Diğer Sesini duyan var mı? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar, detay yazmadan yanlışlıkla hemen paylasmisim. Sesini duyan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. duymadım 1 0 Yorumla
birKarasevdali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yapayalnızım Kimsem Yok kimsem yok Ne olur gir koynuna bak sus benimle sabaha kadar sevişelim mi yalvarırım sana ya 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 736 cevap paylaştı. Oluyor bazen oyle şeyler takılma Var çocuklarım ha bire sesleniyorum😂😂 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çeşit çeşit mikrofon, mixer, amplifikatörler, hoparlörler falan var. Duyururum illaki 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fısıldasam ailemin hepsi duyar :D ondan ona ondan ona. Elhamdülillah ♥️ 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi cümleyi depremde cok duydum o anı hatırlattı 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Duymadım ama duymuş gibi oldum. 1 0 Yorumla
hulyaertks Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Maalsf sesimi duyan yok 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😔😔 Yorumla
artsiziz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Deprem geliyor böyle şeyler yazmayın lütfen 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Pardon Yorumla artsiziz 1 yıl Sorun değil Yorumla
Mylcky Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 48% 1 yıl Ne ses var ne Seda keza duyulmuyor çığlıklar🤔 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Ne sesi 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 619 cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Ne sesi? 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimin 0 2 Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Onu farkettim 😄 Yorumla Yaban00 1 yıl Tam haline gelebilirsini Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kimin sesini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
duymadım
Yapayalnızım Kimsem Yok kimsem yok Ne olur gir koynuna bak sus benimle sabaha kadar sevişelim mi yalvarırım sana ya
Oluyor bazen oyle şeyler takılma
Var çocuklarım ha bire sesleniyorum😂😂
Çeşit çeşit mikrofon, mixer, amplifikatörler, hoparlörler falan var. Duyururum illaki
Fısıldasam ailemin hepsi duyar :D ondan ona ondan ona. Elhamdülillah ♥️
Sesimi duyan yok.
Bi cümleyi depremde cok duydum o anı hatırlattı
Allah duyuyordur beni.
Duymadım ama duymuş gibi oldum.
Maalsf sesimi duyan yok
😔😔
Deprem geliyor böyle şeyler yazmayın lütfen
Pardon
Sorun değil
Ne ses var ne Seda keza duyulmuyor çığlıklar🤔
yok. ben bile duymuyorum