Diğer Acaba karıncalar da "Lan bu çekirdek kabuğu ne lanet şey ya, bir kez taşımaya başlayınca bırakamıyorsun" diyorlar mı? Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl @ziyanzade bir Tarot baksan Acaba karıncalar da "Lan bu çekirdek kabuğu ne lanet şey ya, bir kez taşımaya başlayınca bırakamıyorsun" diyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ziyanzade Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl baktım; bi sürpriz mutluluğun bir de dolandırılma mevzun var dikkat et 0 8 Yorumla Emrhttr 1 yıl Dolandırılma mevzusu olmuş olabilir:)) Yorumla ziyanzade 1 yıl geçmiş olsun diyelim o zaman Yorumla pembedonlushakira 1 yıl bana da baksana kız bir kelt açılımı ndndn Yorumla Emrhttr 1 yıl @pembedonlushakira ya bı durnsen Yorumla Emrhttr 1 yıl Sen ciddimisin bu kadar mı daha net biseyler söyleme şansın yokmu Yorumla pembedonlushakira 1 yıl niye pembeli ile arama giriyorsun soran bey 😒 Yorumla ziyanzade 1 yıl açılım yapmadım duru görüydü sadece, açılım yapsam daha kapsamlı bakardım ama artık bakım yapmıyorum. Senin mesajından sonra pp’de kaldığını fark edip oradan da sildim. Yorumla Emrhttr 1 yıl Yazdım sana Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl yok onlara yeterki taşımak olsun 0 2 Yorumla Emrhttr 1 yıl Sende hep burdasın. Bı dolaş hava al Yorumla pembedonlushakira 1 yıl sende haklısın be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
baktım; bi sürpriz mutluluğun bir de dolandırılma mevzun var dikkat et
Dolandırılma mevzusu olmuş olabilir:))
geçmiş olsun diyelim o zaman
bana da baksana kız bir kelt açılımı ndndn
@pembedonlushakira ya bı durnsen
Sen ciddimisin bu kadar mı daha net biseyler söyleme şansın yokmu
niye pembeli ile arama giriyorsun soran bey 😒
açılım yapmadım duru görüydü sadece, açılım yapsam daha kapsamlı bakardım ama artık bakım yapmıyorum. Senin mesajından sonra pp’de kaldığını fark edip oradan da sildim.
Yazdım sana
yok onlara yeterki taşımak olsun
Sende hep burdasın. Bı dolaş hava al
sende haklısın be