Neden Çevremdeki Erkekler Beni Değil De En Yakınımı Seçiyor?

annemle babam boşandıktan sonra eski mahalleye taşınmıştık. orada bir cocuk vardi. onunla sirf vakit gecirebilmek icin futbol, kılıç savasi oynuyordum. daha sonra biriyle tanistim konustuk cok sevmistim. o sonra ablama asik oldu. 4- 5 yil boyunca ablam icin beni kullandi, acimasizca. engelledi engelimi kaldir, numarasını ver, istegi kabul et, sevgilisi var mi diye. hem cok küçüktüm hem de sirf mutlu olsun diye yapiyordum. cumhuriyet bayramı haftası 5 gğn boyunca üst üste konserler olmustu. 2. gün begendigim cocuk yüzlerce insanin icinde 5. gün gelip ablamın numarasını istedi. az önce de begendigim bi cocugun konusu gecti, ablama dememe ragmen benimle dalga gecer gibi o cocukla olmak istedigini ima etti. normalde güzellik olarak ortalama oldugumu düşünüyorum. bazi günlerde ablamdan daha güzel oldugumu bile düşünüyorum ama neden hep böyle oluyor? ablamla bir yere gitmekten bile korkuyorum onu begenecekler diye. bunun da ötesi ablamin bile bile yapmasi. babamla da yasamiyorum, gerekmedikce konusmuyoruz bile. sanirim bi erkegin beni sevebilecegine dair inancim kalmadi. özsaygim, özbakimim olmasina ragmen, bu durum beni cok kötü etkiliyor.
Neden Çevremdeki Erkekler Beni Değil De En Yakınımı Seçiyor?