şu an nasılsınız ama gerçekten nasılsınız öylesine iyim diyip geçmeyin dürüst olun isterseniz nedenini yaza bilirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadaşıma farklı zamanlarda borç verdim. Bunu hesaplamam gerek baya vaktimi alacak.
Tanıştığım hanımdan görüldü yedim, yazmıyor.
Asosyallikten kurtulmam adım atmam gerekiyor küçük bir ilçede yaşıyorum nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.
27 yaşımdayım sosyal olmak, flört konusunda geç kaldığımı düşünüyorum.
Görüldü yediğim hanımı arasam buluşalım desem buluşuruz ama maalesef asosyal olduğum için karakterimide pek oturtamadığım için bu ilişkimiz pek sürmeyecek gibi.
Psikolog desteği aldım çarşamba günü psikatri ile görüşeceğim.
05 Yorumla
Soran1 yıl1. istersen beraber hesaplıya biliriz yardımcı olurum seve seve o kolay takma kafana
2. görüldü yediysen pek yüz verme ha ama çok seviyorum diyorsan ne yazdığını bilmiyorum ama özür dile veya iltifat et yumuşar eğer seni gerçekten seviyorsa
3. hiç bit zaman hiç bir şey için geç değildir bunu aklında çıkarma
4. asosyal olabilirsin normal bu çünkü sen bir insansın farkındaysan buda kolay atlatılır mesela o kadını yemeğe çıkart veya parkta oturup konuşun açıl biraz onun yanında onda yapa bilirisen heryerde yaparsın sana güveniyorum hiç bir zaman pes etme devam et ve çok takma çok takarsan Allah korusun hasta olursun hiç iyi olmaz:)
Cevap sahibi1 yılÖzelden yazsam, konuşmamızı atsam uygun olur mu? Rahatsız etmiş olur muyum seni?
Soran1 yılYok yok yaz sıkıntı değilll
Cevap sahibi1 yılMesaj atamazsın diyor. 4343 istek gönderdim. mesaj belki diğer kutusunada düşebilir.
Soran1 yılAllah Allah neden olmuyor acaba
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılgenel olarak karışık şu an için de karışık bir çok olay var ve ben planlı bir insanım herşeyi olacağına varır diyip gamsız biri olamıyorum her detayı düşünmek yıpratıyor
06 Yorumla
Soran1 yılHert detayı düşünme düşünmek sağlıklı değil yani iyi ama çok düşünme Allah korusun sende hastalanırsın elbette çözümünü bulursun güçlü bir adamsındır herşeyin üstesinden gelirsin eminim sana güveniyorum tükenirsin ama yine devam edersin sende bunları görüyorum:)
- 1 yıl
çok sağ ol öyleyim zaten tek kötü huyum cesaretli olamamak beni de frenliyen şey her olayon önce gelebilecek en kötü hali geliyor ve onu çözmek oluyor sorunlaron olumsuz hali ne kadar gözümde azalırsa riskide o kadar düşüyor onun içinde detaycı biriyim ve sıkıcı biri gibi olabiliyorum bu ilişkilerde de aynı
Soran1 yılAnladım bu bi yandan iyi ama sen yinede kendine dikkat et ve takma insansın sonuçta derdin ya çoktur ya azdır ya da derdini bilmezsin bazen bunu en iyi kesin sen bilirsin:)
- 1 yıl
teşekkür ederim
Soran1 yıl😊😊
- 1 yıl
☺️☺️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
1 yılBiraz hüzün biraz sakinlik.. biraz umut var içimde. Herseyden biraz biraz. Ağladıktan sonra böyle oluyorum. Nedenini yazabilirsiniz demişsin yazmiyim uçsun gitsin kuzum✨️
03 Yorumla
Soran1 yılYaz nedenini lütfen içinde tutma ya da uçmasın neden ağladın?
- 1 yıl
Yazarsam yine ağlarım ki. Teşekkür ediyorum ince düşünceli oluşun için ✨️❤️
Soran1 yılAğla dök içini ama içinde tutma lütfen
İyi değilim aslında bana yapılanları anlamaya çalışıyorum ayrıldı 3-4 haftaya söz nişan yaptı :(
033 Yorumla
Soran1 yıleğer onu bu saatten sonra unutmazsan yazıklar olsun sana bu düşmana bile yapılmaz unutmayı dene zor biliyorum ama hayatına bak o nasıl seni takmayıp kendi hayatına baktıysa sende kendi hayatına bak ve takma onu
- 1 yıl
@olmek_isteyenbiri Olay şöyle Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardşeimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye Ayrılığın 3-4 hafta sonrası nişan yapmış tanıdık aile düğünde babasının arkadaşanın oğlu istediler bizde verdik diyor neden bunu yaptı diye soruyorum annesine ona ne demek istiyorsun iki kişiyi bir mi idare etti diye kızım sinirlendi diyor böyle imada mı bulundunuz o denemek diyor ben nasıl 15 günde birini sever diyorum olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (en fazla 6 ay) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile annesi ile yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona bu ah almak değil mi evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu
Soran1 yılBoş bir sebep için ayrılık olmuş üstelik arkadaşları saçmalamış aşışverişle bellimi olur öyle şeyler ne saçmalıyorlar al bak değmez işte büyük bir hayal kırıklığı kaldı tek onuda alsın kız birlerine soksun böyle aşk mı olur be madem ayrılıp 3 4 haftaya nişanmı sözmüş neyse onu yapacaksın neden umut veriyorsun kızım harbi canım afedersin ama değmez takmicaksın artık herkes kendi yoluna
Soran1 yılAmin hakkını helal etme yoluna bak takmada acısı kalacak ama zaman unutturcak merak etme inşallah doğru düzgün birisini bulursun karşına seni doğru düzgün seven bir kadın çıkar amin:)
Soran1 yılNedemek daha sorunun varsa buyur anlat dinlerim ama dediğim gibi takma şu iğrenç insanları insanoğlu bu ne beklersin ah ah takma kafayı birde sıkma güzel canını:)
Soran1 yılBöyle aile herkeze lazım maşallah allahından bulur daha çok inşallah takma kardeşim😊
Soran1 yılEğer bu insanoğlu nankörse gider hemen tabi çekeceği var Allah yaptığıyla bırakmaz sne merak etme sıkma güzel canını :)
Soran1 yılNe demek inşallah hep mutlu olursun seni ağlatanlar, üzenler Allahından bulsun takma sakın:)
Soran1 yılRica ederim bir şey olursa buyur yaz:)
Soran1 yılTabiikidee
Soran1 yılBen sana diyim o kız sahte cidden insan sevdiğini bırak 2 3 yıl 10 yıl bile bekler eğer gerçek sevgiyse kız resmen aşkı oyuncak sanmış rahatsız oldum ya aşk bu aşk oyuncak değil seninde bir kalbin var düşünmesi lazımdı! Yani şimdi takma sen ne dertlerin üstesinden geçtin bununmu üstünden geçemiceğin sana güveniyorum hem unutursun hemde iyi bir aşk bulursun Allah karşına en iyisini çıkarır inşallah amin
- 1 yıl
Çok sağol valla öyle iyi geldi bunlar duymak beni daha çok motive edip eski halime dönüştürüyor biliyor musun herkes böyle söylüyor o seni haketmedi sevgi aşk bunlar basit şeyler değil dediler sen iyileş çok mutlu olucan onlarında neler çektiği birgün kulağına gelir allah hiçbirşeyi yanına bırakmaz kimsenin
Soran1 yılÖyle tabi aslan gibisindir maşallah sen her şeyi halledersin sana gerçekten güveniyorum konuşma tarzından belli oluyor bu sen ne zor günler atlattın bunuda atlatırsın eminim güveniyorum sana
Soran1 yılÖyle zaten takma be biri gider biri gelir
Soran1 yılNerde mutlu olmak neyse vallahi sorunun olursa gel konuşuruz sıkıntı değil
Soran1 yılBen içimde tutmayı tercih ederim sağol😊
Soran1 yılAnlatırdım zaten ama herkes bilir diye yazmıyorum 😂😊
Soran1 yılYazardım ama gizli üyesin:)
Soran1 yılTakip😊
1 yılİyiyim. Herhangi bir sağlık problem yok borcum yok. Hayatımda sıkıntı yaşayacağım bir durum yok
05 Yorumla
Soran1 yılAllaha şükür maşallah inşallah dahada iyi olursun amin😊
- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum. Konuşmak istersen yazabilirsin
Soran1 yılAynısını ben diyecektim OXNSJXN eğer konuşmak istersen veya sorunun varsa herhangi bir şey buyur yazar bilirsin ben yazamıyorum Xper yetmiyormuş galiba
- 1 yıl
Sana yazabilmem için beni takip etmen gerekiyor
Soran1 yılEttim
dürüst bir şekilde gerçekten iyiyim..
asıl siz nasılsınız?05 Yorumla
Soran1 yılİyi değilsin gibi geliyor sorunun varsa anlata bilirsin benden bir şey kaçmaz gerçekten
Soran1 yılİyi olduğunuza sevindim inşallah dahada iyi olursunuz amin ben içimde tutmayı tercih ederim sağolun😊
Soran1 yılSağol😊
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu an iyim, sakinim, biraz heyecan arzuluyorum o kadar.
032 Yorumla
Soran1 yılİnşallah dahada iyi olursun amin sakin olmak en iyisidir:)
Cevap sahibi1 yılbir şey yok bişey yok geçti 😁😁😁
Soran1 yılGeçti dersin bi bakarsın geçmemiş😊
Cevap sahibi1 yılArtık o da muhatabın becerisi 😎😉
Soran1 yılGülesim yoktu😂😂
Cevap sahibi1 yılAfiyet olsun ne diyelim 😉😉😉😁😁😁
Soran1 yılTövbe ya😂
Cevap sahibi1 yılTamam tamam 😎😎😎
Cevap sahibi1 yılO değil de sen niye ölmek istiyorsun
Soran1 yılO konuya girmeyelim 😂
Cevap sahibi1 yılTamam bi yere girmiyorum 😁😁😁
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılGülme gülme cevap ver😉
Soran1 yılGirme bir yere girme al sana cevap oldumu😂😂
Cevap sahibi1 yılOldu da istemediğim bir cevap oldu 😂😂😂
Soran1 yılNasıl bir cevap istiyordun söyle veriyim:)
Cevap sahibi1 yılKorktummm yavv😂😂
Soran1 yılYa korkma ben ne yapiyimki sana benden zarar gelmez valla
Cevap sahibi1 yılEssah mı.. 😊
Soran1 yılHee essah😊😂
Cevap sahibi1 yılTamam prenses seni azad ediyorum 😊 Arzularım ve ben yalnız kalıyoruz 😂😂😂
Soran1 yılTamam beyefendi kovuldum yine SJNSXN Hadi kolay gelsin sana ve arzularına😅😂
Cevap sahibi1 yılYok kovulmadın, girecek yerler kapalı 😂😂🥲🥲
Soran1 yılAllahım ya😊😂
Cevap sahibi1 yılTık tık tık... Kimse var mı? 😂
Soran1 yılEvde yooookkk
Cevap sahibi1 yılHee... Yollar kan revan mı😂😂😂
Soran1 yılHeee gel senide bekleriz
Cevap sahibi1 yılİzin yok ama 😁
Soran1 yılVar var gel KXJXX
Cevap sahibi1 yılTamam geliyorum 😊
Soran1 yılOSKXXN
1 yılSen ne hoş birisin ya, Her yoruma elinden geldiğince yazıp cevap vermişsin. İnsanları dinlemişsin. Helal olsun sana kız :)
010 Yorumla
Soran1 yılTeşşekür ederim ama şöyle bi sıkıntı var sen söylemedin nasılsın bakalımmmmm😊
- 1 yıl
Bir farklılık olsun, Ben sorayım Müsaade edersin.
Sen nasılsın?
Soran1 yılSen iyisen bende iyim😊
- 1 yıl
Ahahah Şu tatlılığa bak ya 😀
Lakin şu nick olmamış kuzum be. One öyle ölüm falan.. Bu güzellik sonsuza kadar yaşamalı :)
Soran1 yılOlmuş olmuş nicki takma sen sonsuza boşverelim yaşamayı hak eden sensin bence insanlarla nasıl konuşacağını iyi biliyorsun maşallah😊
- 1 yıl
Hee elim laf yapar valla. Ama sana yetişmek ne mümkün. Her yorumun altına destanlar yazmışsın :)
Müsadenle ekliyorum seni, Sorularına yorum yapmaktan büyük bir zevk duyarım.
Soran1 yılEkledim bende destan demeyelim ya az bile oldu o insanlara:)
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌹
Soran1 yılİstediğin zaman buyur yaz😊
- 1 yıl
Açıkçası varsa bir hikayen dinlemeyi çok arzu ediyorum.
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten çok kötüyüm intihar etmek istedim bir kaç defa çok zor tuttum kendimi aldatıldım bunun karşılığını büyü yaptırıp bağlanması için kısas hakkımı alacağım herşeyi göze aldım
00 Yorumla
1 yılAy bk gibi✨ Sağol sorduğun için güzellik
012 Yorumla
Soran1 yılNoldu derdin varsa anlata bilirsin dinlerim:)
- 1 yıl
Canımsın çaresi olsa anlatırdım da boş ver ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey Hbwksnjs
Soran1 yılKızgınken üzgünken hayla komiklik yapman hoşuma gitti çaresini buluruz anlat anlat😊
- 1 yıl
Ay seni yerim ki☺️ Aşk acısı ya iki Müslüm dinleyio atlatmaya çabalıyoruz hahahakwnsks
Soran1 yılBenden sana bir tavsiye bir erkek için aşk acısı çekmeye değmez biliyorum anlıyorumda bunu demesi kolay yapması zor unutamazsın hemen doğru ama zaman unutturur açılmayı denedinmi?
- 1 yıl
İmkansız aşk benimkisi açılamam aynı ofiste falan dert olur bana. İş etiği denen de bir şey var maalesef. İçimizde patlayana kadar tutacağız maalesef. Zamanla geçer diye umuyorum umarim :')
Soran1 yılAyrı bir zaman açıl en fazla reddeder kız hayır senş sevmiyorum derse küfür et sonra kendisini sorgular zaten bi şansını dene işyerinde değilde başka biryerde belki eniştede seni seviyordur ne dersin güzelim;)
- 1 yıl
Kız küfür etmek ne adam amirim aynı ofiste dipdibeyiz hahakwksjs Evli değil çok şükür tek derdimiz yaş farkı ve aynı birimde ve ofiste amirim olması:')
Soran1 yılAAAA polismisin maşallah amir ise sıkıntı yaaa sen biraz böyle cilve yap gözünün içine derin derin uzun uzun bak zamanla oda aşık olur bence inşallah kavuşursunuz inşallah evlenirsiniz hayırlısı neyse o amin
- 1 yıl
Dileklerin çok tatlı ama ben uzaktan izlemeye devam bakalım 🥺 Sen de sevdiğine kavuşursun umarım canımın içi 💖☺️😚
Soran1 yılİzle izle sonra bi bakıyorsun başkası kapıyor ne yapcan ozaman saçmalama kızım bir şey yapmamız lazım adam elden giderse Allah korusun
- 1 yıl
HANAKSSKSK Çok tatlısın ya panikleyişe bak ahah. Bu arada allah korusun cidden depresyona girerim sanırım aman aman
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılIyi diyelim iyi olsun
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah dahada iyi olursun sorunun varsa yaz konuşuruz😊
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌹
1 yılHastayım ve üşüyorum kötü
02 Yorumla
Soran1 yılYaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin aminn
- 1 yıl
Allah razı olsun 🌸
iyi olmaya calisiyorum diyelim sen nasilsin
016 Yorumla
Soran1 yılYanii kötüsün anlatmak istersen dinlerimmm
Soran1 yılAllah sanada şifa versin takma düzelir her şey:)
Soran1 yılAma cidden anlatmak istersen nedenini burdayım yaz hemen cevap veririm takmada zaten takarsan kötü olur hastalanırsın Allah korusun:(
Soran1 yılTeşşekürü nedem ettin canım?
Ay bak buna güldüm kız bak cidden değmez takmana ben seni iyi anlıyorum aynısını bende yaşıyorum yaşadımda şimdi kendi beynini yoruyorsun anca gelecek kaygısı aile problemi için ailene iyi davranırsan onlarda davranır her istediklerini yaparsan sakin olursun ama istersen yap istemezsen yapma kendini sevdirmek için yapma veya kavga etmemek için bu arada geçmiş olsun Allah şifa verir inşallah amin depresyonda kötğ hastalık inşallah çıkarsın hemen namaz kılmayı öneririm iyi gelir ve sıkma o güzel canını:)
Soran1 yılYiaaaaa aşk sen güçlü bir kadınsın kimseye ihtiyacın yok şuana kadar kimse sana iyi misin diye sormadıysa sende sorma ve şuana kadar soran olmadıysa şimdide sormasınlar takma güzelim😊❤️
Soran1 yılAh canım🥹 inşallah Allah senin karşına sadece iyi insanları çıkar hep mutlu olursun seni üzenlere allahından bulsun güzelim😊❤️
Soran1 yılÖzelden yaz bir şey olursaa:)
Soran1 yıl❤️❤️❤️
- Diğer konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 yılEnerjim yüksek iyiyim.
03 Yorumla
Soran1 yılİnşallah hep böyle olursun amin😊
- 1 yıl
Teşekkürler 😊
Soran1 yıl😊😊
1 yılEh işte ya swn
011 Yorumla
Soran1 yılNoldu derdin varsa anlat dinlerim
- 1 yıl
Teşekkür ederim:)) yani monoton hayat canım sıkılıyor Sohbet etmeyi sevrim:))
Soran1 yılHımm güzelmiş tamam inşallah hep mutlu olursun amin😊
- 1 yıl
Aminnn:))
- 1 yıl
Sen sever misin sohbet
Soran1 yılBen sohbette dert dinlemeyi severim
- 1 yıl
Hmm anladım var tabi de uzun
Soran1 yılHıhımmm
- 1 yıl
Ne? 🤔
Soran1 yılboş ver
- 1 yıl
Peki
Kararsız karışık.
09 Yorumla
Soran1 yılAnlat bakalım neden kararsız ve karışık hissediyorsun?
Soran1 yılAnlıyorum seni dost diyelim dost bulamazsın zor zaten ya
Soran1 yılAynen valla
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılÖnemsiz boş ver
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl💩 gibiyim
03 Yorumla
Soran1 yılAnlat dinlerim noldu?
- 1 yıl
Anlatınca azalmıyor, anlatmaya gerek yok 🌟
Soran1 yılAnlatınca azalmıyor tabiikide ama belki tavsiye felan vere bilirim😊
1 yılZihnimde dönenler yüzünden kötüyüm
03 Yorumla
Soran1 yılAnlatmak istermisin içinde tutma
- 1 yıl
burada anlatamam ama
Soran1 yılYaz bana
Sakin huzurlu
010 Yorumla
Soran1 yılMaşallah Allah daha fazla huzur ve sakinlik verir inşallah:)
Soran1 yılSorduğun için teşşekür ederim ama ben bu soruya cevap vermesem daha iyi:)
Soran1 yılİyim diyelim sağol😊
Soran1 yıl😂😂
Soran1 yılSizede😊
1 yılherzaman enerjik
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyledirrrrr
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi