Diğer Anlatin bakalim neler yapiyorsunuz uyecikler? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kahvaltilar yapildimi karinlar doydumu Anlatin bakalim neler yapiyorsunuz uyecikler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 511 cevap paylaştı. Hiç oturuyom öyle birazdan yatacam saat şu an 05:43 sabahladım neredeyse 😅 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaaa bende yeni uyandim uykulu uykulu gozlerle zor duruyorum gunaydin bu arada Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Çayımı içtim KS bana gelen üyelerin soruları cevaplıyorum 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl İyi yapion reis burasi olmasa bos vakitlerimizde napicaktik aceb bghj Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Gerçekten öyle boş zamanlarımızın kurtarıcısı oldu KS 😅 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oylee tabi ii hgfgh Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl sabah gördüm ama yemeğin gelmesini bekliyorum 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Simdiye yemekmi kaldi yemissindir Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Evet 😅 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl şu an kahve içiyorum. 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Afiyett olsun gurucum Yorumla EngEteM 1 yıl teşekkürler Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ricallar Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 802 cevap paylaştı. İş hayatı çalışmaya devam 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Heyaa hayat yorularak geciyor Yorumla karamelizeaşk 1 yıl Öyle evet Allah hepimize kolaylık versin Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Amin Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yeni kahvaltı yaptım. Şimdi burada takılıyorum. 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl He iyi yaptin gunumuz burada takilmakla, geciyor desene hghjk Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl biraz öyle bu aralar :D Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Hepsi yanlizliktan reis Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl napalım Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Bilmiyorum hele sukur bu site varmis yoksa yanlizlar nereye gidecekti yanlizlarin sitesi olmali adi Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yorulduk annemle uzanıyorum 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aferin anesinin guzusu iyi yapiyon Cevap sahibi 1 yıl Saolasin canım benim Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ne demek kardesim Cevap sahibi 1 yıl Annem aşkım benim yormam onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç oturuyom öyle birazdan yatacam saat şu an 05:43 sabahladım neredeyse 😅
Aaaa bende yeni uyandim uykulu uykulu gozlerle zor duruyorum gunaydin bu arada
Çayımı içtim KS bana gelen üyelerin soruları cevaplıyorum
İyi yapion reis burasi olmasa bos vakitlerimizde napicaktik aceb bghj
Gerçekten öyle boş zamanlarımızın kurtarıcısı oldu KS 😅
Oylee tabi ii hgfgh
:))
sabah gördüm ama yemeğin gelmesini bekliyorum
Simdiye yemekmi kaldi yemissindir
Evet 😅
şu an kahve içiyorum.
Afiyett olsun gurucum
teşekkürler
Ricallar
İş hayatı çalışmaya devam
Heyaa hayat yorularak geciyor
Öyle evet Allah hepimize kolaylık versin
Amin
Yeni kahvaltı yaptım. Şimdi burada takılıyorum.
He iyi yaptin gunumuz burada takilmakla, geciyor desene hghjk
biraz öyle bu aralar :D
Hepsi yanlizliktan reis
napalım
Bilmiyorum hele sukur bu site varmis yoksa yanlizlar nereye gidecekti yanlizlarin sitesi olmali adi
:D
Yorulduk annemle uzanıyorum
Aferin anesinin guzusu iyi yapiyon
Saolasin canım benim
Ne demek kardesim
Annem aşkım benim yormam onu
Dolanıyorum geziyorum kendime
Karıdan geldim iyiyiz suanlik