Hamileyim. Bosandik. Bebegin oda takimi, besigi gibi seyler lazim. Bir ara ihtiyaclar var gidip alsak dedim. Geldi bebek arabasi anne yani yatagi falan aldik. Ama bir erkek olarak dahasini dusunmuyor iste. Daha alinacaklar var. Kiyafet vs de biraz daha almam gerekiyor.
Kendi kazancim yok. Olsa da babasinin da para vermesi gerek zaten. Beraber gidelim desem sıkılıyor. Ben dolasiyorum haliyle. O istiyor ki ilk dukkandan alip cikalim. Rahat bakamiyorum.
Gidip kartini istesem, kac taksit yapiyorlarsa boldursem vs desem olur mu? Ondan cok para da istemek istemiyorum aslinda, gururuma da yediremiyorum ama yapacak bir sey yok. Vermeyedebilir. Beraber de gidelim diyebilir. Ondan da dukkan gezmiyor, bu pahali vs diyerek beni sinir ediyor. Ne yapayim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Durumunu tabiki ifade edeceksin ve ortak kararla alınması gerekenler alınacak. Sende rahat ol ya parasını ver ya kartını diye net konuş
kredi kartını vermeyebilir tabi... yardımcı olmak isterim
Boşanmasaydın o zaman. Ya da durumun yoksa belirli bir süre sonra çocuğu babasına ver.
Sadece kadinlar mi bosanir? Erkegin boyle bir istegi hakki yok mu?
Yok.
Var. Bu teklif ilk esimden geldi. Hamile olmama ragmen. O bize sahip cikmadkysa hicbir seyin suclusu ben degilim. Erkegi birak adam kalmamis ki ulkede. Dogurmami da bekleyebilirdi bunu yapmak icin. Ha bende o isteyince kabul ettim. Yanimda zorla tutacak halim yok. Benimde arada icimden bosansak diye ama daha cok hormonlarimin, regl dongum zamani dusundugumden dogru karar degil galiba vs diye erteliyordum. Ondan gelince tamam dedim. Cocugu kabul ederse veririm sorun degil. Bende biraz kendimi toparlarim
Boşanma davalarında hamilelik testi yapılıyor ve pozitifse süreç uzatılıyor diye biliyorum. Bu durumu bi aydınlatır mısın?
Çocuk ve kendin için nafaka aldın mı mahkemeden?
Ben nafaka istemedim. Mahkeme yine de verdi. Onu da cocuga ekledim. Kendim icin harcamiyorum ona da soyledim. Nafaka fazla bir miktar degil. Masraflara yetmiyor yani. 15-20 binlik cocuk odasini nafaka miktariyla alamiyorum takdir edersin ki
iste kartini nolcak cocugu tek mi yaptin sanki
Nafaka var mı
Nafakayi kac kira sanıyorsunuz ki ben onu anlamiyorum. Bir baskasi daha sordu. Ben seyma subasi degilim. Kocamda acun degil. Aldigim 3 kr bir sey. 15-20 bin cocuk odasi takimi, besik, oto koltuk vs daha aklima gelmeyen onca masrafa nafakanin yetecegini mi saniyorsunuz? Seyma subasi ya da cem yilmazin eski esi gibi dolar uzerinden nafaka alsaydim yeterdi. Ama aldigim nafaka cift haneli bile degil. 3 kr para her seyi halleder, yasanirda, masraflarda karsilanir diye dusunuyorsunuz erkek milleti olarak. Gercekten enteresan
Evlenirken beynin nerdeydi? Hamile kalmak kontrol edilebilir boşanma oldu kürtaj mümkün. Seçenek çok
Suclu yine kadin oldu yani. Peki. Korunmada da hamile kalindigini uzmanlar bas bas bagiriyor ama isine gelmediginden duymadiysan bilemeyecegim... Allah ol derse oluyor. Istedigin kadar korun. Kurtajda basit bir sey degil. Gorunmese de yasayan bir canli karindaki kisi. Canina son vermek istemedim umarim anlarsin bu dedigimi
40 yaşındayım hata yapmamak için halen mastürbasyon yapıyorum ben. Oysa ben de bilirim önüme geleni yapmayı
Onune gelenle yapmak ayri es ile yapmak ayri yalniz
Evet ama ben ona bile dikkat ediyorum