ACİLLL YARDİMMMMMM?

askerdeki sevgilim benden ayrildi beni her yerden engelledi upuzun bir mesaj atmis wpden hayatina bak kimse icin uzulme falan filan beni arar misin yazdim aradi konustuk ama cok sinirli sinirleniyor parliyor hemen napim yani ben baskalariyla mi konusayim dedim hayir hayatina bak diyo 80 gun seni beklemiyim mi diyorum bekleme diyo senin karakterine kalmis diyor instagram hesabini niye herkese acik yaptin diyorum sen gor diye kariyla kizla takiplesmedigimi diye diyo geldiginde tekrar konusalim diyorum yok ayrildik anla biz yok artik diyo da gercekten Şu an deli gibi bir sey askerlik psikolojisinin de otesinde burdakiyle alakasi yok kafasiz gibi Şu an hayatinda da sorunlar var ama tek sorun sendin her gun kavga ediyorduk diyo ki yalan gercekten kavga sebeplerimiz hep boktan seylerdi ve hep onun agresifliginden ben her zaman alttan alirdim bu zamana kadar agzimdan kotu bir kelime cikmamistir daha once de bu tarz bir durum olmustu askere gitmeden once instada fotoğraflari niye kaldırdın dedim sen baska turlu ciddiyetini anlamazdin olayin ders al biseylerden dedi askerliğinin bitmesine 80 gun var ailesiyle beraber onu almaya gidicem ertesi gun de dogum gunu hediye de alirim kutlarim da ama bunun karsiliginda kotuluk gormek istiyorum sizce buraya gelince yumusar mi

ACİLLL YARDİMMMMMM?