Flortumle yemek yiyorduk hep gittiği bir yere götürdü bizi , yemeği yedik tatlıya geçtik, ve çatal bıçak pecete olan tabaktan çatalari aldık sadece 2 pecete kaldı küçük tabakta, taa karşıdan gelip boş peceteli küçük tabağı buyrun diye iyice önüne itirdi flortumun, zaten masada yanımızdaydi o şey ne alaka bu şimdi, flortum rahatsız oldu bu garson bu davranışı neden yapmış olabilir?
Güncellemeler
1 yıl
Ben ilk defa oraya gittim o gidiyormuş hep ve garson ilk defa böyle davranışlarda bulunmuş çok bakıyor dedi rahatsiz oldu flortum?
Hayir ben ilk defa oraya gittim normalde flortumun gittiği yermiş orası ve bana ilk defa böyle çok bakıyor niye masadaki boş tabağı gelip iyice önüme itti diye şaştı flortum
Belki ortak bi tanıdığınız vardır ve seni tanımıştır. Sonuçta adamın devamlı gittiği bir yer. İlk defa böyle bir şey yapıyorsa seni ya tanıyordur ya da birine benzetti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimalle sen onu tanımasan da o seni tanıyor ve seni kıskanmış olabilir
Seni tanıyor olabilir
Hayır tanımıyorum masada olan peceteli tabağı buyurun diye adamın önüne itti zaten masamızda ta karsidan gelipte niye yani?
Garson seni tanıyor olabilir mi?
Hayir ben ilk defa oraya gittim normalde flortumun gittiği yermiş orası ve bana ilk defa böyle çok bakıyor niye masadaki boş tabağı gelip iyice önüme itti diye şaştı flortum
Belki ortak bi tanıdığınız vardır ve seni tanımıştır. Sonuçta adamın devamlı gittiği bir yer. İlk defa böyle bir şey yapıyorsa seni ya tanıyordur ya da birine benzetti.
Peki gelipte yanımızda olan peceteli boş tabağı niye önümüze büyrun diye ittiyor amaç ne?
Tabak zaten masamızda ve sadece içinde pecete var taa karşıdan gelip adamın önüne dogru çekip buyurun diyor?
Laf sokuyor aklınca.
Laf mı sokuyor nasıl ne demek istiyor öyle?
Ne bilim okadarını
Peki adam bana mı laf sokuyor yanimdakinemi ne diyon
Hay flörtüne s0kayım ya😂
Müstakbel eşim olacak dogru konuş
Flört flört her cümle de mk sevgilim desene sözde eşi olacsk ama flört 😂😂 flörtüne de sana da
Nikah tarihine karar vermedik ve şu an sevgili olmayı kabul etmedim tanımaya çalışıyorum ama evlenicez o kesin
Garson niye böyle geldi onumuzde olan tabağı iti pecete vardi sadece oysa
Daha sevgili değil ama evlenecek o kesin 😂😂 çok değişik kafalar yemin ederim 🤣😅
Aramızdaki konuşmayı bilmiyorsun ondan neyse garson amacı ne anlamadık yani masada olan peceteli tabağı buyurun diye adamın önüne itti?
Gerçekten bu kdr basit dertlerin mi var bu saatte bunı mu dert ettin?
100 lira yardımcı olursan söylerim😃
Evet çünkü normal değil bu yaptığı birisi gelip senin zaten yanında olan boş tabağı ittirse sana karşıdan gelip ne tepki verirsin
100 lira yardımcı olursan detaylı söylerim nedenini :)
Gel donumu yıka 50 lira verim
Tamam olur ama vereceksin. Ben ciddi istemiştim, valla vermen için ne istersen yaparım lazım çünkü. Yalvar desen onu bile yaparım valla
Abartma
Valla ciddiyim ya lazım bak de ki yalvar 100 lira vericem valla yaparım yalvarırım
Sadece 2 dk yazms şansın var mı bana ya valla
Bana kim verecek
Ya sadece 100 lira ve gerçekten ne istersen yaparım valla yalvar desen onu bile yaparım
Sen at bana 100
Off tsmam istemedim bişey ya