Diğer Arkadaşlar bu ne dir tam yüzümün altinda yani boyun kisminda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sivirce gibi ama sıkılamıyor acimiyor 3 haftadır burada Arkadaşlar bu ne dir tam yüzümün altinda yani boyun kisminda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. bir şey değil deri altı sivilce sanırım bende de bi ara çıktı ama geçti 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 803 cevap paylaştı. Ben de de var buna benzer bişey kabuk bağlama var mı üstü biraz sertlik yani 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Deri altı sivilce olabilir ya da diş ağrın varsa ondan kaynaklı da olabilir 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl bir şey ısırmış leke yapmış. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladim Yorumla
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Bişe değil geçer o endişe yapma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla DRMarıa 1 yıl Rica ederiz 💐 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 415 cevap paylaştı. Kim emdi kız ordan 0 3 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Vampir. Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl @DedektifMinnie bi tane de wampirella da bize gelmez ki hep drakula hep drakula Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl 😹😹. Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Ellemeden hissedemeyiz ki ermemiş sivilce olabilir 0 0 Yorumla
Gelbirdaha Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Bir şey mi yaşadın 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Yakınlaşmalar gibi Yorumla Soran 1 yıl Evet ama herzmn Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Ondan olabilir ama ve reglin yakın mı Yorumla Soran 1 yıl Dün basladi Yorumla Gelbirdaha 1 yıl İkisinden kaynaklı çok düzenli değil sanırım reglin Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Ama akıntın yoğun oluyor Yorumla Soran 1 yıl Iki aydir düzenli deildi Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Belli zaten anlıyorum yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bir şey değil deri altı sivilce sanırım bende de bi ara çıktı ama geçti
Ben de de var buna benzer bişey kabuk bağlama var mı üstü biraz sertlik yani
Deri altı sivilce olabilir ya da diş ağrın varsa ondan kaynaklı da olabilir
bir şey ısırmış leke yapmış.
Anladim
Bişe değil geçer o endişe yapma
Teşekkür ederim
Rica ederiz 💐
Beze olabilir