Diğer Bu inşaattan atlayan birinin ölme ihtimali yüzde kaç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğraf bozulmasın diye kırpmak istemedim Güncellemeler1 yıl Niye yan çıktı bu mk ya Güncellemeler1 yıl Foto güzel aslında hd kalitede uzak bir mesafeden ben çektim ama yan koydu uygulama anlamadım Bu inşaattan atlayan birinin ölme ihtimali yüzde kaç? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. yuzde99.99 her zaman bir olasilik vardir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl %80 gider 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Gider demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atlama l*an bak sakın vebali bana kalır :D Yorumla Soran 1 yıl Bence 100 de yüz ya arkam dönük atlasam yere düşünce kafam filan patlar heralde giderim yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence de %100 de ölmeyip sakat kalma ihtimalinde var ve o da ölümden daha beter, atlama sen yine de saçmalama Yorumla Soran 1 yıl Yok canım sana bjdey olmaz Yorumla Soran 1 yıl Olurum ya ne sakati 5 katlı kyk yurdunda atlayanlar oluyor ya burdan atlasam beni yerden zor kazırlar Yorumla Soran 1 yıl YARIN 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç de ölecek birine benzemiyorsun da neyse :D Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle dedin açıkla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neşeli görünüyorsun, bir şey soracağım sen hep sitede nasılım sorusu soran kişi misin? Yorumla Soran 1 yıl Yok ya uzun süre sonra ilk defa girdim ben Yorumla Soran 1 yıl Kendimi atmıyorum ki buraya ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam o zaman karıştırmışım Yorumla Soran 1 yıl neşeli görünüyorum belki ama neşeli değilim mutlu değilim sıkıntı orada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya biz de pek mutlu sayılmayız ama kendimizi atmıyoruz yani Yorumla Soran 1 yıl İyi sen bekle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla
CatchTheWind Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Ora nere 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sanane Yorumla CatchTheWind 1 yıl Saman ye Yorumla Soran 1 yıl Defol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yuzde99.99 her zaman bir olasilik vardir.
%99.
Güzel
%80 gider
Gider demi
Aynen
Tamamdır sağol
Atlama l*an bak sakın vebali bana kalır :D
Bence 100 de yüz ya arkam dönük atlasam yere düşünce kafam filan patlar heralde giderim yani
Bence de %100 de ölmeyip sakat kalma ihtimalinde var ve o da ölümden daha beter, atlama sen yine de saçmalama
Yok canım sana bjdey olmaz
Olurum ya ne sakati 5 katlı kyk yurdunda atlayanlar oluyor ya burdan atlasam beni yerden zor kazırlar
YARIN 😃
Hiç de ölecek birine benzemiyorsun da neyse :D
Niye ki
Niye öyle dedin açıkla
Neşeli görünüyorsun, bir şey soracağım sen hep sitede nasılım sorusu soran kişi misin?
Yok ya uzun süre sonra ilk defa girdim ben
Kendimi atmıyorum ki buraya ben
Tamam o zaman karıştırmışım
neşeli görünüyorum belki ama neşeli değilim mutlu değilim sıkıntı orada
Ya biz de pek mutlu sayılmayız ama kendimizi atmıyoruz yani
İyi sen bekle
Tamam
Ora nere
Sanane
Saman ye
Defol