Arkadaşlar ilk olarak profilime de baktığınız üzere benim evli bir adamla ilişkim var bir gün önce ben onunla ayrılmak isterken o bugün bana ayrılık mesajı attı bu geldi işte ben bunu istemiyordum ayrılmak istiyordum ama onun evinde kaldığım için ayrılamıyordum ondan sonra çok alkol içtik ben alkollüyken hayatımla ilgili her şeyi anlattım ondan sonra sabah oldu alkollüydüm hiçbir şey hatırlamıyorum sadece anlattıklarımın az çoğunu hatırlıyorum ama her şeyi anlattım böyle ondan sonra adam benim yanımdan gitti ertesi gün bana mesaj attın artık buluşmayalım ayrılmak istemiyorum evde oturabilirsin ben kiraya ödemeye devam edeceğim kendine iyi bak dedi beni engelledi sizce neden böyle oldu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayal mi gerçek mi. Hangisi hayal hangisi gerçek anlamak güç.
Hayatındski eksiği doldurmaya çalışmışsın. Umarım dilediğince olur bundan sonraki hayatın...
görünen oki sadece çalışmışım :))
Önüne bak ya, boş ver. Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Mesaj atıp engelleyerek ayrılmak ne, ne olursa olsun konuşarak yüz yüze olmalı bu..
Katılıyorum sana ama şöyle işte akşam ben hayatımdaki her şeyi anlattım ağlayarak falan bundan sonra sabah oldu benimle işini gördü ondan sonra bana sözü vardı alışverişe götürecektim alışverişe gittik ondan sonra bir sarılmadan arkasını dönüp kaçar gibi uzaklaştı onun ertesi sabah da sen evde kalabilirsin seni engelliyorum kendine iyi bak artık buluşmayalım ama Ayrılmayalım yazdı
O daha kötü. Ne olur ne olmaz, işim düşebilir sana, bi kenarda dur demiş açık açık. Ev bak yavaş yavaş, kopar tamamen bağını.
Ne anlattığını hatırla
Malasef hatırlıyorum
Sanki adam gurur yapmış sana da acımış
Evet ben onun tutuğu evde yaşıyorum işte seni engelliyorum ama evde kalabilirisin dedi benim amacım bana acıması değildi
Senin amacın neydi
O an çok sarhoştum içimi dökmekti herhalde normalde bugüne kadar hiç bahsetmezdim ama bi anlık sarhoşluk be boşluklukla üf ya kendi kendimi redil ettim ama normal bi adam olsaydı bunca anlattığım şeye rağmen beni birakmazdi demi ve hep boşaldktn sorma soğuk davranıyordu
Seks için oradaymış demek ki
:((
Profilinde adam göremedim
Üstüne kalmandan korkmuş demekki
yazdıklarımda bahsediyorum çok pişmanım anlaşigim için ama sarhoştum elimde değildi
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok
Nedenini biliyorum:)
Ney
Adamın ruh halini bilirim
Nick ilginç
Ne anlattın adama
Neler neler bugüne kadar yaşadığım tüm kötü şeyleri 1 yıldır birlikteyiz ve hiç bi şey bilemezdi benim hakkımda annemin bana yaptıklari çektiğim acılar ger şeyi anlatım sarhoşken
Sen Ankaralı mısın
Anlatmasan iyiymiş kötü olmuş
Sen ne iş yapıyorsun artık para ihtiyacım kalmadı diyorsun
Nerede olduki
İstersen detaylı konuşabiliriz.
O resim ne öyle 🤭🤣