Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence takilma bu Kadar madem seviyosun. onunla öyle yasamaya Calis ve alis.. kendini sikma.. düsün bir degermi bu Kadar sikildigina. Temiz olmasina dikkat etsin yeter bence. sonucta bu onun kendi karari. ve senin kabullenmekten baska bir caren yok. kendin kabul et. düsünme o Kadar. benimde japon ve koreli bir kac arkadasim oldu. ama aralirinda kesende vardi. ama yapabiliyorsan onu bir kezde olsa kesmeye ikna et.. biseyler uydur kilarinin iliskinizle birlikte uzamasinin senin icin ayri bir önemi falan oldugunu söyle.. biliyorum biraz sacma gelecek ama. tamamen senin sanatsal ve ruhani yaklasimina bagli. yaraticiligini kullan.. ve kestiginde hayatinda bir daha asla unutamayacagi kadar sehvetli yala onu. düsün bu hayata gelmek icin bir sansin var ve buda sart kosulmus.. nasil yalardin o Zaman? aynen öyle yala! yani zevkten ölecek Kadar ama öldürme kizi:) biraz zor kullan ve kurtulmasini engelle. kiz arkadasinin icindeki mazohist duygulari da canlandirabilirsin birazcik.. hafif sertlikle mesela.. ama oran'i konusunda cok dikkatli olmalisin. korkmasina izin verme. onu öyle bir bosalt ki bir daha bosalmasi bir daha durmayacakmis gibi hissetsin.. ondan sonra bekle ve gör! birdajh aister mi sence? eger isterse sartin belli!! ben buna hayir diyebilecek fazla kadin tanimiyorum. seni cok yiy anlyiorum o yüzden böyle anlatmak istedim farkindayim bay bir müstehcen oldu ama kara seini.. ben yine de takilma fazla diyorum. veya bikere onu kesmeye ikna et. karr senin. ben inanyiorum bir cözüm yolu bulacaksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok denedım kesme konusunda ıkna edemedm hep sabır cektım eger kandırabilirsem söyledigini yapıcagım tesekur ederim ilgin icin
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. düsündüm yine söylüyorum Bakis acini degistir. biliyorum cok zor ama alistir kendini. insanlar sigarya alisiyor düsünebiliyormusun.. daha igrenc birsey var mi dünyada ya. ama iciyoruz hepimiz arada birde olsa. kusura bakma arkadasinin sigara olmadigini biliyorum. ama sigaradan daha mi önemsiz senin icin. bir düsün. pis bir insan oldugunu düsünmüyrum. genital bakiminida yapiyordur killar haric temizligine önem veriyordur mutlaka. hatta kronik düzen hastaliklari bile var onlarin:) zaten o onu temizlik ve pislik olarak görmüyor ki. tamamen kafasinda olup bitiyor hersey. bence ilerde degisirde.. hersey degisiyor cünkü.. o'da degisecek öyle veya böyle. bide unutma, seviyosun onu düsünsene. takma bosver.
Japonlarda adettir, kesmezler.
Ve sen ne dersen de bu onun kararı, onun yetiştiği ortam... Sanada biri kesme uzat onlar gibi dese, sende buna karşı çıkacaksın büyük ihtimal...
O yüzden çözümleri bir düşüneyim. En azından çözüm olmasa dahi seni rahatlatacak şeyler;
• Traş köpüğü ile biraz yumuşatabilirsin. Sonrasında yıkayarak ilişkiye o şekilde girebilirsin. Tabi bunun çokta faydası olacağını zannetmiyorum.
• İlişki esnasında iç çamaşırı kullanabilir partnerin. İç çamaşırını cinsel birleşmeye başlayacağın sıra biraz kaydırırsın. Bu şekilde kılların üzerini azda olsa örtecek, seni huylandırmayacaktır.
• Aynı zamanda vajina ve anüsün açık olduğu, geri kalan yerlerin ise normal iç çamaşırı gibi kapalı olduğu modeller var. Bunları tercih edebilirsin cinsel ilişki sırasında. Bu sayede birazda olsa gözüne hoş gelebilir. Aynı zamanda normal iç çamaşırı gibi olduğundan, kıllarında üzerini örtecektir.
• Yine aynı şekilde kendi kullandığı iç çamaşırlarından birinin vajina ve anüs kısmını makasla ortadan yırtarak ilişkiye girebilirsin.
• Olmadı külotlu çorabın iç kısmını yırt, bu sayede yine aynı şekilde kılları sana temas etmeyecektir cinsel ilişki sırasında.
Aklıma gelen çözümler bunlar malesef. Başkada birşey gelmiyor aklıma.
İllede kesecek diyorsan, cinsel ilişki sırasında bal döküp yalamak istiyorum de. Sonra bal yerine bali dök, balide yapışsın kalsın oraya. Mecbur kesmek zorunda kalır.
Başka türlü keseceğini sanmıyorum. Ne diyeyim?00 Yorumla
müslüman olduysa kız peygamberimizin hadisini söle "temizlik imandan gelir" :D belki oda imana gelir. Müslüman değilsede benim dinimde bunlar uygunsuz kaçar de ya da bir kaç arkadaşını ayarla kız olan onlar konuşsun onla belki zoruna giderde alır :D
345 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman degil zaten yanaşması ıcınde cok erken baskı duygulayarak dinimi benimsetemem arkadaslarına gelınce rencide etmek istemem
Soran+1 yılinancları ve gelenekleri göregi uzadıkca uzamalıymıs acaba diyorum birlikte bir gün uyurken makasla kısaltsam mı faullerini :(
- +1 yıl
:D ben yerinde olsam arkadaşım bulurdum bir tane türk anadolu kadını :D temizinden terbiyelisinden onuda bırakırım. Ama niye biliyomusun şimdi diceksin amaseviyorum nasıl bırakayım? Emin ol ilerde ondan miden bulanacak hale geleceksin başkalarını görünce kıskanacaksın en iyisi uzamadan bırak :D yoksa o sakal uzatacak yakında
Soran+1 yılhep corba hep corba birkerede iskender yiyelim dedik olana bak :( smdıden bulanmaya basladı bile ama beni ona ceken birsey var ayrıca nerden bulucam helal sutenmıs turk kızını
Soran+1 yılonla mutluyum ama kıllarıyla degil :(
Soran+1 yılöyle biri yok iste bunlada mutluydum ama artık degilim en azından kıllarıyla degilim olamıyorum ya bana bile karısıyor hatta sende kesme diye nasıl bir migdesizlik icine düstüm
Soran+1 yılonun gibisini bulamam en azından turkıyede bulamam :(
Soran+1 yılyabancılar daha cazip gelıyor turk kızlarını artık biliyorsun baska ırk keşfetmek istiyor insan
Soran+1 yılbana dıyene bak turkıyede erkek mı kalmadıda kore yda ingiliz istiyorsun:D
Soran+1 yılkorelilerin seyi kücüktür haberın olsun sonra pisman olma
Soran+1 yılvideolarda hep kücük kendılerını kucuk göstermek ıstemedıklerıne gore :D
Soran+1 yıltek dusundugm seks olsa ruslar vazgecilmez olurdu benm ıcın ama sadakat diye birsey yok duyguda gerekıyor bu kız duygusalda her sekılde doyuruyor
Soran+1 yılne ettimde deli oldun be
Soran+1 yılben sadece kıllarını ıstemıyorum onu ıstıyorum ama kılsız halıyle :(
- +1 yıl
o zmn ellerini bagla epilasyona sok :D ne blm kaçır gozlerini baglayıp agda yap bişey yap :D yoksa bu böyle sürmez. ayda adam gibi çık söle kardeşm seviyosa zaten aldırır. yapmıyosa ztn kıllarına senden çokönem veryo demektr :D o zmn düşün artık degerini istenmeyen tüylerden bile daha istenmeyensn :D
Soran+1 yılbir kıl kadar degerim yok ya baslıcagım böyle gelenege..
Soran+1 yılbiz burada aglıyalm sen gl orda :S
Soran+1 yıltrajedikomedik bir durum farkındayım ama zoruma gidiyor ya
Soran+1 yılözrü kabahatinden buyuk
Soran+1 yılayrılırsın nedır ya off sen cok zıt biseysin ya terazi falan mısın ya da ikizler
Soran+1 yılsen söyle nesın ?
Soran+1 yılbilemedm yengecte olabilirsin diye düsünüyordum koc benmde
Soran+1 yıltürk kızı istemıyorum dıyelım cok nazlı ve kıskanc oluyorlar onların tiripleriyle ograsılmıyor 1 tabak corba icin degmez
Soran+1 yılAllah sabır versin de :D
+1 yılalerjim varde kardeş :D ya da alerjim başladı falan de doktora gittim de utansın oda öyle yani yapıcak bişeyyok. biz turk kızları begendirmek için yuzumuzdeki görünmeyen kılları bile aldırıyoruz. Millete bak :D
33 Yorumla
Soran+1 yılçok zeki inanmaz iste siz begendırmek icin ugrasıyorsunuz o mini orman beslıyor tapıyorz
- +1 yıl
japon değil mi işte zekiler :D
Soran+1 yılaynen örnek alsanız keske belki sizide oldugunuz gıbı severler :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Geleneklerinde falan yok sallıyor. Bilindiği üzere son 100 yıldır uzakdoğu ülkeleri Avrupalı misyoner ve insanlara tanrı gibi tapıyorlar. Bunlarda onlar kesmiyor daha batılı oluyor diye bunlarda batılı olcaz diye işin bok*nu çıkarırcasına temizlenmiyorlar. Yazık oluyor yeni Japon nesline. Resmen tapıyorlar ya aldır ya aldır. Kız sana resmen ya avrupalı gibi ol ya da ayrılalım iması veriyor git söyle açık açık ya kes de ya da senin bu iğrençliklerinle uğraşamam. Artı olarak Japon ve Türklerin birlikteliklerinin genelde nasıl bittiğinide araştır. Böyle çalışkan insanlar olduklarına bakmayın çok fazla özentiler.
00 Yorumlaona annemin bir lafı var onu söyle deki yolda başına bir iş gelir ölürsün falan morgda ölüne tükürürler herzaman temiz olun der :D bide deki bir düşse bulamayız :D
58 Yorumla
Soran+1 yılhaha guldurdun :D sence onu dusunur mu :)
- +1 yıl
onu annemin yanına yollamak lazım :D annemin onu tek tek hahaha gerisini düşünmek istemiyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=d4I73K1WYwg
Soran+1 yılvideoyu biliyordum valal cok makbule gecer :D
Soran+1 yılbosver hayat
Soran+1 yılhepsi kansız o halde :D
+1 yılBuyur kardeş yöntem çok basit..
alkislarlayasiyorum.com/.../scary-movie-sevisme-sahnesi26 Yorumla
Soran+1 yılhaha gıldurdun :D makas giremıyor oraya elektırklı testereyi nasıl sokaym :D
- +1 yıl
:D:D hahah zor iş hep bu yüzden hiç japon sevgili istemedim hayatımda:D
Soran+1 yılbosver olamaması en ıyısı buluncada bagımlılık yapıyor turk kezbanlarına benzemıyorlar
- +1 yıl
ben iskandinav kızlarını seviyorum.. Elf güzelliği oluyor onlarda:D
Soran+1 yılagzının tadını bılıyorsun :D
- +1 yıl
:)) çiçek çiçekkk :))
- Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar kıllarından yastık yapıyorlarmış diyerek kocaman bir şekilde sallıyorum ortaya. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif11 Yorumla
Soran+1 yılyastıgı bilmemde peruk yapılabilir
+1 yılaynen. bazı aynı geleneklere sahipler sanırım çinlilerle. Erasmustan arkadaşım vardi, almıyorlarmıs. midem bulanırdı bir de beraber denize gittik kusuyodum az daha
23 Yorumla
Soransen bide beni düsün :( sen sadece denızde goruyorsun ben her gun goruyorm nerdeyse
- +1 yıl
Valla bilemedim. Gelenek olunca ısrarcı oluyorlar haklı olarak.
Soran+1 yılona hak veriyorum sabretmeye calısıyorum ama nereye kadar sabredebilirm. kıl bu uzuyor kısaltsa yine biraz bile olsa idare ederim ama oda yok sanarsın orman buyutuyor
Cinsel Yaşam konusunda 913 cevap paylaştı. Japonlar akıllı, zeki, cin gibiler ama bu kıl bırakma huyları pis. Olimpiyatlardan biliyom, hatun halteri kaldırıyo koltuk altı amazon ormanı mübarek. O atom bombası atasım geliyo.
22 Yorumla
Soran+1 yılkoltuk altı öyleyse * sen dusun :S bergrat ormanı mübarek
Türkiyede kız kalmadı dimi elin japonunu derdine düştün geleneksel onlarda Kesmez boşa uğraşma
''Ya bu deveyi guducen ya bu dıyardan gidicen''31 Yorumla
Soran+1 yıljaponda turkıyede yasıyor :(
sen pipine tüy dökücü sür ve hemen sevişmeye bşla :) sevişme esnasında krem onun tüylere nüfuz eder bir kaç tüyü dökülsün de bak gördn mü sen ypmadın dökülmeye bşladı hastamı oldun al kıllarını doktora gidelim falan de :)
12 Yorumla
Soran+1 yılneresine süreym :D
Cinsel Yaşam konusunda 18,4b cevap paylaştı. Şinsoizm dininden olanlarda cinsel organların kıllarını tamamen kazımak günah.. Onlara göre kilotsuz olmak ile eş değer.. Hıristiyan olan Japonların ki tertemiz..
111 Yorumla
Soran+1 yılevet müslüman degildi hristiyanlıklada bir ilgisi yok hayır nasıl rahat ediyorlar bilemıyorum ben bile rhatsız oluyorum artık
Soran+1 yılsaygı duyayım dayanayım diyorum ama nereye kadar.. en azından kısaltsa ya onuda yapmıyorum gün gectikce dahada uzuyor kücük orman gibi :(
Soran+1 yılkılların mı ben mı desem kıllarını secer 6 ay oldu daha türkiye gibi biyerde japon sevgili bulmuşum türk kızı degil ki ha dıyınce yol verelim :/
Soran+1 yılyav bendede migde var ben bu durumda cözüm istiyorum sadece uyurken makasla mı kısaltsam faullerni :(
Soran+1 yılo piskolojiyle o resimlere bakar mı sanıyorsun dini inancına baskı yapmıs olurum tecavüz etmek gibi birsey bu bahsettıgın sey :(
Soran+1 yılşu an ıcın cok erken 6 ay ve iliskinin gelecegi var mı yok mu bılemeyiz
+1 yılkonu fake gibi de doğru olduğunu varsayarak söylüyorum onların adetleri kültürleri böyle sen nasıl her sabah kahvaltıda ekmek yiyorsan onlarda kıllarını kesmiyor
11 Yorumla
Soranhayır gerçekten bıktım ya biliyorum gelenekleri böyleymiş ama kestirmem lazım igrenıyorum artık :(
- 15 Yorumla
Soran+1 yılsen hayal edemıyorsun ben neredeyse her gun o manzarayı goruyorum evet igrenc sabır sabır biyere kadar agda hediye etsem kulanır mı sanıyorsun tabuları var yıkamıyorum !
- +1 yıl
hiç üşnmedinmi? boncuklu :D
- +1 yıl
değişikmiş :D
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İlişki esnasında yapıştır bir çek bağırsın kapppee :D
49 Yorumla
Soran+1 yılSst hakaret etme sevdicegime ! :) yapıstırıyorumda cekemıyrum :D
Soran+1 yılhaha kücük oluyor bayan onlarınki emin misiniz :D
Soran+1 yılilerisinide düsünmek lazım elin japonu yetinememıs ki benim gibi birini bulmus. d
Soran+1 yılbaş parmagın kadar be neyine yeticek :D
Soran+1 yılonlarda aynı b0k ondan dıyorum sonra sende kıllarını arındırmaya c alısma :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ki müslümanım iyi ki türküm :D japonla mı evlenecen bee salla gitsin.. eğer seviyorsa senin istediklerine saygı duymalı ayrıca ona müslümanlığın ne kadar güzel olduğunu anlat öğret müslüman et kızı :D sonra evlenecen mi kılları mı alacan alırsınız :D
10 Yorumla Onu karşna oturt ne kadar rahatsız olduğunu açıkla böle giderse yapamayacağını kılları gördükçe içinden gelmediğini açıkla mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılkonu kılları olunca öfkeli bir anne gibi oluyor
Cinlilerde ayni. Yetiskinlik gostergesi gibi sayiyolar kilot giymeden gezen var. Kil kapatmis komple. Ama cok darlar. Sevisiyozmu hatunu kor testereylemi kesiyom belli degil ciglik cigligalar.
117 Yorumla
Soran+1 yılevet o darlık bitiriyor beni buyuzden vazgecemıyorum belkıde ama kıllarıda olmasa :(
Soran+1 yılkabul ettı mı japnmuyu bahsetıgın kısı
- +1 yıl
çinli kabul etti tarif ettim zorla. sonra da traş ettim kendim. kesmeyide bilmiyolar. şekil olarakta şöyle bir kesim yaptım çokta güzel oldu sevdide.
nakisdunyasi.com.tr/.../...%C4%B1-r%C3%BCtbesi.jpg
Soran+1 yılhaha grafik tasarımda iyisin o halde yetenek sizsinize katılmalısın :D
Soran+1 yıltabularını yıkamıyoruz yarın tekrar görüsücegiz sevisirken bahsedicegm bakalm ne olucak
- +1 yıl
keselim değil şekil verelim de. ve bunu ellerimle senin için yapmak istiyorum uzak doğulu hatunlar böyle basit şeyleri çok seviyolar. gerçi çok fazlada tanıyamadım ama çözdüm gibi. nerede yaşıyorsun nereden buldun japonu. özlemini çektiğim bişey bu ama dil yok. nasıl bir ortamın var.
Soran+1 yıldeneyecegim ama pek olucagını sanmıyorum ortamımda yabancı arkadaslarım coktur universitemden dolayı Ankara odtüdeyim
Soran+1 yılçine hic gitmedim orada kaybolmuyormusun? üniversitene göre ortamın kalitesi degisiyr odtü ile hacetepe cok farklı mesela
Soran+1 yıldogru duzgun görusemedık bugun yanıma gelecek sevisirken birseyler yapmaya calısıcagım
Evet dinlerine göre almak saygısızlık ve büyük günah. Katlanıcan. Katlanamıyorsan ayrıl. Bir de dindarsa seni hiç dinlemez.
311 Yorumla
Soran+1 yılkime göre neye göre dindar? dinlemıyor evet kesme taraftarı degiller ilginc..
Soran+1 yılmüslümanda olamaz en azından suanlık ne yani kıllarını mı cekeyım her seferinde :S
Soran+1 yılmüslüman olsa sence yaklaştırır mı?
Soran+1 yılevlilik düsünmuyoruz suanlık oda rahat bende bilemıyorum turk kızı degil sonucta
Soran+1 yılyanlıs anladın söylemek istedigimi ailem bilmıyor gelinlerinin japon bir müsluman olmadıgını söyleyemıyorumda
Soran+1 yılgarip bir durum
+1 yılalmazsa ondan igrendigini migdenin bulandigini soyle agir konus belki alir
11 Yorumla
Soran+1 yılrencıde etmek ıstemıyorum insanca söyledm anlamıyor
+1 yılBence yalandan yemge goturcem seni de kuafore gotur iple ellerini baglasinlar agda yapsinlar ise yarar bence
25 Yorumla
Soran+1 yıltecavüz etmekten ne farkı var bayan?
- +1 yıl
Sustum:))
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Oha, gerçekten tecavüzden ne farkı kaldı? Kimseye istemediği bir şeyi zorla alıkoyarak yaptıramazsınız. Bir de kadınsın lütfen kendine gel. Belki ciddi olarak söylemiyorsun ama bu bile bir tavizdir. Adam zaten kibarca söylemiş, kız reddetmiş hala reddediyorsa ya adam dayanır ya da ayrılırlar hayvanlaşmaya ne gerek var?
Onlarda kılları almak çok büyük tabu o yüzden japonlar almazlar.
11 Yorumla
Soranbiliyorum nasıl aldırabilirim not zorla degil !
ahaa iyiymis boyuyomu bari renk attirsin biraz ilgini ceker hic degilse 😱
29 Yorumla
Soran+1 yılyok daha neler :S
Soran+1 yıliyice migdemı bulandırma istersen kusabilirim gercekten :S
Soran+1 yılne pis biseysin ya
Soran+1 yılduygusal anlamda birseyler hisediyorum cunku ayrıca icine girdikten sonra unutuyorum kılını mılını onu bıde boyanms halını dusenemıyorm icine girme cesaretini bulamazdım kendımde
Soran+1 yıldüsüncesı bile midemı bulandırdı be nereye giriyorum :S
Kardeşim bizde kızlık nasıl namus ise onlarda da kıllarını kesmek namus kıllarını kesene o... Gözüyle bakıyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yıliste bu dusuncede sıyırmam lazım onu banada yazık.(
Soran+1 yılyahu hep böyle mı surucek bu bende ınsanım benımde zevklerm var S
Soran+1 yılonun gıbısını bulamam o kesın baskıda yapmak ıstemıyorum ama konu acılınca sınırlı sınırlı bakıyor sankı hamılede karnındaki bebegi aldır dermısm gibi :S
ona de ki "sen epilasyon yaptır bende senin bende istemediğin bişey yapıcam" karşılıklı taviz verin birbrinizden
20 YorumlaCanım benim söylesene burada çok ayıp karşılanıyor. hem Türkiye'de yaşıyorsun görürseler ayıp karşılanır falan Japonyaya gidersen yine uzatırsın diye. .. ya da sende ona aynı şekilde cevap ver.. Sende uzat.. Falan bilemedim :/
15 Yorumla
Soran+1 yılbende mı uzatayım yok daha neler bayan zaten piskolojik baskı uyguladım rencıde etmeyecek bir bicimde cok dogal karsılaması sınır bozucu resmen
Soran+1 yıltesekurler bırakamıyorum skıntı burada nereye kadar böyle devam edecek ki adı mai :)
- +1 yıl
ayy ne tatlıı yiyimmm onu :)) Bak bence ona dedi
Maii aşkım seni çok iyi anlıyorum evet bu konuda çok hassassın.. inancından dolayı uzatıyorsun anlıyorum saygıda duyuyorum ama nolur send ebeni anla.. seni çok seviyorum ama bu kılların yüzünden yakınlaşasım gelmiyor. Nolurrrrrğğğ benide anla.. bende uzatsam böyle hoşuna gider mi? ya da senin hoşuna gitmeyen birşey yapsam tepkin nolurdu?
Soran+1 yılben bunları denedım. rencıde etmeden cok denedm ama cok katı dıyorum ya sanırım zaman gerekecek pes etmek uzereyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilli sevmeyi ogreneceksin ya da yol vereceksin baska caresinee :)
11 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar bu böyle devam edecek? bendede bir migde var gun gectikce büyüyor o kıllar demi :(
+1 yılDoğru olabilir. asya p. larında hep killilar japonlar nedenini bilmiyordum
11 Yorumla
Soran+1 yıldegisiyor inanclarına göre kardesim sıcayım böyle geleneklerine ya
+1 yılZamana birak kulturu evet doğru demis kızcağız, o sana deseki sünnet istemem ben napicaksin?
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten sunnet oldum bunu demek ıcın gec kaldı ısıne gelmıyorsa ayrılır gider sünnetsiz bir gavura..
zamana bırak diyorsunda gün gectikce uzuyor o kıllar nasıl kasındırıyor biliyor musun- +1 yıl
İslami bakis acisi ne, ordan girsen ama zinada var ohoo bilemem usta :(
Soran+1 yılmüslüman degil anladıgın gibi müslümanlıgı benımsetmek icinde cok erken ki diyelim musluman oldu herseyi ögrenınce bana demez mı sen nasıl muslumansın diye kısaca cok karısık :S
- +1 yıl
Bu yüzden dedim ya yorumsuzum :(
+1 yıl2 kezbanla tanıştır, güne gitsin sonra seni bile terk eder :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhaha o niye :D
- +1 yıl
ciddi bir cevap vereyim, çevrendeki kadınlara tembihle onlar yardırır merak etme
Soran+1 yılrencide etmek istemıyorum onu
- +1 yıl
Aklı er birilerine danışırsan etmezler zaten
Soran+1 yıldeyecegim tesekurler
+1 yılCinsel bölgesi, kolları, bacakları oralardan bahsediyoruz değil mi? Seviyorsan katalanacaksın onlar da öyleymiş ;D her japon öyle miymiş
14 Yorumla
Soran+1 yıldinlerine göre farklılık gösterebiliyorlarmıs evet bahsettigim tamda bu bacaklar ve kollarda rahatsız edecek boyutta yokta kukusunda cok var
- +1 yıl
e ne yapacaksın karar verdinmi
Soran+1 yılkatlanıyorum sımdılık
biraz okudumda sende uzat * öyle bir uzat ki murat kekilinin saçları gibi olsun belki o zaman ters etki yapar :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJaponlar çok inatçı oluyor diye biliyorum Üstüne gittikce daha çok kızacak. Türk geleneklerini aşıla yavaş-yavaşda olsa ögrenecektir
13 Yorumla
Soransorma ya farklılıgı seviyorum farklı olsun dedik basımıza bela aldık hepten alıstımda ona bir türlü kıllarına alısamadım ateşe veresim var artık :(
Cevap sahibi+1 yılO uyurken gizlice almayı dene diyicem ama kız o zaman seni öldürür
Soran+1 yılkılların mı ben mı desem kıllarını secer o derece baglı kıllarına :(
+1 yıloooo japon sevgili. birader 4 ayak üstüne diyecem ama 40 ayak üstüne düşmüşsün
14 Yorumla
Soran+1 yılher gülün bir dikeni var iste bizimkide kılları :(
- +1 yıl
Hahaha gülü seven dikanine katlanır. İnterli futbolcu en takımda en iyi anlaştığı kişinin jopon topcu olduğunu anlatıyor ve şöyle diyordu. Soyunma odasında en iyi anlastigim takim arkadaşım japon futbolcu. O anlatıyor dakikalarca ve sonra ben anlatıyorum. Ne de olsa ilimizde birbirimizi anlamıyoruz :)))
Soran+1 yıliyidi bu :D
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk kızlarını beğenmezseniz, böyle elin kıllısına tahammül edersiniz... Iıııyyyyyyy :)
118 Yorumla
Soran+1 yılhayat iste ne b0ktan demı
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihin...
Soran+1 yılcare care bir çare
Cevap sahibi+1 yılAyrı, kendine temiz bir Türk kızı bul, al sana çare ;)
Soran+1 yılonun gıbısını bulamam corba corba bıktım artk iskender yemelıyım
Cevap sahibi+1 yılHaklısın Türk kızları arasında , kıllısı zor bulunur :)
Cevap sahibi+1 yılRus kızları daha mı iyi Türk kızlarına göre?
Soran+1 yılkücük kukulusu zor bulunur :D
- +1 yıl
Ruslar daha psi be iy :Dguzeli guzel o ayri konu
Cevap sahibi+1 yılRus kılzarının güzelliklerine ve fiziğine benimde diyecek bişeyim yok, lakin pis oldukları konusunda hemfikirim ve de çok salak oluyorlar... :)
Soran+1 yılgüzeller taşlar ama iste sadakat yok japonumdavar mesela sadık bana ama rus olsa kmblır kmın eli onu cebınden ckıcak 1
Cevap sahibi+1 yılSende Türk kızını tercih et :)
Soran+1 yılherkes niye böyle diyor ben artık corba icmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma çorbaya sızlanmayı biliyorsun :) O zaman sızlanma bize :)
Soran+1 yılhaha buna dıyıcek bisey bırakmadın bende :(
Ayrılcağını söyle böyle giderse zaten bu şekilde nasıl kabulleniyosan
11 Yorumla
Soran+1 yılanlayıslı olmaya calısıyorum ama son uyok bu anlayısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de turk kizlarina pis dersiniz alin buyrun hahahah
16 Yorumla
Soran+1 yılyakasım var onları !
- +1 yıl
pis yok mu sanki bacım... yanıma gelir mös mös ter kokar..
Cevap sahibi+1 yılTherammsteiner sen ne ictin :D andarkan tesekkurler kulturlu insanin hali baska oluyo hahah :D
Soran+1 yılistersen kendını gizle abazalar akın etmeye baslamıs rahatsız etmesınler seni özelden
- +1 yıl
rica ederim. tesekkürlük birsey yok ki:) bende türkiye'de bircok kizin yabanci erkeklere neden böyle asiri! ilgili olduklarini anlayabilmis degilim. ya hislerinizi anlamiyorlar en basta! yani sarisin mavi gözlü degil altin pirlanta olsalar ne yazar ki.. anlamiyo elin herifi seni. (yani buradaki "sen" den kastim sen degilsin.. mecazi:) bence su meshur arz talep meselesi ile ilgili. tabiki herkes istediginden hoslanmakta özgür. ben saygi duyuyorum. birsey farkettim türkiye'de, biz konusamiyoruz artik birbirimizle. yani konusuyoruzda anlamiyoruz birbirimizi. Garip boyutta iliskiler yasaniyor. anlam veremiyorum ben. kültür dedinde ben cok kültürlü veya bilgili oldugumu düsünmedim hic. ama bizim genel kültürümüzün elden gecmesi lazim. saygi duyacagamiz seyler olmali. onlari birbirimizle paylasmaliyiz, korumaliyiz böylelikle türk kadini ve erkegi seviyeli bir anlayis gelistirip birbirini daha iyi anlayabilir. cok ihtiyacimiz var buna coookkk:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe miğdesizsiniz kız her ülkede aynı hem dizi ilgilendiren alt bölge ise başka temiz bir kız bul
113 Yorumla
Soran+1 yılyav kardesim sanane surda insanca yardım istiyorum bunun migdesizlikle ne alakası var bu kadar cekememez olma !
Cevap sahibi+1 yıll*n Japonlar için demedim ki kıllı olan her kız için diyorum. Senin kıllı pıtırcığın neyini kıskanacağım. Her yorumda güzelce konuşmuşsun bana mı söktü erkekliğin. neyse tecavüz etmekle aynı anlama geliyormuş yapacak birşey yok
Soran+1 yılpardon ben lafı bana çarpıttım sandım özür dilerim alt bölgeede önemli degil mi zaten
Cevap sahibi+1 yılÖnemli de ha japon ha Rus ha Türk hepimizin aynı yapıya sahip
Soran+1 yıljaponların daha kucuk oluyor türklere oranla
Cevap sahibi+1 yılHımm hristiyan bir Japon bul o halde kardeş :) ya da tecavüz et tüylere :D
Soran+1 yılzorla bisey yapamam iste bana ayrkırı birsey nereden bulucam hristiyanını be
Cevap sahibi+1 yılBunların dininde tamamen kazıtmak yasak değil mi akıllı ol kardeş tamamen kazıtmasın ama şeftali tüyü gibi yapsın hem dinini araştırdığını göster hemde daha iyi olur. Derse ki ne kadar uzatsam o kadar iyi sor ona dininin diğer gereklerini yapıyor musun?
Soran+1 yılbir kac kere kısaltmayı onerdım ama sanki hamileymıste cocugunu aldıralım der gibi tepki verdi bana metal bile degmemeli sankı anlayısla karsılamıyor beni cok katı o konuda
Cevap sahibi+1 yılSon karar senin
Soran+1 yılben sadece kılarını yok etmek ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke ikna edebilsen
Soran+1 yılkeske ama cok zor :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işin var o pis kızla ya günahı asıl almayarak işliyor bide mıy mıy olur japonlar sende de var zevksizlik :D
112 Yorumla
Soran+1 yılherkesin zevkı kendıne arkadasım ben dar kuku seviyorum belki ala ala
Cevap sahibi+1 yılÖf iyi naparsan yap sende çr kıllarını sevgilinin :D :P
Cevap sahibi+1 yılÖr yani:)
Soran+1 yılyolasım var ama yolamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bide onlar uyuz uyuz inliyor ilişki sırasında bula bula japonu mu buldun neyse herkesin zevki başka :)
Soran+1 yılneredn gelıyor bu tecrübe :D
Cevap sahibi+1 yılDuydum be :)
Soran+1 yılsöyledigin gibi türk kızlarına oranla daha farklılar masum buluyorum ben azgın bır boga gibi degil yani :D
Cevap sahibi+1 yılMasum seviyosun ozaman:)
Soran+1 yılaynen masumiyet ve dar kuku :)
Cevap sahibi+1 yılHerkesin zevki farklı:)
Soran+1 yılaynen senın zevkın nedır :D
+1 yılSevgililer gününde jilet mak üç al. d
45 Yorumla
Soran+1 yılhaha evde dolu var kullanan yok :D
- +1 yıl
Beraber bir berbere gitmekte fayda var. d
Soran+1 yılhaha götürebilsem :D
- +1 yıl
O kadarını da becer yani. d
Soran+1 yıliyi beceririm ama berbere götürerek degil :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarin gelenegimiymiss iyy bide Turk kizini begenmezsiniz :/
11 Yorumla
Soran+1 yılevet lahnet bir gelenek sıctıgımın isine bak ya..
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzatıp örüyo mu :D Oha be bide Türk kızlarına laf ediyosunuz ibret alın :D
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen kezban derdim türk kızlarına simdi bakıyorum benımkının pıtırcıgı kezbanlaşmıs
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
Soran+1 yıl:(8
Uyut kes sonra ya :D allem et kallem et kestir yani, ne zaman kesebiliyomuş ömür billlah kıllımı yaşıyacak bu
02 Yorumla
Soran+1 yılkesemıyor inanclarına göre kardesim bende bunun caresini arıyorum burada
Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Bunun sağlıksız olduğunu söyle ona. Din insanın iyiliğini ister. Mikrop oluşup enfeksiyon kapmasını değil. Bu inanışta bir yanlışlık var bence de
00 YorumlaDinlerine göre öyleymiş işte zorlama bence :/
26 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar böyle gidicek? bir önlem almam gerek
Soran+1 yılilsikiye girmek yeteri kadar günah degil mi zaten
Soran+1 yılonların hayatları bizimkinden cok farklı
+1 yılSen alıyo musun acaba?
11 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum bayan?
+1 yılSadece vajinal bölgeyi almıyorsa şükret... Kadın japon sporcuların az mı koltuk altı kılını gördüm... Benden çok var nasıl bir genetik yapıları varsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. aynen onlarda alanları tuhaf karşılıyolar
110 Yorumla
Soran+1 yılben bu tabuyu nasıl yıkabilirim peki?
Soran+1 yılzamanla olabilir ama bana smdı bir cözüm lazım igrenıyorm artık ya
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. Turk kizlari pis miydi ne?
212 Yorumla
Soran+1 yıldegilmiydi?
Soran+1 yıl6 ay cok kısa bir süre diger arkadaslarada söledim dinine baskı yapamam zaten oda muslumanlıgı secebilecek biri degil en azından sımdılık
Soran+1 yılbilemıyorum atese vermeyı dusunmuyor degilm
Soran+1 yılpiskoljim felc artık sen dusun halımı
Soran+1 yıl1 ay dha dayandm diyelm sonraki zamanlar bir cözümü yok yani olurunabıraklmıyor uzamasa neyse ama uzuyor bu meret
Soran+1 yılee kesme kıllarını bak bakalm uzuyor mu soruya bak :D
Türk kızlarının ahı tutmuş kardeşim :)
25 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bozulur bu ah :( atese veresim var artık kısaltmıyorda ya
Soran+1 yılortak arkadaslarmız var zaten ama takıntı o tarafına ayrıca rencidede etmek istemıyorum o nu
Soran+1 yılzorla bisey yaptırmak istemıyorum sadece kafasına sokmak ıstıyorum onları yok etmesı ıcın
gardaş bak şimdi bu kıl dökücü kremler war ya onlardan al yatakta okşarken inceden sür 1 haftaya kalmz kurtulursun 1 2 aylığına..
hangi sehirdesin00 Yorumla
+1 yıleger evleneceksen islamiyeti anlat olmayacagini soyle zaten seviyorsa evlenmek istiyorsa musluman olmali ve kurallarina uymali..
00 Yorumla
+1 yılNeden peki sordunmu hic
13 Yorumla
Soran+1 yılbelli degil m izaten
- +1 yıl
bir turk icin bunun cok anormal ve mide bulandirici olduğunu soyle ://
Soran+1 yılsöyledim anlamıyor ki
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılİçim bir tuhaf oldu be. Allah seni kahretmesin :D
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl tuhaf ):
- +1 yıl
Kıllı, kaşındırıyor vs. sence nasıl tuhaf? :D
Soran+1 yılo manzarayı görünce istek kalmıyor ama sabır dıyorsun nereye kadar gün gectikce dahada büyüyor vucutlarında mini orman tasıyorlar :(
- +1 yıl
doldur küveti ağdayla bas küvetin içine al sana yeni yumurtadan çıkmış kuş yavrusu :D
Soran+1 yılzorla asla birsey yaptıramam kimseye onu ikna etmem lazım ama nasıl
- +1 yıl
he zorla olmasa yapacaktın yani bu dediğimi :D zaten kesmek istemiyorsa, senin yapacağın her şey zorla olmuş olacak :D
Soran+1 yılpiskolojim bozuldu kıl görmeye dayanamıyorum artık :(
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılOnu savunmasız anında yakala ve ansızın ağda yapıştır ve acımadan çek o bunu hak etti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt kuyruğu yapmaya ikna et en azından görüş açın genişler
00 Yorumla
+1 yılİgrenc miden bulanmiyo mu ya:(
12 Yorumla
Soran+1 yılbulanıyor ama nefes alıyor demi :D
- +1 yıl
Yok artik mantiga ya
kızı müslüman yap her türlü keser :)
17 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay cok erken bir süre ciddi bir iliski icin dolayısıyla dinine baskı uygulayamam
Soran+1 yılankaradayız şu an islamı pek benimseyecegini sanmıyorum en azındn sımdılık
- +1 yıl
bu sadece tavsiye dostum. deneyebilirsin. denemekle günaha girmezsın :) bir çok yabancı arkadaşım var benim. türkiyede gezdiğimiz yerlerde camiler olsn başka yerler olsun. kendileri islamla ilgili soruyorlar zaten. ve ne kadar anlatırsan anlat onlara itici gelmiyor. tabiki 1 haftada kimseyi müslüman yapamazsın:) belki 3-5 ay. ya da 1 yıl.
Soran+1 yıl1 sene dayan dıyorsun o kıllara yani :(
Soran+1 yılsabır cekıyorum dur bakalm olmazsa erasmusla öyle yapaym :D
türk kızları tmiz valla :D
329 Yorumla
Soran+1 yılkendinizi övmenize gerek yok bayan bir carebi care
Soran+1 yılzorla bisey yaptıramam iste tecavüz etmek gi bir bu söylediginiz
Soran+1 yılee temızlendıkten sonra ne halt etcem
Soran+1 yıloda aptal zaten arastırmaz :D
Soran+1 yılsonra bana diyicek niye bilmedigin seyleri sürüyorsun bana diye ben yiyicem nanayı yine
Soran+1 yılöyle seylere merakım olmadıgın ıbılır :D
Soran+1 yıltavsiye tavsiye :S care care
Soran+1 yıloff 6 ayda böylyse 1 yıla ne olur acaba S:
Soran+1 yılömür boyu uzatmıs sankı :S
Soran+1 yılyalamak ne kadar zor biliyr musun agzıma kıl kacıyor cogu zaman.(
Soran+1 yıl2 saatir neyden bahsedıyoruz gunaydın
Soran+1 yılhayır kol ve bacakları temız aksine ama orası var ya off S:
Soran+1 yıl1 aylık olsa yi ne analrm kmblır kac senelık kufrlenmıyor mu diye merak etmıyor degilm
Soran+1 yılşu an bıle dusunuyorum ama duygusal olrak ve cinsel olarak benı anlıyor huzurlu bır hayatım var
Soran+1 yılcok katı bu konuda zamana bıraksam kıl uzamaya devam edecek benm migde hepten felc geciricek off of f
+1 yılAklıma Bir Şey Geldi! Burada Yazamam.. :)
110 Yorumla
Soran+1 yılyaz yaz biz bizeyiz surda her türlü öneriye acıgım atese veresim var artık
- +1 yıl
Ezan Bitsin! Ayrıca :D
Soran+1 yıltamam bitsin gel :D
- +1 yıl
Seviyor mu Seni?
Soran+1 yılemin olamıyorum
- +1 yıl
seks Friends?
Soran+1 yılaklına ne gelıyorsa iste mevcut iliskide
- +1 yıl
Farkındayım Helal Olsun Milli Çapkınımızsın!
Soran+1 yıljaponyayı feth ettik kıllarını feth edemedık :(
- +1 yıl
Kocum Benim!
+1 yılKollarını öp onun ne güzel işte ^^
27 Yorumla
Soran+1 yılkollarından daha fazlasına talibim :)
- +1 yıl
Kılların ı yazicktm :D
Soran+1 yıltarantula besleye besleye kıllı seyler sever olmuşsun sen mıgde kalmadı artık bende nereye kadar öpeym? kasındırıyor aga :/
- +1 yıl
Uyurken al jileti kes ozmn :D
Soran+1 yılsikayet ederse emniyete ne b0k etcem :7
- +1 yıl
Edemez suçu yok bunun :D ashdhdhd
Soran+1 yılonların dine göre cezası buyuk ama tabularını yıkamıyorum malesef kısaltsa onada kabul ama onuda yapmıyor
+1 yılyalamadan direk parmakla tatmın et oyle gir icine ne diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kizlarina gurban ol sen :)
163 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya türk kızlarımız gibileri var mı ya kezban deriz bide biz gel bide japonlara bak :(
Cevap sahibi+1 yılSöyle müslümanliga gecsin. Sonra deki bizde günah bizde temiz olmalisin de :D
Soran+1 yılonun ıcın cok erken kimsenin dini inancına baskı yapamam baska care baska çare :(
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa erken veya gec dinlemez müslüman olur :)
Soran+1 yılsorunda burada ben kendımden emın degilim ayrıca müslüman olursa iskender yiyemem
Cevap sahibi+1 yılO zaman postala ve Türk kizlarina bak :)
Soran+1 yıltürkiye gibi biyerde japon sevgili bulmuşum türk kızı degil ki ha diyince yol vereyim :(
Cevap sahibi+1 yılTurkiye gibi bir yerde yunanda var mesela junana bak :D
Soran+1 yılyunan hic denk gelmedi brezilyalı vardı birtane onuda ben kesemedım türklerle cıkmıyor zilli kaldım kıllı japonuma.(
Cevap sahibi+1 yılO zmn sende iliskiye girdimi kokden verme ucundan ver. Japon erkeklerle iliskiye girer gibi hissetsin kudursun. Belki degerini anlar senin icin vazgecer killarindan :D
Soran+1 yılcidimiydin sakamı yaptın cözemedım ama ne kadar igrenırsem igreneyım biyerden snra köküne kadar gidiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman hic girme surtun dur kudursun killi hanzo
Soran+1 yılistersen fantazı yazalım :D öyle deme seyi seninkinden kucuktur bılıyorsun genetık onlarda
Cevap sahibi+1 yıl:D :D bizdede temiz olmasi önemlidir
Soran+1 yılönemli olablir ama kucuk degil
Cevap sahibi+1 yılNe desek begenmiyorsun o zaman killi killi beliyeceksin.
Soran+1 yılbellemek *
Cevap sahibi+1 yılKiskanc değilim
Soran+1 yılkendilerininki büyük diye kıskanıyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılSizde zencileri kiskaniyorsnuz :D
Soran+1 yıl19 cm var yeter bence fazlasında gözüm yok
Cevap sahibi+1 yılAslinda kucuk penisli degil. Sadece sahin k gibiler ilsikiden anladiklari ancak tecavuz eder gibi iliskiye girmek.
Cevap sahibi+1 yılSorun yok. . Sadece gercekler. Dost aci söyler :D
Soran+1 yıltecavüz etmek derken
Cevap sahibi+1 yılTurk erkeklerinin 79% normal boyutlu gerisi küçük oldugunu okumustm bir yerde ki zencilerinnormal boyuttu ise turk erkeklerine göre büyük. Bunuda kiskananlar var aranizda. Simdi kiskanmiyorz demeyin.
Soran+1 yılbenimki bana yetiyor elimde olsa 2 3 cm daha uzatırdım o ayrı ama kıskanmıyorum makine calısıyor sukur :D
Cevap sahibi+1 yılAsalamadm sadece söyledm ki buda gerceklrr yani.
Cevap sahibi+1 yılşu an konumuz turk erkekleri degilmi ? Ola bilir herkez kiskana bilir. Merak etme ben alman zenci erkeklerine meraklida degilim. Sadece sevisme kisminda kendilerini gelistirmeliler. Yesilcam sevisme sahnesi gibiler.. bide kiskancliklari daha az olmali.
Cevap sahibi+1 yılEvet. .
Cevap sahibi+1 yılEvet onu diyorum iste :)
Cevap sahibi+1 yılTürk kizin öyle olmasinin nedeni bilgisi olmamasi ve cekindikleri icin. Bilgiyi esinde toplamali. O yuzden ilk zamanlar belki öyle ola bilir ama sonra onlarda acilir. Erkekler ise kaybedecegi birsey olmadigi icin evlenmeden baya bilgi topluyorlar. .
Soran+1 yılnefes alsın yeter diyor arkadas sadece o kadar ilgiye ac yani
Cevap sahibi+1 yılBuda Türk erkeklerinde degismesi lazim. Tek biri degil iki kisi zevk almali bu isten.
Soran+1 yılten uyumuylada alakalı bu bahsettiginiz
Cevap sahibi+1 yılKusurunuzu söylemek asağlamak değildir.
Cevap sahibi+1 yılO degilde nickinin anlami nedir :D
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap verdm 3 kere yine veriyorum 4. Kere kusurlarinizi söyledim. Ama anlamazsan baska yerinden anlarsan benim sorunum değil.
Cevap sahibi+1 yılVerdik cevap arka arkaya yazip durma. Sinir etme insani cevabini aldin yol al artik uzattin iyice.
- +1 yıl
yanlış anlama oldu heralde tekrar söylüyorum Türk erkeğini aşağılamayın sakın kendi milletinin erkeğinin erkekliğini aşağılayan bir kadın haindir, sen aşağılamıyorsun belki ama aşağılayanlardan bahsediyorum buna da kusurlarınızı söylemek aşağılama değildir dersen sende onlara hak verip aşağılamış olursun, kusurları söylemiyor çünkü Türk erkeklerine bamya filan diyorlar yabancıları yüceltiyorlar bundan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yıl1. Ben kusurlati söyledim 2. Bamya dedigimi hatirlamiyorum hatta turk erkeklerinde normal boyut oldugunu soyledm. 3. Sen anlamiyorsun 4. Neyi uzatiyorsun kardeşim ? Yeter artik
Soran+1 yılkardesim rahatsız etme arkadaşı tartısma cıkarmanın anlamı yok herkesin düsüncesi kendıne guzel
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar