Babamdan yediğim dayakları anlatayım lütfen bir çözüm?

1-Sokakta oyun oynuyordum akşam 5'te evde ol demişti, 4:45'te evdeydim niye erken geldin deyip dövmüştü.
2-Bir gün akşam hatırlat seni dövecem dedi hatırlattım salak mısın neden hatırlatıyorsun deyip dövmüştü
3-Başka bir gün hatırlatmadım, niye hatırlatmadın ln deyip daha çok dövmüştü
4-Karnemde iyi not getirmiştim "sana hediye alayım mı" dedi al dedim, paramız mı var l*n deyip dövmüştü
5-18 yaşıma girecektim artık seni birkaç saniye dövmem deyip her gün dövmüştü
6-19 Yaşıma geldim artık "ln hala dövebiliyormuşum" deyim dövdü
7-Bana bir gün sigara uzattı, içmem dedim babana karşımı geliyorsun ln dedi dövdü
8-Tekrar uzattı aldım, sen sigaramı içiyorsun ln dedi dövdü
9-Grip olmuştum, döverken bana bulaşır mı dedi, hayır dedim dövdü. Bulaştı daha çok dövdü
10-Elini kaldırdı başıma doğru, refleks olarak elimi başıma götürdüm, sevecektim ln dedi. Korktuğum için dövdü
11-Sen üniversiteyi kazan bıyıklarımı kesecem dedi kazandım bıyıklarımı seviyorum ln dedi dövdü
12-Uyuyordum uyandırdı, efendim baba dedim. Bu saatte niye uyanıksın dedi dövdü
13-Küçükken beni sigara almaya gönderdi. Sigarayı aldım eve döndüm gelince sen sigarayamı başladın ln deyip çok dövdü
14-Ogün beni evden attı komşuda kaldım ertesi gün dün gece nerdeydin ln deyip dinlene dinlene dövdü
15-Benimi çok seviyorsun anneni mi dedi seni baba dedim anne kutsaldır 9 ay seni karnında taşıdı onu seveceksin hayvan deyip hortumla dövdü :(((
Çoook mağdurum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Alıntı :P
Babamdan yediğim dayakları anlatayım lütfen bir çözüm?