Diğer Canım sıkılıyor napıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Neden böyle oluyor... Güncellemeler1 yıl Kitap okuyordum bitirdim. Kitap hediye etmek istermisiniz? Canım sıkılıyor napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. Bi iki mnyk var onların kibriyle uğraşıyorum insan gibi sohbet edecek kimse de yok sen ne yapıyorsun 0 1 Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Olasılıksızı oku adam fawer Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 479 cevap paylaştı. Bazen oluyor anlamsız şekilde takiliyorsun sende ne yapsan olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Adam akılli konuscaksan gel konusalım soracaklarım car sana hem 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *var Yorumla
KüL_AdaM Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl 23 erkek yorum atmış ülkede ciddi bir cinsel açlık var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Cinsellik le yaklaşanlar ı engelliyorum Yorumla KüL_AdaM 1 yıl Bunu benim anlatamama Gerek yok ben erkek olarak soru sorduma 1 kişi mesaj atıyor sen dm açsan 10 kişi yazar Yorumla Soran 1 yıl Sorum gizli kimse dmden yazamaz zaten dm kapalı bende Yorumla KüL_AdaM 1 yıl Anlamadın dedimi neyse. Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. Tv ye bakıyorum. sen napıyprsun 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Sıkılir tabi oyle oturursa. Durgun durgun 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. Sıkılıyorum 😄 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dizi izliyorum 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı sıkılıyoruz 0 0 Yorumla
Matarasiz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Ne kitabı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Genç wetherin acıları Yorumla Matarasiz 1 yıl Nettede vardı o Yorumla Soran 1 yıl Ben direkt kitap okuyorum telefondan sevmiyorum Yorumla
rascall_166 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 835 cevap paylaştı. Uzanıyorum sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bi iki mnyk var onların kibriyle uğraşıyorum insan gibi sohbet edecek kimse de yok sen ne yapıyorsun
Olasılıksızı oku adam fawer
Bazen oluyor anlamsız şekilde takiliyorsun sende ne yapsan olmuyor
Sahildeyiz
Adam akılli konuscaksan gel konusalım soracaklarım car sana hem
*var
23 erkek yorum atmış ülkede ciddi bir cinsel açlık var
Cinsellik le yaklaşanlar ı engelliyorum
Bunu benim anlatamama Gerek yok ben erkek olarak soru sorduma 1 kişi mesaj atıyor sen dm açsan 10 kişi yazar
Sorum gizli kimse dmden yazamaz zaten dm kapalı bende
Anlamadın dedimi neyse.
Tv ye bakıyorum. sen napıyprsun
Sıkılir tabi oyle oturursa. Durgun durgun
Can sıkıntısı tembellikten
Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
Sıkılıyorum 😄
Karşılıklı olursa neden olmasın
Benimde canım sıkılıyor
p*rno takılıyorum güzel icerikler var
Dizi izliyorum
Uzanıyorum sen