Diğer İyi akşamlarrrr hafta sonu neler yaptınız? Candann3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet hafta sonu neler yaptınız bakalım anlatınn Güncellemeler1 yıl Ben bugün akşama kadar uyudum sabaha kadar oturacağım sanırım sabahlayacak arkadaş aranır aödöföföfög İyi akşamlarrrr hafta sonu neler yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. bir şey yapmadım 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Sabah ilk uyandığımda sporunu yapıp acılı kahvemi içtim ondan sonra maçlar vardı onları izledim sonra da nöbetim için hastaneye geldim 1 2 Yorumla Candann3434 1 yıl İyi yapmışsın Yorumla Seni_ben 1 yıl Teşekkürler hep aynı senaryo genellikle dışarı çıkıp gezen biri değilim Yorumla
uur_uurr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tatilden döndüm ne guzel sortla gezerken Şu an kazakla battaniye altindayim 1 2 Yorumla Candann3434 1 yıl İstanbul'daysan hava buz gibi ya bende battaniyeyle oturuyorum Yorumla uur_uurr 1 yıl İstanbul'a geldim yaa fethiyeden Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güzel bir masaj , havuz , spor , bol bol kahve ve KS 😁 1 5 Yorumla Besiktas7834 1 yıl İş var iş , İstanbul trafiğinde Levent’e gitmek kaç saat sürüyor haberin var mı hiç 😂 Yorumla Candann3434 1 yıl Evet haberim varr İstanbul'da yaşıyorum ya 😂 Yorumla Besiktas7834 1 yıl 05.00 alarm kurduk ⏰ köle gibi 2 de yatip 5’de kalkacağız 😓 Yorumla Candann3434 1 yıl Kolay gelsinnn şimdiden iyi geceler Yorumla Besiktas7834 1 yıl 👌🏻🙏🏻 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Bolca sıkıldım biraz da iş güç vs. Sen ne yaptın? 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Spora çok zaman ayırdım birde kişisel bakım derken bitti günler knk 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Masa başı işlerimi yaptım hususi kendi işlerimi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hafta sonu oğlumun kölesi oldum... 2 6 Yorumla sk_0634 1 yıl Ne yaptırdı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yaptırmadı ki😅😆 Yorumla sk_0634 1 yıl Peşinde koşturdu muu Yorumla Mericeyn10 1 yıl Çok yanlış anlaşıldı ya yoruma bak 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet maalesef öyle oldu ama öyle bir şey değil Yorumla Mericeyn10 1 yıl Yok anladım zaten ya sorun yok kusura bakma 😅🤭 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Bir sağa bir sola savrulduk 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Valla yaptım birşeyler ya ama ne 0 3 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Bileyim tatsız geçti biraz Yorumla Mericeyn10 1 yıl Sen neler yaptın nasıl geçti Yorumla Mericeyn10 1 yıl Ben kahvaltıya gittim dün sonra çok fazla yedim sinir krizi geçirdim. Kötüydü biraz bu aralar iyi hissetmyiorum pek. Bu arada uygulama kafayı yiyor ondna böyle bir sürğ yorum oldu 🤦telefından da kaynaklı olabilir saçma sapan şeyler Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bol gezmece arkadaşlarla vakit geçirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Seviştim ben FB ile 0 2 Yorumla Candann3434 1 yıl Samsunspor musun ahshdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yattık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bir şey yapmadım
Sabah ilk uyandığımda sporunu yapıp acılı kahvemi içtim ondan sonra maçlar vardı onları izledim sonra da nöbetim için hastaneye geldim
İyi yapmışsın
Teşekkürler hep aynı senaryo genellikle dışarı çıkıp gezen biri değilim
Tatilden döndüm ne guzel sortla gezerken Şu an kazakla battaniye altindayim
İstanbul'daysan hava buz gibi ya bende battaniyeyle oturuyorum
İstanbul'a geldim yaa fethiyeden
Güzel bir masaj , havuz , spor , bol bol kahve ve KS 😁
İş var iş , İstanbul trafiğinde Levent’e gitmek kaç saat sürüyor haberin var mı hiç 😂
Evet haberim varr İstanbul'da yaşıyorum ya 😂
05.00 alarm kurduk ⏰ köle gibi 2 de yatip 5’de kalkacağız 😓
Kolay gelsinnn şimdiden iyi geceler
👌🏻🙏🏻
Bolca sıkıldım biraz da iş güç vs. Sen ne yaptın?
Spora çok zaman ayırdım birde kişisel bakım derken bitti günler knk
Masa başı işlerimi yaptım hususi kendi işlerimi
Hafta sonu oğlumun kölesi oldum...
Ne yaptırdı 😂😂
Ne yaptırmadı ki😅😆
Peşinde koşturdu muu
Çok yanlış anlaşıldı ya yoruma bak 😅
Evet maalesef öyle oldu ama öyle bir şey değil
Yok anladım zaten ya sorun yok kusura bakma 😅🤭
Bir sağa bir sola savrulduk
Valla yaptım birşeyler ya ama ne
Bileyim tatsız geçti biraz
Sen neler yaptın nasıl geçti
Ben kahvaltıya gittim dün sonra çok fazla yedim sinir krizi geçirdim. Kötüydü biraz bu aralar iyi hissetmyiorum pek. Bu arada uygulama kafayı yiyor ondna böyle bir sürğ yorum oldu 🤦telefından da kaynaklı olabilir saçma sapan şeyler
Bol gezmece arkadaşlarla vakit geçirdim
Seviştim ben FB ile
Samsunspor musun ahshdhd
Evet
Evdeydim hep
Yattık
bişey yapamadık
yine alkol kumara düştük
Yattım
calis calis yine calisss