Diğer Ben uyuyom bişey diyonuz mu KS gençliği? isimszz_xx Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evet yazmayın Allah aşkına ne dicekseniz deyin adamı çileden çıkartmayın Güncellemeler1 yıl Çabuk deyin ne diyecekseniz 10 dakika müddet veriyom hadi daa Ben uyuyom bişey diyonuz mu KS gençliği? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 678 cevap paylaştı. Allah rahatlık versin iyi geceler 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Totoroya selam söyle. 1 12 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Totora kim oy nenem Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Nenem kalk bi soba yak ya bizi yaylaya götür ula. Yorumla isimszz_xx 1 yıl Gel götüruyum Çakallı menemeni de ismarlarim sana Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Bol malzemeli diye okudum ben bunu 🤣 Yorumla isimszz_xx 1 yıl E heralde yani bizim buranın meşhur Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Kıyma da olsun bak kızmim sonra sana he Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ula Çakallı menemeninde kıyma olmaz daa Yorumla melankolikMelaike 1 yıl O zaman kuşbaşı istiyom. Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kescem sana totosumu kuşbaşı Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Totosumu kesemezsin o bi ayı ile kedi melezi sanırım 🤣🤣 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kendi totomu kurban etcem sana Yorumla melankolikMelaike 1 yıl He belki iştahım açılır. 🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uyandığında söyle de baluğa gidelum uşağum 😂 0 5 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Nerelisin sen Yorumla Semih6934 1 yıl Plakamız 69 abisi Yorumla isimszz_xx 1 yıl Benimde 55 şimdi bu 55 i sesli söylemek vardı biz samsunlular çok güzel söyleriz 55 i😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Elli beş normal aslında bir film yok o kadar da 😂 Bu arada Samsun'a defalarca geldim güzel yerdir 😎 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Evet çok güzel memleketim Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İyi geceler, rüyanda Niloya'yı gör. 0 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Göruyum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Daha erken kız 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ula yatacam vallahi daraltı geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sbhsbdhd haklısın iyi geceler aşkım 🤍 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Saol bebişim Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyi geceler 1 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İyi uykularr 0 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Teşekkür ederim 🌺 Yorumla sedefffinci 1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet 0 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl De bakim Yorumla GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ 1 yıl İyi geceler 🌙 Yorumla
Berkk_berkk_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Diyoz 0 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl De bakım Yorumla Berkk_berkk_ 1 yıl Memen kaç beden Yorumla isimszz_xx 1 yıl Neyse ponçikligimi bozmicam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok iyi yatişlar
Allah rahatlık versin iyi geceler
Totoroya selam söyle.
Totora kim oy nenem
Nenem kalk bi soba yak ya bizi yaylaya götür ula.
Gel götüruyum Çakallı menemeni de ismarlarim sana
Bol malzemeli diye okudum ben bunu 🤣
E heralde yani bizim buranın meşhur
Kıyma da olsun bak kızmim sonra sana he
Ula Çakallı menemeninde kıyma olmaz daa
O zaman kuşbaşı istiyom.
Kescem sana totosumu kuşbaşı
Totosumu kesemezsin o bi ayı ile kedi melezi sanırım 🤣🤣
Kendi totomu kurban etcem sana
He belki iştahım açılır. 🤣
Uyandığında söyle de baluğa gidelum uşağum 😂
Nerelisin sen
Plakamız 69 abisi
Benimde 55 şimdi bu 55 i sesli söylemek vardı biz samsunlular çok güzel söyleriz 55 i😂
Elli beş normal aslında bir film yok o kadar da 😂 Bu arada Samsun'a defalarca geldim güzel yerdir 😎
Evet çok güzel memleketim
İyi geceler, rüyanda Niloya'yı gör.
Göruyum
Daha erken kız
Ula yatacam vallahi daraltı geldi
Sbhsbdhd haklısın iyi geceler aşkım 🤍
Saol bebişim
Yok.
İyi geceler
İyi uykularr
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim ✨