Çok gizemli bi olay gerçekten. Ölmeden önce şu adamın akıbetini öğrenirim umarım çok merak ediyorum. Yüzünü değiştirdiğine ve Çin'de, Irak'ta, ABD'de görüldüğüne dair söylentiler var. Acaba hangisi doğru?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok gizemli bi olay gerçekten. Ölmeden önce şu adamın akıbetini öğrenirim umarım çok merak ediyorum. Yüzünü değiştirdiğine ve Çin'de, Irak'ta, ABD'de görüldüğüne dair söylentiler var. Acaba hangisi doğru?

Bu olay tam olarak nedir het zaman mezarla ilgili haberler görüyorum ama asla olayı anlamadım kim bu adam mezarı ve ölümü ne alaka noluyor biri beni aydınlatabilir mi
Sevgilisini evinde katletti kafasını kesti parçalara ayırdı torbaya doldurup çöp konteynirina koydu sene 2007 ydi sanırım
Yanlış hatırlıyor da olabilirim senesini
2009 yılında mı ne kız arkadaşı Münevver Karabulut'u testereyle kafasını keserek öldürüp gitar çantasıyla çöpe atıyor. Olaydan sonra tam hatırlamıyorum ama 2-3 ay kadar kaçıyor sonra teslim oluyor. 2014 yılında cezaevinde intihar etti deniliyor ama kimse inanmıyor çünkü ailesi çok zengin bir aile ve yahudi kökenli bir aile
Pardon 2009 Muş
Evet tam hatirlayamamisom ama çöp konteynirina konduğunu hatırlıyorum doğru gitar kutusuna koymuştu korkunç
Cevap
7Cevap
bence öldü,
Bu vicdanıyla nasıl yaşıyor peki bu kız ruyalarina da mi girmiyor
Şeytan ayını mi
Galiba ailesiyle iş birlikci olarak yapılmış olabilir
Bu aileden her şey beklenir ama eli kolu uzun olduğu kesin yoksa nasıl böyle üstünü kapatabilirler
Yuzu degismisse çin de irakta abd de kim gormuste tanimia yeni yuzlu halini
Ailesinin rahatlığına bakılırsa hayatta. Bu yazını muhtemelen Cem ile aynı anda okumuştur hatta. O***çocuğu
bence öldü, mezarı açılınca başka olaylar da oldu, uğursuz gibi bişey
İnanmıyorum
Bu haber ne kadar doğru onu da bilmek lazım.
Ben yurt dışına kaçırıldığına inanıyorum
Ölmemistir
sanmiyorum
DNA uyuşmuş
İnşallah gebərmistir
Ölmedi bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?