Nişanlınızın Eşcinsel Olması?

6 sene önce ben 24 yaşındayken 2 yıllık sevgilimle nişanlanmıştım düğüne 20 gün kala onu bir erkekle birlikte yakaladım üstelik 5 ay önce resmi nikah bile kıyılmıştı aslında o adam bize her zaman gelirdi sevgilisiyle birlikte bazen o adamı eşim olacak hainle öpüşürken bir kaç defa yakalamıştım onu ama şüphelenmiyordum bile kendisi onunla dost olduğunu şakalaştıklarını yanlışlıkla olduğunu söylüyordu yanlış anlama gibi şeyler söylüyordu birde olaydan 2 gün önce ailemin yanına gitmiştim kendisi işi bahane ederek gelmek istemedi bende zorlamadım bir az erken döndüm gece saatleriydi uyandırmak için eve sessizce girdim evde biri daha vardı ayakkabıdan bildim üst kattan tuhaf sesler geliyordu hırsız sanıp mutfaktan elime bıçak aldım sessizce üst kata çıktım yatak odasının kapısı yarıya kadar açıktı önce inanamadım hayal görüyorum sandım o sırada video çektim kanıt olması için sessizce dışarıya çıktım sonrasında cinnet geçirip mahalleyi inletircesine çığlık attım beddua ettim herkes başıma toplandı sonra kendiside çıktı bende kavga ettiğimizi söyledim tekrar ailemin yanına gittim durumu anlattım videoyu gösterene kadar inanmadılar sonra babam tüfeğini aldı onu öldüreceğini sağ bırakmayacağını söyledi onu sakinleştirmem kolay olmadı bende ne olursa olsun eli kana bulamamalıyız yapacak olsam ben çok rahat yapardım çünkü o an elimde satır bıçağı vardı dedim o demeden onu boşayacam ve tazminat davası açacam gerekirse hapislerde süründürecem dedim o da bir az sakinleşti daha fazla anlatamayacam çok uzun olmasın

zor da olsa boşandım ve suç duyurusunda bulundum çok bir şey yapılmadı ama garip olan her seferinde bana beni çok sevdiğini herşeyi olduğumu söylerdi kolay kolay tartışmazdık bile

şimdide benden af diliyor ben affetmiyorum ama en son geldiğinde yere yığıldı bende ambulans çağırdı hastaneye götürdüler göğsüne tam kalbinin olduğu yere kocaman yazıyla tükenmez kalemle beni unut bana ihanetin en büyüğünü yaptın sen benim için ölüsün yazdım sırf onu iyice suçluluk hissetmesi için ama pişman olduğunu gözlerinden okuyabiliyorum

ne yapmalıyım sizce affetmelimiyim affedersem bir daha böyle bir halt işlermi ve iş çeviriyor olabilirmi

Beynim allak bullak oldu bıktım usandım artık birde beni aldattığı adam beni sürekli tehdit ediyor iftira atıyor polise ihbar ettiğimde daha beter kudurdu ifadesini aldılar bıraktılar

Güncellemeler
1 yıl
Asıl sorun aldattığı adamın beni hep tehdit etmesi bıktım usandım artık engelliyorum yine face hesaplardan tehdit ediyor kanlı bıçak fotoları atmalar vahşi vahşi şeyler atmalar polise gittim bir şey yapamayız yurt dışı hesap dediler ama yurt dışında olmadığını biliyorum bıktım artık onlar yüzünden şehir değiştirdim hesap değiştirdim yine peşimi bırakmadı çıldıracam artık
Güncellemeler
1 yıl
3 gün öncede evimin bahçesine kesilmiş sığır penisi ve testisi atıldı 1 hafta öncede evimin camı s*x oyuncağı atılarak çatlatılmıştı 10 gün öncede evimin camına ağır bir taş atılıp kırılmıştı dünde gece evimin camı satır bıçağı fırlatılarak kırıldı kafayı yiyecek artık delirecem polisler hala araştırıyorlar ama iz bile bulunamadı
Güncellemeler
1 yıl
Artık şehir değiştirdim yine zarar verme olayı oldu ama en azından her gün olmuyor son 1 haftadır özel güvenlik nöbet tutuyor 1 haftadırda olay olmadı ondan önce arabamın tekerleri bıçak saplanarak indirilmişti sadece tehdit mesajları hala geliyor maalesef ama artık umursamıyorum bile

Güncellemeler
3 ay
Güncellendi
Nişanlınızın Eşcinsel Olması?