar bilimsel gerçeklerdir. o kına olayını ilk kez senden duyuyorum. ama benim başıma gelenle kıyaslanamaz bile :D
00 Yorumlaeuzu bikelimetullahi min şerri ma halag oku yat ALLAHın izniyle korkundan kurtulursun ama inanarak oku?3-7-21 nasıl kolayına gelirse
43 Yorumla- +1 yıl
Ne duasi bu
+1 yılYurt arkadaşıma olmuştu uyandı parmak aralarında kına gibi bişey vardı yıkadı ama çıkmadı. Sonra bir arkadaş uyurken cinler senin ruhunu kına gecelerine götürmüşler ve kına yakmışlar demişti. Korkunç bişey 😘
10 Yorumla
+1 yılŞu güncellemeyi en başta yapsan en doğru cevabı şak diye yapıştırmıştım. Neyse çok fazla "sırlar kapısı" izlemekten oluyor bunlar. Tv'den uzaklaş hayata dön sister.
25 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç?
- +1 yıl
Komşumuzun nefesi çok kuvvetli ona soracaktım durumu ama neyse :(
+1 yılevdekiler psikopat mı :S
manikür-pedikür yapsalardı keşke11 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cümle içindeki kelimelerin ilk harfleri daima küçük yazılır :D
04 Yorumla
+1 yılarkadaşım başına daha kötü bela açmasında cin musallatının belirtisi bu aşık olduklarında yaparlar ona göre tedbirli davran
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Muhammetfatma69 ama benim aksam gecti
özelden yazarsan anlatmak isdiyorum bende yaşadım banada kına yakıldı
00 Yorumla
+1 yılBiz üniversitede arkadaşlara şaka maksatlı kızlardan aldığımız ojeyi tırnaklarına sürüyoduk...
01 Yorumla
+1 yılDiğer gecede damadı getirin deseydin :) Yavaş yavaş takımı tamamlardın
01 YorumlaDiğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç öyle bir şey duymadım çok merak ettim bak şimdi (:
00 Yorumlatööbeestafurullah şekerim git oradan uzaklara git.
kışkış cinler kışkış.
yallah cinler yallah diye davullar çal oralarda.00 Yorumla
+1 yılhahahahaha :D allah iyiliğini versin gecenin bu yarisi sesli güldüm iyimi :) euzu besmele cek. eşşek şakası yapmışlar sana alkoli çok kacirmişin demekki anlamamişin :D in cin gelse yapsa, başka şeylerde yapardi hacı...
08 Yorumla- +1 yıl
+5 :)
- +1 yıl
ben güldügüm icin +5 verdim sende bokunu çıkartma istersen.
- +1 yıl
biraderim sana muhtemeln Cinler musallat olmuş, bu Cin dişidir. kına ile aklini bulandirmiştir. bir kaç hafta icinde yine gelecektir sana, hatta sevişebilirde. bağlanirsan karışırsın onlara, ailen bile olabilir. bütün bunlar olmuştur yaşanmiştir hikaye değildir, ha birde unutmada bu çocuk dediginin senin kadar evladi var. haddini bir zırto.
- +1 yıl
Zaten ne gelirse senin gibi saygızı insanlarin başına geliyor, neyse kınayı eline yakmışlar dua et. başka yerine yakmamışlar. kaldiki okuma özürlü degilsen, ben dalga gecmedim. ama ben ne yazarsam yazayim. sen ancak kapasiten kadar anlarsin...
Arkadaşım sen dalga geçenlere aldırma, ben sana inanıyorum önce iki arkadaşıma sonrada bana aynı şey oldu. Sabah görünce ilk başta eşime söylemedim sonra çok yıkadım çıkmayınca söyledim.
20 Yorumla- bende aynısı oldu kucuklugumden beri yakılıyor ama bu sefer serçe parmağımda yüzük gibi oluşmus baş parmagımda da kınanın üzerıne kesikler buldum hafif kanamış anlamadım
10 YorumlaBen 3 sınıftayken sabah kalktığımda el ve ayağımda kına vardı bir hoca bana Özel olarak muska yaptı 5 yıldır o muskayı 1 kere bile boynumdan çıkarmadım
00 Yorumlaen iyi cevap:ruh kına yakmış başka şeyler de yapabiliyo mu
10 YorumlaKınayı sevmiyorum yaa, o nedenle dövme yapmışlar bana.
10 YorumlaEvet sık sık başıma gelir koklamayı unutma kokuyor☺️
00 YorumlaEvet oldu cinlerle bir ara savaş halindeydim enerjinin sömürüldüğü ağı dönemlerdi
00 Yorumlabiz genelde yumurta kırarız bunu bilmiyorum :)
12 Yorumla
+1 yılKafayı yerdim herhalde.
05 Yorumla- +1 yıl
o durumda düşünemiyorum kendimi:))
- +1 yıl
Allah bir daha yaşatmasın.Ayet-el Kursi oku bol bol.
Diğer konusunda 394 cevap paylaştı. Amma ağır uykun varmış :D
00 Yorumla
+1 yılCehennem gibi yanar ! Cehenemm!
04 Yorumla- +1 yıl
Kına yakılıp sarılan el ya da ayak bütün gece boyunca çoook yanar, rahatsız eder. Cehennem sıcağı gibi.
- +1 yıl
;)
+1 yılBildiğin eşek şakası bu :\
03 Yorumla- +1 yıl
Yahu dikkatini çekti mi bilmiyorum ama ben erkeğim :( Elime, yüzüme, gözüme kına yakacak adamı bükerim :(
+1 yılBunun anlamı köylülük
34 Yorumla- +1 yıl
ahahahahhahaa
+1 yılsizofren falansindir.
23 Yorumla- +1 yıl
katatonige baglarsan hepsini tek gecersin.
- +1 yıl
şizofren olan insan sesler duyar ve onlara cevap verir yahut görüntü veya ses halisülasyonları görür bedene fiziki bir yansıması olmaz sadece ikinci bir sesle irkilme olur paranoid hale geldiğinde daha kötü bir hal olur oysa arkadaşımızın durumu bununla tamamen alakasız insan vücudunun tıpkı yorulmak esnemek gibi verdiği rüyalarla alakalı bir tepkidir...şizofren bambaşka bir olaydır insan hayatını baştan sona mahveder..
+1 yılpeki son durum ne?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne