Güncellemeler
1 yıl
Asıl sorun aldattığı adamın beni hep tehdit etmesi bıktım usandım artık engelliyorum yine face hesaplardan tehdit ediyor kanlı bıçak fotoları atmalar vahşi vahşi şeyler atmalar polise gittim bir şey yapamayız yurt dışı hesap dediler ama yurt dışında olmadığını biliyorum bıktım artık onlar yüzünden şehir değiştirdim hesap değiştirdim yine peşimi bırakmadı çıldıracam artık
Güncellemeler
1 yıl
3 gün öncede evimin bahçesine kesilmiş sığır penisi ve testisi atıldı 1 hafta öncede evimin camı s*x oyuncağı atılarak çatlatılmıştı 10 gün öncede evimin camına ağır bir taş atılıp kırılmıştı dünde gece evimin camı satır bıçağı fırlatılarak kırıldı kafayı yiyecek artık delirecem polisler hala araştırıyorlar ama iz bile bulunamadı
Güncellemeler
1 yıl
Artık şehir değiştirdim yine zarar verme olayı oldu ama en azından her gün olmuyor son 1 haftadır özel güvenlik nöbet tutuyor 1 haftadırda olay olmadı ondan önce arabamın tekerleri bıçak saplanarak indirilmişti sadece tehdit mesajları hala geliyor maalesef ama artık umursamıyorum bile
Güncellemeler
3 ay
Güncellendi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ayrılmalısınız,
Senin bu durumun pişmiş tavuğun başına gelmemiştir inanki büyük badireler atlatmıssın
Hala atlatmış değilim maalesef 1 senedir başka bir sorun var maalesef ve kurtulamıyorum
Tek bu sorunlar halledilmesi zor ailenin destek olması gerek yardım iste bence
Destek oluyorlar ama beni ama beni aldattığı adam bana 1 senedir hep tehdit savuruyor engelliyorum face hesaptan gizli numaradan hep tehdit savuruyor polise gittiğimde bana yurt dışı hesap yapacak bir şey yok dediler gerçekten ne yapacağımı şaşırdım en sonunda gidip cinnet çıkaracak herhalde
Sana birdaha bulaşmanı istemiyorsan eskide kim varsa arkadas kanki hepsini bırakıp bütün hesaplarını yenileyecek sin ve resimli paylaşımlardan uzak duracaksın
Kendine zarar vermek hiçbirseyi değiştirmez sen kendinime iyibak kendinle barısık olman yeterli mutlaka düzelir
Her yolu denedim ama yine yolunu bulup musallat oluyor böyle devam ederse yemin olsun onu sağ çıkarmam Nerede kaldığını biliyorum az çok demin bana yine gizli numaradan yazmış bu sefer yazdıkları pes artık belkide eşimi tehdit edip kandırmışta olabilir herşeyi yapar o manyak
Bende böylelerini anlamıyorum bir anlamda veremiyorum kendilerini bir halt sanıyor ama normal böyle yigit görünen ama kendini düdükleten ve kendi cinsini düdükleyen biri olarak yediremediği için senle ugrasıyor bence tamamen erkek bozuntusu böyleler işte gururuna yedirememiş pislik
İnan artık ne yapacağımı şaşırdım ya gidip cinayet çıkaracam (onu öldürecem) ya da ben kendimi artık canından bezdirdi gece hiç üşenmeyip sabaha kadar yazmış telefonumu açtım 380 tane mesaj hepside tehdit iftira şantaj hepside gizli numaradan böyle bir şey olamaz ya birde çıplak ve cinsel içerikli fotoğraflar atmış bir sürü bu gün yine savcılığa suç duyurusunda bulundum fotoğrafları mesajları hepsini gösterdim araştırılacak ama yurt dışı olduğu için çok bir şey yapamayız dediler gerçekten bu şeyde çok iş dönüyor bence
Adamı tebrik ediyorum ne azimliymiş sen yapacagını yaptın hiç birsey olmaz havlayan köpek ıssırmaz salla sen hayatına devam et bence
Sadece tehdit olsa yine çok endişelenmem bu 6 ay içinde olanların bazıları evimin camına ayı gibi taş atıldı kırıldı arabam çizik yüzük edildi evimin bahçesine bir kürem köpek pisliği atıldı evimin camı cinsel ilişki oyuncağı fırlatılarak kırıldı (polisler güldü) evimin bahçesinin girişine ve arabanın üstüne bir sürü kan ve işkembe pisliği döküldü 2 gün sonra ölmüş koyun bırakıldı evimin ve arabamın camına bal kabağı fırlatılarak kırıldı evimin bahçesine hayvan penisi atıldı ve evimin camı bu sefer satır bıçağı fırlatılarak kırıldı evimin bahçesine bir kaç defa madde dökülüp yakıldı neyseki yangın musluğu var hemen söndürüldü ve daha sayamayacağım kadar çok olay ve daha çok elektrikler kesildiği zaman yapılıyor ve yapan kişi nişanlımın beni aldattığı adamdan başkası değil ve her seferinde polis çağırdım ama iz bile bulamadılar ilk olaydan sonra beni aldatan nişanlımı sorguya çektiler başta ondan şüphelendiler aldattığını sordular onun adını bile anmayın ondan nefret ediyorum 2 yıldır konuşmuyorum bile bana çok eziyet etti en son ABD ye def oldu o her şeyi yapar demiş gerçekten bıktım artık
Yuhhh diyorum başkada diyecek birseyim yok kalmadı
Yemin ederim abartı değil aklım almıyor ya nasıl kocaman taşı bal kabağını evimin camına kadar fırlatılıyor bunu anlamadım ya normal bir insan bunu yapmaz gerçekten
Normal değil aynen Süpermen olmuş uçmayı bilmiyor cano
Birde kendisi iri yarı biri hatırladığım kadarıyla evime giremiyorum korkudan dün gece akılalmaz şeyler yazmış yine gizli numaradan face hesaptan polisler hala araştırıyor ama zerre bir iz bile bulamadılar sanki işi yaptıktan sonra yer yarılıyor içine giriyor birde dün komşunun evinde taş atılıp camı kırılmış
Yuh anasına bu ne y sizin mahelle nerede nereye tasındın sen Adana yüregirdemi İstanbul bağcılardamı
Nereye gitsem aynı şimdi Nevşehirdeyim iş için işime bile gidemiyorum korkudan arabamın tekeride şişlenmişti o gün sonra çekiciliği güvenli alana çekildi bundan önce İzmir Adana İstanbul Konya ve Antalyada da yaşadım hep bu olaylar yüzünden şehir değiştirdim yine kurtulamadım ne yapacam bilmiyorum artık
Yuh artık böyle bir durumda ne denilir ki
Belki de aralarında seni dahil etmelik muhabbetler dönüyordur. Erkekler biraz menfaatçi olur. Zor bir durum ama ne biliyim Allah yardımcın olsun
Eşcinsel bir erkeğin bir kadınla mutlu olması düşününce imkansız ya illa ki bi süre sonra tekrar erkek isteyecektir
Hiç inanmazdım çünkü beni her zaman öpüp koklardı sevgi sözleri yağmuruna tutardı
Ohaa bunu usenmeyip yazdin mi? Manyak misiniz bu nasil hayal gucu
Hayal olsa keşke ama gerçek maalesef ve asıl sorun beni aldattığı adamın beni sürekli tehdit etmesi
Umarim gercek degildir diyerek konuyu kapatiyorum.
Pisman olmakmi, böyle bir durum düzelmez.
Mesela benim nisanlim bir kizla öpüşse derim o da gelsin bizle yasasin
Ayrıl kızım iyi misin
Boşanalı 4 seneden daha çok oldu ama beni asıl çıldırtan beni aldattığı adamın beni sürekli tehdit etmesi polise gittim yurt dışı hesap bir şey yapamayız dediler engelliyorum yine face hesaptan gizli numaradan yazıyor tehdit etmeler vahşi vahşi fotoğraflar atmalar ve daha sayamadığım binlerce şey birde o benimle barışmak istiyor çok pişman olduğunu sòylüyor (beni aldatan eşim) ne yapacağımı bilemiyorum artık bıktım usandım
Eğlenceli duruyor. Denenir.
Gururun bu kadar o zaman
Ne yazdın öyle kimse okumaz. Ayrıca gay olmak kötü mü
Eğer Nişanlıylen ve resmi eş iken gay olursa şerefsizliğin en alasıdır madem böyle bir halt o zaman baştan bana diyebilirdi durumu anlatabilirdi o zaman tamam derdim ama bu yaptığı kabul edilemez bir durum sen olsaydın ne yapardın
Ben gayim
Şaka bu arada gay falan Değilim
Detayları okursan anlarsın
Hikaye güzeldi roman yazarı mısın?
Hikaye değil keşke hikaye olsa aldatma umrumda bile değil ama son 1 senedir yaşadığım olaylar beni artık hayattan soğuttu
hikaye değilse o defteri kapat geleceğe bak
Geleceğe bakıyorum ama artık evime bile giremiyorum korkudan o dereceye geldi durum bunu yapana beni aldattığı adam
evine gir korkma
Olaylar çığrından iyice çıktı girmem bu halde ya özel güvenlik tutacam ya da devlet koruması başka türlü olmaz bu hiç normal değil
güncellemende yazıyo 3 gün önce evinin bahçesine sığır penisi atıldı. inek ve sığırın penisi olmaz memesi olur çok komiksin soruyu sil kendini rezil etme
evet olaylar masal oldu 🤣🤣🤣🤣
Kız bu ne senaryo
Keşke senaryo olsa kafayı yiyecem artık
Sıra sıra yaparsınız
Peki bosanabildin mi
Boşandım tabi ama asıl sorun aldattığı adamın beni hep tehdit etmesi bıktım usandım artık engelliyorum yine face hesaplardan tehdit ediyor kanlı bıçak fotoları atmalar vahşi vahşi şeyler atmalar polise gittim bir şey yapamayız yurt dışı hesap dediler ama yurt dışında olmadığını biliyorum