Diğer Herkes toplansın bir şey sormam gerekiyor tamam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Elissa mı güzel ben mi Güncellemeler1 yıl 😀😀😀 Herkes toplansın bir şey sormam gerekiyor tamam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kulmehmet Takip Et Xper 4 Yaş: 62 , eic 59% 1 yıl Seni görmedik? Ama yaşın ilgimi çekti (24 yaşındayım) 0 0 Yorumla
kalaminko Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Gönder gelsin güzeller güzeli 0 35 Yorumla Soran 1 yıl Elissa güzel bir kadın mı Yorumla Soran 1 yıl Ben mi güzelim o mu güzel hahaha Yorumla kalaminko 1 yıl Sen daha güzelsin bunu sormak bile senin güzelliğine hakaret ayipsin vallaha Yorumla Soran 1 yıl Ciddi soruyorum ciddi cevap ver Yorumla kalaminko 1 yıl Bence değil yani şimdi laf edenler olacak ama değil sen her türlü daha güzelsindir Yorumla Soran 1 yıl Haklısın teşekkürler :))) Yorumla kalaminko 1 yıl Ne demek reisim Yorumla Soran 1 yıl Bence güzel degil ayrıca benden çok büyük kendimi onunla kıyaslayamam Yorumla kalaminko 1 yıl Kadın güzel değil ya cidden sen daha güzelsin emin ol tanimasam da öyledir herhalde yani Yorumla Soran 1 yıl Knki ben daha güzelim degil mi Yorumla kalaminko 1 yıl Tabiki sen Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki ben güzelim ayrıca o çok büyük bir kadın yaş olarak çok büyük 45 yaşında yani tabi estetik var bende 0 estetik ben daha güzelim gahahahmzdpqğfğ Yorumla Soran 1 yıl Kendimi böyle inamdırcam ve üzülmeyecegim Yorumla kalaminko 1 yıl Tabiki doğal çıtır yeni model birisin hmkdgmddkd Yorumla kalaminko 1 yıl Vallaha güzel değil ama kadın seni görmedik ama güzelsindir Yorumla Soran 1 yıl Oha yaaa hahahahshshsjjdjejskd yeni model hahajaja buna koptum hahahaha Yorumla kalaminko 1 yıl Beidnsisjwis şaka yapıyorum ya Yorumla Soran 1 yıl Ve o 42 yaşında bir kadın teyzem gibi yaş olarak çok büyük degil mi Kendimi onunla karşılatırmam hiç hoş ve etik degil Yorumla Soran 1 yıl Hiç etik degil Yorumla kalaminko 1 yıl Etik değil yazık kadına senin gibi biriyle yani olmaz kadın ekside başlıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben daha güzelim kurban olsun o bana hahaja Yorumla kalaminko 1 yıl Taş gibi kariyim daha ne olsun de Yorumla Soran 1 yıl Gıcık oldum ona sinirlendim. Kocamı elimden aldı hahahaja Yorumla Soran 1 yıl Benim hayallerim saad lamjarred ile evlenmekti hajajajaja Yorumla Soran 1 yıl Kocamı çaldı Yorumla kalaminko 1 yıl Şerefsiz karı Yorumla kalaminko 1 yıl Çalmış Yorumla Soran 1 yıl Onu ilk ben gördüm nasıl gider o kadınla evlenir hahaja Yorumla Soran 1 yıl Elissayı dövelim ahahaj Yorumla Soran 1 yıl Sitede ki herkesi toplayacagım onu dövmeye gidiyoruz toplanın hahaha Yorumla kalaminko 1 yıl Olur ben seni alayım jetle gidek Yorumla Soran 1 yıl Hahahahahahshsa Yorumla kalaminko 1 yıl Xhxkhxmxmmhh Yorumla Soran 1 yıl Ekibi toplayın hahaha Yorumla kalaminko 1 yıl Ben uyumaya kaçar eğer bir diyeceğin yoksa Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 796 cevap paylaştı. Evet dinliyorum 0 1 Yorumla Crayze 1 yıl Seni giremiyom ki Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tamam sor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Knki elissa güzel mi ? Sence Yorumla akrebimsii 1 yıl O kim kız Yorumla
AloneDark04 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Elissa 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Uydurma güzel bile degil Yorumla Soran 1 yıl Güzel görseydim inanırdım aq Yorumla AloneDark04 1 yıl Seni görmeden neye göre güzel dicem Yorumla Soran 1 yıl Elissa güzel mi yani Yorumla AloneDark04 1 yıl Gizli profile göre evet Yorumla
UcanCereyanKablosu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tamam. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sor bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Seni görmedik? Ama yaşın ilgimi çekti (24 yaşındayım)
Gönder gelsin güzeller güzeli
Elissa güzel bir kadın mı
Ben mi güzelim o mu güzel hahaha
Sen daha güzelsin bunu sormak bile senin güzelliğine hakaret ayipsin vallaha
Ciddi soruyorum ciddi cevap ver
Bence değil yani şimdi laf edenler olacak ama değil sen her türlü daha güzelsindir
Haklısın teşekkürler :)))
Ne demek reisim
Bence güzel degil ayrıca benden çok büyük kendimi onunla kıyaslayamam
Kadın güzel değil ya cidden sen daha güzelsin emin ol tanimasam da öyledir herhalde yani
Knki ben daha güzelim degil mi
Tabiki sen
Tabi ki ben güzelim ayrıca o çok büyük bir kadın yaş olarak çok büyük 45 yaşında yani tabi estetik var bende 0 estetik ben daha güzelim gahahahmzdpqğfğ
Kendimi böyle inamdırcam ve üzülmeyecegim
Tabiki doğal çıtır yeni model birisin hmkdgmddkd
Vallaha güzel değil ama kadın seni görmedik ama güzelsindir
Oha yaaa hahahahshshsjjdjejskd yeni model hahajaja buna koptum hahahaha
Beidnsisjwis şaka yapıyorum ya
Ve o 42 yaşında bir kadın teyzem gibi yaş olarak çok büyük degil mi Kendimi onunla karşılatırmam hiç hoş ve etik degil
Hiç etik degil
Etik değil yazık kadına senin gibi biriyle yani olmaz kadın ekside başlıyor
Ben daha güzelim kurban olsun o bana hahaja
Taş gibi kariyim daha ne olsun de
Gıcık oldum ona sinirlendim. Kocamı elimden aldı hahahaja
Benim hayallerim saad lamjarred ile evlenmekti hajajajaja
Kocamı çaldı
Şerefsiz karı
Çalmış
Onu ilk ben gördüm nasıl gider o kadınla evlenir hahaja
Elissayı dövelim ahahaj
Sitede ki herkesi toplayacagım onu dövmeye gidiyoruz toplanın hahaha