Diğer Günaydın. hayat nasıl geçiyor nasılsınız hayat. nasıl gidiyor? lşıpınar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar. Kadının yaptığına bak şimdi nasıl evlencem offf😡😡 Günaydın. hayat nasıl geçiyor nasılsınız hayat. nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. hayat gitmiyor maalesef 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sen daha iyi bilirsin nasıl geçtiğini pınar. 0 5 Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Bebeğim bırak artık şu evlilik takıntısını ya bu yüzden yine hata yapacaksın. Evlilşk haricinde de bir hayatın olabilir anla artık bunu. Zaten o muhteşem kalçalar mutlu edilmeyi sonuna kadar hak ediyor. Bırak mutlu edeyim o güzellikleri 😍😍😍 Yorumla lşıpınar 1 yıl Evde huzurum yok. Evden işe işten eve Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Anlıyorum yazsana bana bebeğim yıllar sonra tekrar konuşalim. Yorumla lşıpınar 1 yıl Nıye Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Çünkü bu tatlı bebek de o muhteşem kalçalar da mutlu edilmeyi sonuna kadar hakediyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Öğlen arasındayız günaydın diyor. Sence hayat nasıl gidiyor :) 0 1 Yorumla lşıpınar 1 yıl Kötü Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi gidiyor. Sizin peki? 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. Su an işe gidip geliyorum yalnız yaşıyorum bide 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Hayat benim için yalnız ve güzel geçiyor 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıkıcı ve kimi zaman yorucu gidiyor ya sizin 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorgun yorucu 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal tekdüze 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hayat gitmiyor maalesef
Sen daha iyi bilirsin nasıl geçtiğini pınar.
Bebeğim bırak artık şu evlilik takıntısını ya bu yüzden yine hata yapacaksın. Evlilşk haricinde de bir hayatın olabilir anla artık bunu. Zaten o muhteşem kalçalar mutlu edilmeyi sonuna kadar hak ediyor. Bırak mutlu edeyim o güzellikleri 😍😍😍
Evde huzurum yok. Evden işe işten eve
Anlıyorum yazsana bana bebeğim yıllar sonra tekrar konuşalim.
Nıye
Çünkü bu tatlı bebek de o muhteşem kalçalar da mutlu edilmeyi sonuna kadar hakediyorlar
Öğlen arasındayız günaydın diyor. Sence hayat nasıl gidiyor :)
Kötü
İyi gidiyor. Sizin peki?
Su an işe gidip geliyorum yalnız yaşıyorum bide
Hayat benim için yalnız ve güzel geçiyor
Çalışmak yoruyor
Öğlen oldu bu nasıl bir uyku
Hayat Arapça Yaşam Türkçe! Olmayan bir şey gibi
Sıkıcı ve kimi zaman yorucu gidiyor ya sizin
Normal..
Yorgun yorucu
İyi.
Mükemmel gidiyor.