Arkadaslar selam, universitede biriyle tanıştım sosyal medyadan. Aynı okuldaydık. Birbirimize resimler attık. 2018den beri ara ara devam ettirdik. Ama asla duygusal bi sey olmadi aramizda. İşte birgün bana bir sahte hesap yazdı. O konuştuğun çocuk seninle olan geçmişini herkese anlatıyor dedi. Ben de konuştuğum cocugun adini soyleyerek ondan mi bahsediyorsun dedim. Anne ve olen babamin uzerine yemin ederim ki evet dedi. Resimlerimi gostermis arkadasina. sosyal medya hesabimi vermis sakın benim verdiğimi söyleme demiş. Bizim goruntulu konustugumuzu falan bildi. Resim attigimi bildi. Mesajlastigimizi bildi. Arada söyledigi bazi seyler abartiydi ama nokta atislari da oldu. Mesela ben hep topuklu cizme giyerdim, benimki demiski arkadaşlarına topuklu giymeyi çok sever. Neyse iste O hesabı verdiği arkadaşı da bana şantaj yaptı. Eğer resim atmazsan ya da beni goruntulu aramazsan herkese seni rezil ederim, arkadaşıma attığın resimlerini dağıtırım dedi. Sonra o şantajcı telefon no istedi ben de boş bulunup verdim ve beni gecenin bir yarısı aradı. Bunlar ne yapmak istemiş
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar Allah için yorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çok da kafana takma mani tavsiye ederim kolay değil evet farkındayım. Benimde başıma geldi milletin ağzını torba değil ki buzesin. Ne derlerse desinler ama egerki resimleri silindiği zaman millet durulacaksa bir kişi var bununla ilgili bir de seninki şöyle ti ve gosteriliyor sadece benim resimlerim ifşa sayfalarında rospu diye atılmıştı. Dünya genelinde sayfalar bunlar.
Facebook da Tolga demirbaş diye biri var danışmanı tavsiye ederim. Ya yapar ya da mantıklı yol gösterir. Gecmis olsun. Kafana takılan bişey olursa yaz mutlaka
Benim resimleri temizleme işini bu yapmıştı çünkü
Size mesaj atamıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen
Buyur canım
Özelden yardımcı olur musunuz
bende de aynı durum var facebooktan yazdım ama silmiş olabilir mi başka nerden ulaşabilirim
Söyledim şimdi ama yazdınız mı siz ona?
Cevap verdi mi Tolga?
Ben soyledim ama
Klasik erkek tuzağına düşmüşsün. Benzer durum bizim fakültedeki bir arkadaşımın başına da geldi.
Şimdi bu durumda, benim konuştuğum çocuğun ilgisi var mı? O mu vermiş oluyor
Yani kimsenin kimle konuştuğu, resim atıp atmadığı alnında yazmıyor
Ben iyiyim genelde topuklu çizme giyerdim, şantajcı dedi ki topuklu giymeyi çok seviyormuşsun çocuk dedi
Konuştuğun çocuğun bunu yaptığını düşünüyorum
O konuştuğum çocuk en son konuştuğumuzda bana şey demişti sosyal medyadan grup açalım baska birini bulalım onunla konuş müstehcen resimler at
Senin fakültedeki arkadaşına ne oldu
Fakültedeki arkadaşım sonradan öğrendi ki diğer arkadaşlarımıza da aynısını yapmış. Önce onlarla samimiyet kurup özel fotoğraflar istemiş sonra o fotoğrafları kendi erkek arkadaşlarına göndermiş. Bu şekilde mağdur olan 5-6 tane kız var olay patlayınca birbirlerinden haberdar oldular. Kızlardan biri bizim hocayla bu durumu konuştu konu dekana kadar gitti.
Aaa kötü olmuş
Ama benim durumum daha vahim dimi
Peki çocuğun bana dediği şeye ne diyorsun
Hani başkası ile konuş demesi
Başkasıyla konuş demesinden onun ne tür bir mal olduğunu anlaman gerekirdi
O kadar haklısın ki.
Hakikaten kendisi mi yoksa bir arkadaşına mi verdi anlattı bilmiyorum? Sen ne diyorsun
Bence kendisi arkadaşına anlatmış hatta bir kişiyle sınırlı olduğunu da düşünmüyorum. Böyle tipleri nerden buluyorsunuz ya yazık gerçekten ama hiç mi anlamaz insan kusura bakma ama ben seni suçluyorum
Yoo haklısın, ben de farkındayım. Her isteğine boyun eğdim. O dediğim teklifini bile kabul ettim. Hakkımda şey diyormuş boşta kalınca takıldığım manita
Yu.. zume i.. semek istediğinde bile tamam demiştim
Hayır bi de o şantaj yapılan gece, santajci telefon numaramı istedi. Boş bulundum verdim
Bir de saf gibi dedim ki numaramı sakın ona verme
Ama bak bi de şu tuhaf. Dedi ki bana, ben senin konuştuğun çocuğun mahalle arkadaşıyım. Şu an çocuk tek yaşıyor. Ve diyor ki bana izin ver, o konuştuğun çocuğun telefonundan resimleri sileyim. Yani bu nasıl mümkün olabilir? Nasıl başkasının telefonundan silersin. Hem diyor ki bana santajci bu konuştuklarımız aramızda, sonra döner bana bi sey der olay cikaririm. Sözde beni uyarmak için yazıyor, kimseye resim atma diyor
.
Kendi resim istiyo ve şantaj yapıyor
Bu yüzden acaba o çocuk mu diye merak ediyorum cocugun kendisi mi yani
Aklını başına al
Önce ne istediğine karar ver
Belli ki o çocuğun seninle yapmak istediklerini sen de istiyorsun. Kimse sana zorla hiçbir şey yaptıramaz.
Ayy çok haklısın. Ama kabus gibiydi o gece, gecenin köründe kaç kere aradı